Zvooq.ru – jogilag helyettesíti a VKontakte zenét

A minap a duma első olvasatban elfogadta az úgynevezett „anti-kalózkodás” törvény, amely blokkolja a webhelyek, amelyek illegális tartalmat. Runet reagált villámgyorsan – még mielőtt figyelembe véve a számlát a szociális háló VKontakte úgy ítélte meg, a legnagyobb a FÁK audiohostingom kezdtek eltűnni tömegesen külföldi előadók összetételét. Egyre, bukdácsol a „Hang lekerült nyilvános hozzáférés kapcsán kezelésére tulajdonos”, a felhasználók az oldalon felmerült egy igazi lázadás a szlogen – „Durov, hogy a zene!”. És bár tisztviselők szerint a szociális háló nem történik semmi rendkívüli, közel 40% -a „lakosok” VKontakte kész a fiókok törlését, ha elveszítik a hozzáférést a kedvenc zenéit. De érdemes hackelni, ha méltó alternatívák vannak?

A mai napig több tucat hálózaton, ha nem is száz, zene portálok, sokan közülük (Last.fm, Spotify, Grooveshark, Jango, és így tovább) Layfhaker már elmondtam az olvasók. Ezúttal ez lesz a kényelmes és ami a legfontosabb – jogszerű felhő zenei szolgáltatás Zvooq.ru tartalmazó napján a sorrendben 12 millió zeneszám egy kis sebesség 128 kbit / s 500.000 művészek és 25.000 címkéket. A Zvooq.ru lehet hallgatni a különböző zenét (az épülettől a klasszikus), a különböző években (a legújabb slágereket, hogy a század elején retro kislemez) ingyenesen és korlátozás nélkül (rendszeren belüli számokat is játszott végtelen számú alkalommal).

Hogyan működik?

Jelentkezzen be egy Facebook’e vagy VKontakte fiókon keresztül, és eljut a főoldalra, amely tartalmazza a felhasználók lejátszási listáit, valamint az aktuális albumokat és dalokat.

Otthon Zvooq.ru
Meg lehet hallgatni, hogyan mások zenei gyűjteményét, és hozzon létre egyéni gyűjtemények kedvenc dalait, kattintson a „Hozzáadás lejátszási listához” (vagy a gombot az „Add to queue” – ha nem megy, hogy egy állandó kiválasztás, de csak szeretne játszani az egyik vagy a másik összetétele a közeljövőben). Ezen túlmenően, a kedvenc dalok is meg kell jelölni „szívét”, mint egy kedvenc – lesznek automatikusan a megfelelő mappába a zenei könyvtárból.

Minden dal hozzáadható a lejátszási listához
Egyébként, ha túl lusta vagy bizonyos dalok kiválasztása, vagy nem tetszik a meglévő lejátszási listák, akkor a “Wave” -ot is beillesztheti, és a szolgáltatás felveszi a zenét az Ön számára.


Kedvenc előadójának vagy dalának megtalálása érdekében intelligens keresés működik a szolgáltatáson, és zenét vesz fel ízlésének – egy kényelmes szűrőnek, amely az előadókat idő és műfaj szerint rendezi. Ezenkívül megnézheti a barátai által hallgatott dalokat (ha természetesen a “Zvooq.ru” -t is használják), és feliratkozhatnak különböző csoportokra és énekesekre.

A zenei horizont kibővítése kényelmes szűrőt eredményez
Mint már említettük, minden dalt számtalanszor hallgathatunk számítógépére, és teljesen ingyenes. De, ellentétben a VKontakte-val, a portál jogilag működik, tehát ha egy dalt vagy egy teljes albumot szeretne letölteni, akkor fizetnie kell. És a fizetési rendszer nagyon rugalmas: mindössze 10 rubel per track és 100 albumonként (ha nem több mint 10 szám van benne).
De talán a fő plusz, hogy ez nem egy triviális zenei tároló egy játékos. Zvooq.ru – a zene szerelmeseinek site. Tehát, a zene szerelmeseinek készült ott sok érdekes dolgot a kedvenc művészek – képes lesz megismerni a történelem, a csoport, a számos megjelent albumát, valamint megtudja, mi mást közel hozzá lélekben, a csapat meg kell hallgatni. A szolgáltatás segítségével nem csak a zenei horizontot bővítheti, hanem új barátokat is találhat. Végtére is, a „Music Library” nyomon követheti, hogy mit játszik naushknikah és oszlopok a barátok, és az oldalon az egyes művész és megnézheti, hogy kinek van szórakozás a felhasználók egy adott művész. Ezen kívül van egy előfizetés a kedvenc zenekarok és énekesek, amely lehetővé teszi, hogy nyomon érkezése az új számokat. Az egyetlen dolog, ami nem elég, így a legnépszerűbb dalok szövegei is.

Kedvenc művészeinek oldalain számos érdekes dolgot talál
Így Zvooq.ru – modern kényelmi szolgáltatás, amely egyesíti a legjobb „chips” zene portálok (zenés „hullám” a hangulat, ajánlások és mások), és egy méltó – jogi – csere felvételek VKontakte. By the way, a fejlesztők ígérete, hogy hamarosan fel kell szabadítani a mobil alkalmazások, és ezért nyit a további lehetőségeket és az „új zene formátum” válnak elérhetővé.