Πώς να κάνετε ένα υπέροχο blowjob: 8 συμβουλές από έναν εμπειρογνώμονα

1. Πάρτε μια άνετη θέση

Κατά μέσο όρο, οι άνδρες φτάνουν στον οργασμό σε τρία έως πέντε λεπτά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε υπερβολικά για την άνεση. Αλλά για να βρείτε μια θέση που σας αρέσει και οι δύο, αξίζει τον κόπο.

Κατά κανόνα, είναι ευκολότερο για μια γυναίκα να σταθεί στα γόνατά της (βάζοντας ένα μαξιλάρι ή μια κουβέρτα κάτω από αυτά αν όλα συμβαίνουν στο πάτωμα). Ο σύντροφος μπορεί να σταθεί ή να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της θέσης είναι μια καλή εικόνα για έναν άνθρωπο. Για να φτιάξετε το θέαμα ακόμα πιό πιθανοί, μετακινηθείτε στον καθρέφτη. Μπορείτε να το εξετάσετε, φυσικά, και οι δυο σας.

2. Ξεκινήστε σωστά

Οι περισσότεροι από τους άντρες που μίλησα είπαν ότι δεν τους αρέσουν τα μακρινά πρελούδια. Μερικοί μάλιστα ανέφεραν ότι γίνονται ανήσυχοι ή τρελοί.

Πώς να κάνετε το blowjob: Ξεκινήστε δεξιά

Φυσικά, μπορείτε να ζεστάνετε έναν άνδρα πριν από το blowjob, αλλά το κάνετε γρήγορα. Προσπαθήστε να χαϊδέψετε τη γλώσσα ή τα δάχτυλά του από τα εσώρουχα ή να αγγίξετε το πέος, ζητώντας τι θα ήταν σαν σύντροφος.

Αν ένας άνθρωπος δεν συμμορφώνεται με το στάδιο ετοιμότητας, μόλις απογειωθεί τα ρούχα, χρησιμοποιήστε την κατάσταση. Πάρτε όλες τις καβλί στο στόμα της και το γλείψιμο μέχρι το πέος δεν αυξάνει (ίσως αυτή είναι η μόνη στιγμή που θα διαχειριστεί αυτό ελιγμών, ώστε να απολαύσετε!). Μετά την έναρξη μιας στύσης, σιγά-σιγά γλείφει το πέος από τη βάση στο κεφάλι.

3. Μάθετε τη βασική τεχνική

Μετά το πρελούδιο – το κύριο μέρος; Όχι, πρώτα πρέπει να κάνετε το πέος υγρό. Για να το κάνετε αυτό, αρκετές φορές, περπατήστε το στόμα σας πάνω και κάτω από το μέλος, σπρώχνοντας σφιχτά τη γλώσσα σε αυτό. Προσπαθήστε να συλλέξετε και να χρησιμοποιήσετε το μέγιστο ποσό σάλιου και μην ανησυχείτε αν γλιστρά άνετα – είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά προσέξτε τα δόντια σας: δεν πρέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία!

  Πώς να μεταφέρετε εφαρμογές Android σε κάρτα αποθήκευσης

Τώρα που η προετοιμασία τελείωσε, αρχίστε να χρησιμοποιείτε το χέρι σας με το στόμα σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα στόμα που δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα μεσαίου μεγέθους πέος, οπότε ο βραχίονας είναι ο κύριος βοηθός σας.

Η καλύτερη επιλογή: χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να τονωθεί το μέλος του σώματος και το στόμα – για το κεφάλι. Λάβετε υπόψη ότι ο κορμός δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο άλλες οικείες αρσενικές ζώνες, οπότε μην φοβάστε να το πιέσετε σκληρά. Το κεφάλι, αντίθετα, είναι πολύ ευαίσθητο, έτσι ώστε ένα ζεστό υγρό στόμα να είναι το ίδιο πράγμα.

Και τώρα η τεχνική. Πιέστε σταθερά το πέος στο χέρι σας, κρατήστε τα χείλη σας στο κεφάλι και φανταστείτε ότι αυτά τα δύο μέρη του σώματός σας είναι συνδεδεμένα. Στη συνέχεια ξεκινήστε να κινείστε πάνω και κάτω το πέος για λίγα λεπτά. Πρόκειται για μια τυποποιημένη τεχνική, στην οποία μπορείτε να επιστρέψετε κατά τη διάρκεια του καπνίσματος.

4. Δώστε προσοχή στους όρχεις

Το όσχεο είναι συχνά και ξεχασμένο. Μην κάνετε αυτό το λάθος. Αφού εισάγετε τον ρυθμό με τη βασική τεχνική, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Πώς να κάνετε μια πίπα: Δώστε προσοχή στους όρχεις

Πάρτε τους όρχεις σε ένα χαλαρό χέρι. Θυμηθείτε: είναι ευαίσθητα, οπότε πρέπει να βρείτε τον βέλτιστο βαθμό πίεσης. Από ένα ελαφρύ άτομο θα είναι γαργαλάει, και μια τραχιά λαβή θα προκαλέσει πόνο. Φροντίστε το όσχεο με τα δάχτυλά σας ενώ συνεχίζετε να κάνετε μασάζ. Με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, πιάστε απαλά το δέρμα μεταξύ των όρχεων και προσπαθήστε να μετακινήσετε τα δάχτυλα από τη βάση του πέους προς τα κάτω.

Στη συνέχεια χαϊδεύετε αυτή την περιοχή με το στόμα σας, συνεχίζοντας να τονώνετε το πέος με το χέρι σας. Γυρίστε τους όρχεις, τις παίρνετε στο στόμα, περπατάτε τη γλώσσα μεταξύ τους, από το πίσω μέρος του οσχέου μέχρι το πρόσθιο.

5. Μην ξεχνάτε τον προστάτη

Επικεντρώνει την αξιολόγηση των πιο συχνά αγνοημένων ζωνών, φυσικά, του πρωκτού και του προστάτη. Για πολλούς ετεροφυλόφιλους άνδρες, η διέγερσή τους είναι άγρια ​​ταμπού. Και πολύ μάταια! Αλλά ακόμα, πριν από την εισβολή στο ιερό των αγίων, έχετε σαφή άδεια από τον σύντροφό σας.

  Πώς να βράσει γαρίδες: συνταγή, λεπτές αποχρώσεις και lifhaki

Αν ο τύπος δεν συμφωνεί με την πρωκτική χαϊδεύει, προσπαθήστε να τονώσει τον καβάλο του. Ανταποκρίνεται καλύτερα στην πίεση – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αρθρώσεις σας για να το κάνετε αυτό.

Εάν ο σύντροφος είναι έτοιμος για πρωκτικά παιχνίδια, το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα λιπαντικό σιλικόνης. Λιπάνετε το δείκτη και αισθανθείτε απαλά τον πρωκτό. Αρκετά εύκολο για να μπείτε μέσα. Εάν ο σύντροφος αρχίσει να σπρώχνει τα χέρια στο χέρι σας, σιγά-σιγά ώθηση το δάχτυλό σας βαθύτερα. Πρέπει να διεισδύσετε μόνο μερικά εκατοστά βαθιά, και στη συνέχεια να μετακινήσετε απαλά το δάχτυλό σας προς τα εμπρός και πίσω.

Όταν κυριαρχήσει αυτή την τεχνική και προσπαθήστε να φτάσετε το χρυσό πρότυπο πλήγμα: ένα δάχτυλο στον πρωκτό, τα άλλα δάχτυλα του χεριού χαϊδεύουν το όσχεο, από την άλλη πλευρά και το στόμα – το πέος. Ο στιγμιαίος οργασμός είναι εγγυημένος.

6. Εξερευνήστε άλλες μεθόδους

Μόλις κατανοήσετε τη βασική τεχνική, ξεκινήστε τα πειράματα. Διαφορετικοί άντρες όπως διαφορετικά πράγματα – μάθετε τι προσελκύει τη δική σας.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Φροντίστε τη γλώσσα της βάσης του πέους ενώ συνεχίζει να διεγείρει τον κορμό και το κεφάλι με το χέρι.
  • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χαλινάρι – αυτή η περιοχή σε πολλούς άνδρες είναι πιο ευαίσθητη. Φροντίστε την άσχημη γλώσσα της πάνω και κάτω και πλάγια στην πλάτη ή προσπαθήστε να την πιπιλίσουν.
  • Συνεχίστε να τονώνετε το πέος με το χέρι και το κεφάλι να χαϊδεύετε μόνο με τα χείλη.
  • Προσθέστε κυκλικές κινήσεις στη βασική τεχνική με το χέρι σας.
  • Αγγίξτε απαλά το πέος στη γλώσσα. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε ένα μικρό αναπνευστικό χώρο για το σαγόνι σας.
  • Για μεγαλύτερο διάλειμμα, χρησιμοποιήστε τα χείλη, το πρόσωπο και το στήθος (μπορείτε να τα τρίψετε απλά στο πέος).
  • Μια εναλλακτική λύση είναι η εναλλαγή μεταξύ της χειροκίνητης και της στοματικής διέγερσης.

  Πώς να επιλέξετε έναν δρομολογητή: όλα όσα μπορούν και δεν μπορούν να αποθηκευτούν

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κόλπα ταυτόχρονα. Για να ξεκινήσετε, κάντε ένα ζευγάρι και ρωτήστε τι ήθελε ο συνεργάτης ή ακολουθήστε την αντίδρασή του.

7. Συμπληρωματικά

Αιώνια διαφωνία: να καταπιείτε ή να μην καταπιείτε; Τι μπορείτε να πείτε; Εάν πραγματικά δεν μεταφέρετε το πνεύμα του σπέρματος, κρατήστε μια χαρτοπετσέτα δίπλα στο κρεβάτι για να το ξεφορτωθείτε διακριτικά. Μια άλλη επιλογή είναι να επιτρέψετε στο σπέρμα να ρέει στο πέος τη στιγμή που το βγάζετε από το στόμα σας.

Αλλά σκεφτείτε και πάλι προσεκτικά. Πώς αισθάνεσαι αν κάποιος σύντροφος αμέσως μετά το cunnilingus τρέχει για να βουρτσίζει τα δόντια του;

Φυσικά, τα γεννητικά υγρά δεν είναι κομπόστα της γιαγιάς, αλλά μιλάμε για μια γρήγορη κατάποση μερικών κουταλακιών. Και σε γενικές γραμμές, τα γούστα αλλάζουν …

8. Αγάπη πίπα

Οι βασικές συμβουλές που πρέπει να μάθουν από αυτό το άρθρο είναι μια απίστευτη εργασία που κάνει τον ενθουσιασμό. Για έναν συνεργάτη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γνωρίζεις ότι απολαμβάνεις το μέλος του.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξουμε ενθουσιασμό είναι να ξεκινήσετε μια βουτιά. Έκπληξη ο άνθρωπος όταν ξυπνά μόνο ή μπαίνει στο σπίτι. Πες μου τι θέλεις να τον ευχαριστήσεις όταν παρακολουθείς μια μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή ή ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο.

Πώς να κάνετε ένα blowjob: Αγάπη πίπα

Διατηρήστε αυτή τη διάθεση σε όλη τη διαδικασία. Πετάξτε. Κοιτάξτε στα μάτια του και χαμόγελο. Πάρτε το πέος από το στόμα σας και χαϊδεύετε το σώμα σας. Πες μου πώς αισθάνεσαι καλά.

Θα γίνετε ένας γκουρού μούφας όταν τον αγαπάτε ειλικρινά. Και αυτό, στην πραγματικότητα, είναι πολύ απλό: είναι τόσο δροσερό να ελέγχετε πλήρως την ευχαρίστηση κάποιου.

Διαβάστε επίσης:

  • Διπλή ευχαρίστηση: 20 καλύτερες σεξ θέτει και για τους δύο εταίρους →
  • 10 καταστάσεις που όλοι αντιμετωπίζουν το φύλο →
  • 18 ασυνήθιστο σεξ θέτει για όσους θέλουν τη διαφορετικότητα →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤