Πώς να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Ιστού από οποιονδήποτε ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Google Chrome

Η Microsoft έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κάνει τα Windows 10 εξίσου βολικό για χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των φορητών υπολογιστών-μετασχηματιστών. Το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη εφαρμογών για αυτήν την πλατφόρμα. Μπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε την υπηρεσία Google Chrome που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως κανονική εφαρμογή. Για παράδειγμα, η Μουσική Google Play.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί του κύριου μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε το στοιχείο “Πρόσθετα εργαλεία” και στη συνέχεια “Προσθήκη στην επιφάνεια εργασίας …”.

Πώς να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας στην επιφάνεια εργασίας σας

3. Στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται, δώστε στην εφαρμογή ένα φιλικό όνομα και ελέγξτε την επιλογή “Άνοιγμα σε ξεχωριστό παράθυρο”.

Καθορίστε το όνομα της εφαρμογής

4. Στην επιφάνεια εργασίας σας και στο κύριο μενού των Windows εμφανίστηκε μια συντόμευση στη νέα εφαρμογή. Θα ξεκινήσει σε ξεχωριστό παράθυρο, σχεδόν δεν διαφέρει από τα συνηθισμένα προγράμματα των Windows. Εάν θέλετε, μπορείτε να το προσαρτήσετε στη γραμμή εργασιών για γρήγορη πρόσβαση και επίσης να ενεργοποιήσετε την εμφάνιση των ειδοποιήσεων.

Νέα ετικέτα εφαρμογής

Φυσικά, αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς έναν πραγματικό πελάτη του YouTube, τους Χάρτες Google, το SoundCloud ή, για παράδειγμα, το “Yandex.Muzyki”. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η οργάνωση του χώρου εργασίας είναι πολύ πιο βολική από μια μόνιμη εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών καρτελών του προγράμματος περιήγησης.

Loading...