Kako preuzeti pozadinske slike zaslona za zaključavanje Spotlight u sustavu Windows 10

U ruskom izdanju sustava Windows 10, ta je funkcija najprije nazvana “Windows projektor”, au najnovijim skupovima preimenovana je u “Windows: zanimljiva”. Ovu opciju možete lako pronaći u “Postavkama” → “Personalizacija” → “Zaslon za zaključavanje”.

Opcije reflektora

Glavna značajka funkcije Spotlight je da korisnici mogu izraziti svoje odobrenje na određenu sliku. Dakle, u online katalogu slika za zaključavanje zaslona nalaze se samo najljepše i najpopularnije fotografije. Mnogi od nas željeli bi preuzeti ovaj direktorij na vaš tvrdi disk za upotrebu, na primjer, kao pozadinu za stolna računala. Novi alat nazvan SpotBright pruža tu mogućnost.

Spotbright pretraživanje

Nakon pokretanja programa morate odabrati jednu od vrsta pretraživanja slika. Brzo pretraživanje radi brže, ali ima manje pozadinskih slika pa preporučujem da malo pričekate, ali još uvijek koristite duboko pretraživanje.

SpotBright mogućnosti

U SpotBright postavkama možete odrediti gdje spremiti preuzete slike. Osim toga, ovdje ćete naći vrlo korisnu značajku koja će sinkronizirati pozadinske slike zaključanog zaslona i radne površine kroz vremensko razdoblje koje ste postavili. Možete slati slike u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji, kao i obje verzije zajedno.

Aplikacija je univerzalna, tj. Možete ga instalirati i koristiti i na mobilnom uređaju sa sustavom Windows Phone. Program se besplatno distribuira, ali morate staviti reklamne bannere u SpotBright prozor.