6 parasta vaihtoehtoa Windows Movie Makerille

Kauan sitten Windows Movie Maker oli yksi suosituimmista videoeditoreista. Se on ilmainen, erittäin helppokäyttöinen ja sillä on hyvät toiminnot. Microsoft kuitenkin lopetti Movie Makerin kehityksen ja Windows 10: ssa puuttuu.

Tässä on luettelo parhaista ilmaisista videoeditointiohjelmista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin Windows Movie Maker.

1. Ezvid

Windows Movie Makerin vaihtoehdot: Ezvid

Ezvid on uskomattoman yksinkertainen ja samalla melko kätevä videotoimittaja. Sen avulla voit asentaa videon ja nauhoittaa näytön.

Ezvidilla on spartan käyttöliittymä, joka on helppo ymmärtää. Sovelluksen avulla voit lisätä videon nimen ja kuvauksen, lisätä vesileiman tai lisätä taustamusiikkia. Tämän jälkeen voit tallentaa valmiin videon yhdellä napsautuksella, mutta vain WMV-muodossa.

Ezvid sopii niille käyttäjille, jotka ennen kaikkea arvostavat käyttöliittymän yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä Windows Movie Makerissa.

Ezvid →

2. VideoLAN Movie Creator

Windows Movie Makerin vaihtoehdot: VideoLAN Movie Creator

VLMC, jonka on kehittänyt VideoLAN, sama organisaatio, joka loi kuuluisan mediasoittimen VLC: n.

Videoeditori VLMC on monipuolinen avoimen lähdekoodin sovellus, joka on saatavana Windows, Linux ja macOS. Se on todella omniivinen: se voi työskennellä lähes minkä tahansa tyyppisten video- ja äänitiedostojen kanssa. Siinä on melko yksinkertainen käyttöliittymä ja monia työkaluja muokkaamiseen. Voit leikata ja liittää videotiedostojen palasia, lisätä äänen ja tehosteita ja tallentaa työn tulokset mihin tahansa sopivaan muotoon.

Valitettavasti VLMC tekee hitaasti videotiedostoja verrattuna muihin tämän luettelon muokkaajiin. Tämä on kuitenkin epäterveellinen haittaohjelma kaiken ohjelman edun taustalla.

VLMC on erinomainen valinta, jos haluat käyttää suurempia työkaluja kuin Movie Maker.

VLMC →

3. Avidemux

Vaihtoehdot Windows Movie Maker: Avidemux

Avidemuxilla on erittäin yksinkertainen ja hieman vanhanaikainen käyttöliittymä. Mutta hänelle osoitetuilla tehtävillä tämä videoeditori hallinnoi. Avidemuxilla on useita suodattimia, sekä kyky rajata ja siirtää videopartentteja ja sijoittaa markkereita aikajanalle. Ohjelma tukee laajaa valikoimaa videokoodekkeja.

Avidemux on saatavana Windows, Linux ja macOS. Jos olet tottunut sen käyttöliittymään, se voi hyvinkin nauttia sinulle enemmän kuin muut analogit.

Avidemux →

4. VSDC Free Video Editor

Vaihtoehdot Windows Movie Maker: VSDC Free Video Editor

VSDC on edistyksellisempi videoeditori kuin useimmat muut vaihtoehdot Windows Movie Makerille. Voit kuitenkin muokata videota yhtä helposti.

VSDC Free Video Editorissa on monia työkaluja ja asetuksia videoiden toistamiseen ja muokkaamiseen. Voit työskennellä useilla videotiedostoilla, lajitella, jakaa ja järjestellä niitä omalla harkintanne mukaan. Ohjelman avulla voit lisätä tekstityksiä ja erilaisia ​​video- ja äänitehosteita. VSDC Free Video Editor toimii monien suosittujen formaattien kanssa.

Vaikka videonmuokkauslaitteessa on vakausongelmia, se on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista Windows Movie Maker.

VSDC vapaa videoeditori →

5. VideoPad Video Editor

Vaihtoehdot Windows Movie Maker: VideoPad Video Editor

Näytönohjain VideoPad Video Editor näyttää suoraan Windows XP: n aikakaudesta. Ohjelma on kuitenkin suhteellisen yksinkertainen ja kätevä käyttää. Hän voi muokata videota ja lisätä ääntä. Tukee erilaisia ​​tehosteita ja siirtymiä ja pystyy luomaan ja muokkaamaan tekstityksiä.

Kaikista Windows Movie Maker -ohjelman vaihtoehdoista tämä ohjelma on samanlainen kuin sen ensi-eniten. Videoeditori on ilmainen kotikäyttöön. Myös kaupallinen versio, jossa on parannettu toiminto.

VideoPad Video Editor →

6. Shotcut

Vaihtoehdot Windows Movie Maker: Shotcut

Shotcut on yksi Windows Movie Makerin parhaista korvauksista. Kyllä, se on melkein ammattimaisen videon editori, jolla on monia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Shotcut tukee useita video- ja äänitiedostomuotoja ja sisältää kaikki perusvälineet niiden muokkaamiseen.

Shotcutissa voit lisätä useita suodattimia, rajata ja siirtää videosi osia, työskennellä äänen ja tehosteiden kanssa – yleensä tarvitset kaiken mitä tarvitset.

Ohjelmassa on avoimen lähdekoodin koodi ja se on saatavana Windows, MacOS ja Linux.

Shotcut →

Tiedätkö muita videoeditoreita, jotka voivat korvata Windows Movie Makerin? Jaa ne kommentteihin.