Το άλμπουμ ART Downloader βρίσκει και μεταφορτώνει καλύμματα άλμπουμ μουσικής

Συνήθως, χρησιμοποιώ τις δυνατότητες του παίκτη που χρησιμοποιώ (προς το παρόν είναι το Windows Media Player) για να κατεβάσετε τα εξώφυλλα άλμπουμ μουσικής. Αλλά όλοι οι παίκτες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μία ή δύο βάσεις δεδομένων, στις οποίες συχνά δεν υπάρχουν απαραίτητες εικόνες. Έτσι νωρίτερα έψαχνα χειροποίητα καλύμματα, μέχρι να συναντήσω αυτό το μικρό και βολικό πρόγραμμα.

tiaurus-0312

Το άλμπουμ ART Downloader είναι σε θέση να αναζητήσει καλύμματα απευθείας σε διάφορους διακομιστές μουσικής. Το πρόγραμμα μπορεί να αναζητήσει απλώς εικόνες κάποιας ομάδας ή συγγραφέα και συγκεκριμένα καλύμματα του συγκεκριμένου άλμπουμ και δίνει όλα τα αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να ληφθούν καλώντας το αρχείο για ένα συγκεκριμένο πρότυπο, ανάλογα με το τμήμα του καλύμματος που βρίσκεται μπροστά σας.

tiaurus-0316

Μπορείτε να αναζητήσετε, όχι μόνο να εισάγετε τον καλλιτέχνη και το όνομα του άλμπουμ, αλλά και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων. Σαρώνει τον καθορισμένο κατάλογο με τη μουσική, μετά από την οποία μπορείτε να αναζητήσετε το εξώφυλλο για κάθε επιλεγμένο άλμπουμ.

tiaurus-0317

Το πρόγραμμα μπορεί να ενσωματωθεί με Foobar, λειτουργεί δωρεάν, ο κώδικας είναι ανοιχτός.

Κατεβάστε τον Άλμπουμ ART Downloader: http://sourceforge.net/projects/album-art/

Loading...