Kako preuzeti glazbu s videozapisa na youtubeu

Često se događa da gledam video, oglas, prikolicu za film i želim da se ta melodija koristi za korištenje. Ali kako to izvući iz videozapisa? Uz youtube čak i samo preuzeti film je vrlo problematično i dugo. Za preuzimanje glazbe s videozapisa na YouTubeu potreban vam je praktičan program
“Besplatni YouTube to MP3 Converter” iz MediaPro Lab. To je tako jednostavno da sam shvatio za nekoliko sekundi, preuzimajući prekrasnu melodiju rijeke Mjesečeve izvedbe orkestra Henry Mancinija.

Program je besplatan i dostupan samo za Windows, odnosno posjeduje sve one osobine koje trebam.

Otvorite program:

Kako preuzeti glazbu s videozapisa na YouTubeu

Zalijepite vezu s youtube.com:

Kako preuzeti glazbu s videozapisa na YouTubeu

Nakon preuzimanja glazbene datoteke u mp3 formatu pojavljuje se u mapi odabranoj u postavkama:

Kako preuzeti glazbu s videozapisa na YouTubeu

To je sve. Cijeli proces je trajao 10 minuta zajedno s instalacijom programa.

Od ostalih sličnih pretvarača ovaj se program razlikuje od stvarno jednostavnog i razumljivog sučelja i velike brzine preuzimanja (zahvaljujući višesmjernom prijenosu YouTube videozapisa).

Zvuk se može pretvoriti ne samo u mp3, koji je instaliran prema zadanim postavkama, već i na WAV. Za MP3 format, postoje velike mogućnosti za postavljanje kvalitete i brzine prijenosa. Morat ćete postaviti nisku brzinu prijenosa ako želite preuzeti predavanja ili vodiče. Izlazna datoteka bit će mala. Pri preuzimanju glazbe, bolje je postaviti višu brzinu prijenosa.

YouTube to MP3 Converter