Как да изтеглите музика от видео на

Често се случва да гледам видео, реклама, трейлър за филм и искам да получа тази мелодия за себе си. Но как да го измъкнем от видеоклипа? С YouTube дори да изтеглите филма е доста проблематично и дълго. За да изтеглите музика от видеото на YouTube, се нуждаете от практична програма
“Безплатен YouTube към MP3 конвертор” от MediaPro Lab. Това е толкова просто, че се замислих след няколко секунди, изтегляйки чудесната мелодия на река Луната, изпълнена от оркестъра на Хенри Манчини.

Програмата е безплатна и достъпна само за Windows, т.е. притежава всички качества, от които се нуждая.

Отворете програмата:

Как да изтеглите музика от видео на

Поставяме връзката от youtube.com:

Как да изтеглите музика от видео на

След изтеглянето на музикален файл в mp3 формат се появява в папката, избрана в настройките:

Как да изтеглите музика от видео на

Това е всичко. Целият процес отнеме 10 минути заедно с инсталирането на програмата.

От други подобни преобразуватели тази програма се отличава с наистина прост и разбираем интерфейс и висока скорост на изтегляне (благодарение на многофункционалното качване на видеоклипове в YouTube).

Звукът може да се преобразува не само в mp3, който е инсталиран по подразбиране, но и в WAV. За MP3 формат има големи възможности за задаване на качество и скорост на предаване на данни. Ще трябва да зададете нисък битрейт, ако искате да изтеглите лекции или уроци. Изходният файл ще бъде малък. Когато изтегляте музика, е по-добре да зададете по-висока скорост на предаване на данни.

YouTube към MP3 конвертор

Loading...