Kuinka ladata musiikkia videosta youtube-palvelussa

Usein tapahtuu, että katson videota, mainosta, elokuvan vetäjää ja haluan saada tämän melodian itselleni käytettäväksi. Mutta miten saada se ulos videosta? Kun youtube jopa lataa elokuva on melko ongelmallinen ja pitkä. Jos haluat ladata musiikkia videosta youtube-kanavalla, tarvitset käytännön ohjelmaa
“Free YouTube to MP3 Converter” MediaPro Labista. Se on niin yksinkertainen, että minä tajun sen ulos muutamassa sekunnissa, lataamalla ihana Moon River viritys suorittamassa Henry Mancini orkesteri.

Ohjelma on ilmainen ja käytettävissä vain Windowsille, eli sillä on kaikki ne ominaisuudet, joita tarvitsen.

Avaa ohjelma:

Kuinka ladata musiikkia videosta youtube-palvelussa

Liitämme linkin osoitteesta youtube.com:

Kuinka ladata musiikkia videosta youtube-palvelussa

Kun musiikkitiedosto on ladattu mp3-muodossa, se näkyy asetuksissa valituissa kansiossa:

Kuinka ladata musiikkia videosta youtube-palvelussa

Näin on. Koko prosessi kesti 10 minuuttia yhdessä ohjelman asennuksen kanssa.

Muista vastaavista muuntimista tämä ohjelma erottuu todella yksinkertaisella ja ymmärrettävällä käyttöliittymällä ja nopealla latausnopeudella (YouTube-videoiden monisäikeisen lataamisen ansiosta).

Ääni voidaan muuntaa paitsi mp3: lle, joka on asennettu oletuksena, mutta myös WAV: lle. MP3-formaatissa on laaja mahdollisuudet laadun ja bittinopeuden asettamiseen. Sinun on asetettava alhainen bittinopeus, jos haluat ladata luentoja tai tutoriaaleja. Lähtötiedosto on pieni. Kun lataat musiikkia, on parempi asettaa bittinopeus korkeammalle.

YouTube to MP3 Converter

Loading...