Πώς να διακρίνετε ένα πραγματικό iPhone από ένα ψεύτικο

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας μας δίνει όχι μόνο ένα πιο απότομο iPhone, αλλά και πολλά αντίγραφα, τα οποία μερικές φορές είναι δύσκολο να διακριθούν από το πρωτότυπο. Για να αποφύγετε το πρόβλημα, είναι καλύτερο να αγοράσετε το iPhone μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Έτσι θα είναι πιο ακριβό, αλλά πιο ασφαλές.

Αν δεν θέλετε να πληρώσετε υπερβολικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να αναζητήσετε πιο ευνοϊκές τιμές από τους γκρίζους προμηθευτές. Ακριβώς αρχίστε να οπλίζετε συστάσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μην τρέξετε σε ψεύτικο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να διακρίνετε ένα πραγματικό iPhone από ένα κινεζικό αντίγραφο: απλό και πιο περίπλοκο. Ας ξεκινήσουμε με ένα απλό.

Μέθοδος 1: Απλή

Αν κάποιος τουλάχιστον κρατούσε ένα πραγματικό iPhone, θα είναι σίγουρα σε θέση να το διακρίνει από ένα ψεύτικο.

Lifhak πρόκειται να βρει ένα τέτοιο πρόσωπο ή, στη χειρότερη περίπτωση, να πάει στο κατάστημα και πώς να εξετάσει σωστά το iPhone, το οποίο πρόκειται να αγοράσετε. Υλικά, λεπτομέρειες εμφάνισης, λογισμικό – όλα αυτά αμέσως τα μάτια σας, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Δεν ξέρω τι να ψάξω; Δεν πειράζει! Τώρα θα διδάξουμε.

Μέθοδος 2: πιο δύσκολη

Ένα πρόσωπο με ένα nametannym μάτι μπορεί να διακρίνει ένα ψεύτικο, όχι μόνο δεν περιλαμβάνει το iPhone, αλλά χωρίς το άνοιγμα του κουτιού. Υπάρχουν πολλά αληθή σημάδια που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του κλώνου αμέσως. Εδώ είναι.

Πλαίσιο

Πώς να διακρίνετε το αρχικό iPhone από παραχάραξη: Box
kiancheonglim / Flickr.com

Η Apple έχει μια πολύ ευσεβή στάση απέναντι στη λεπτομέρεια και εκφράζεται σε όλα όσα αφορούν το iPhone, ξεκινώντας από τη συσκευασία. Αυτό το κουτί πρέπει να είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι με συμπαγή επίστρωση με ίσες γωνίες και λογότυπο από ανάγλυφο. Στο κάτω μέρος πρέπει να υπάρχει αυτοκόλλητο με το όνομα του μοντέλου, τον σειριακό αριθμό, το IMEI και τον όγκο αποθήκευσης. Αλλά το κύριο πράγμα είναι, φυσικά, το περιεχόμενο του κουτιού.

  Πώς να επιλέξετε έναν καλό καναπέ

Αξεσουάρ και εξοπλισμός

Πώς να διακρίνετε το αρχικό iPhone από τη πλαστογράφηση: Αξεσουάρ και εξοπλισμός
Spieler Family / Flickr.com

Περιλαμβάνεται με κάθε iPhone αναγκαστικά έρχεται καλώδιο φόρτισης, ακουστικό, το USB του προσαρμογέα, καθώς και ένα φάκελο με τα έγγραφα, αυτοκόλλητα, και έναν συνδετήρα για να βγάλετε το δίσκο της κάρτας SIM. Όλα τα αξεσουάρ πρέπει να είναι διπλωμένα και συσκευασμένα σε διαφανή φιλμ. Αρχικό καλώδια, σε αντίθεση με τα προϊόντα απομίμησης, πολύ πιο ήπια και πλαστικά σε υποδοχές τους απόλυτα ομαλή και δεν έχει γρέζια ή κρεμάει. Φυσικά, όλα θα πρέπει να τοποθετηθούν στη θέση του σε άριστη σειρά.

Εμφάνιση IPhone

Πώς να διακρίνετε το αρχικό iPhone από ένα ψεύτικο: Εμφάνιση iPhone
SaggiaMente / Flickr.com

Το ίδιο το smartphone θα πρέπει να δημιουργήσει την εντύπωση ενός ποιοτικού αντικειμένου: το βάρος είναι αισθητό, το μέταλλο είναι ευχάριστα κρύα χέρια. Όλα τα σύγχρονα iPhone είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, σε πλαστά υλικά το ίδιο υλικό της υπόθεσης μπορεί να είναι οποιοδήποτε, μέχρι το ζωγραφισμένο πλαστικό.

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες του iPhone προσαρμόζονται πυκνά μεταξύ τους και έχουν τα ελάχιστα backlash. Τα κουμπιά και ο διακόπτης αθόρυβης λειτουργίας πρέπει να ανταποκρίνονται με σαφήνεια στα πρέσα και να μην έχουν αντιδράσεις. Στο πίσω κάλυμμα του smartphone είναι σίγουρα το IMEI, το οποίο συμπίπτει με τους αριθμούς στο κουτί και το δίσκο της κάρτας SIM.

Οι συναρμολογούμενες επιγραφές στην Κίνα, αντίθετα, δεν πρέπει να φοβούνται. Είναι απολύτως νόμιμο, επειδή το iPhone αναπτύσσεται μόνο στις ΗΠΑ, αλλά κατασκευάζεται και συναρμολογείται στην Κίνα.

Ένα ειλικρινές ψεύτικο με εντόσθια θα δώσει λεπτομέρειες, τα οποία στο παρόν iPhone απλά δεν μπορούν να είναι. Τέτοια σημεία περιλαμβάνουν:

  • αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα και μπαταρία.
  • υποστήριξη για δύο ή περισσότερες κάρτες SIM.
  • μια υποδοχή για κάρτες μνήμης.
  • υποδοχή microUSB.
  • τηλεσκοπική κεραία.

  Τι και πώς να φοράτε στους άνδρες: τάσεις της μόδας της άνοιξης-καλοκαιριού του 2018

Αλλά ακόμα και αν η πλαστογραφία είναι ποιοτική και η εμφάνισή της δύσκολα διακρίνεται από το πρωτότυπο, όλες οι αμφιβολίες θα πρέπει να διαγραφούν μετά την ενεργοποίησή της.

Λογισμικό και εσωτερική πλήρωση

Οι καιροί των γενικών μεταφράσεων και των ιερογλυφικών στο μενού έχουν περάσει εδώ και καιρό. Τώρα οι Κινέζοι έχουν μάθει να μιμούνται τη διασύνδεση και να επαναλαμβάνουν ακριβώς τις γραμματοσειρές. Αυτό που δεν ξέρουν ακόμα είναι να σφυρηλατήσουν τις λειτουργίες: ούτε η Siri ούτε η “Βρείτε το iPhone” στον κλώνο θα λειτουργήσει, βέβαια, δεν θα το κάνει.

Και ακόμη και για ένα ψεύτικο, δεν μπορεί να υπάρχει ένας έγκυρος σειριακός αριθμός που θα επαληθεύεται στον ιστότοπο της Apple. Επομένως, ο έλεγχος της υπόλοιπης εγγύησης στον σειριακό αριθμό είναι η απλούστερη μέθοδος για να προσδιορίσετε αν το iPhone είναι γνήσιο ή ψεύτικο.

Πώς να διακρίνετε ένα iPhone από ένα πλαστό: λογισμικό και εσωτερική γέμιση

Για να ελέγξετε την ανάγκη να βρείτε το σειριακό αριθμό στις ρυθμίσεις συστήματος (ανατρέξτε στην ενότητα «Κύριο» → «Αυτή η συσκευή”), βεβαιωθείτε ότι είναι ίδιος με τον αριθμό στην υποδοχή της κάρτας SIM και της πλαίσιο και στη συνέχεια πληκτρολογήστε με τη μορφή επαλήθευσης σε αυτή τη σελίδα. Εάν το iPhone είναι πραγματικό, ο ιστότοπος θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, το υπόλοιπο της εγγύησης και άλλες πληροφορίες. Διαφορετικά, το μήνυμα “Sorry, αυτός ο αύξων αριθμός δεν είναι σωστός” ή κάτι τέτοιο θα εμφανιστεί.

Μια άλλη επιλογή για αναγνώριση είναι το App Store (στιγμιότυπο οθόνης στα αριστερά). Όπως γνωρίζετε, όλοι οι κλώνοι χρησιμοποιούν το Android, το οποίο διαθέτει δικό του κατάστημα εφαρμογών Google Play (στιγμιότυπο οθόνης στα δεξιά). Θα ανοίξει όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του App Store στο ψεύτικο iPhone.

  Πώς να απαλλαγείτε από τους λόξυγκας γρήγορα και εύκολα

Πώς να διακρίνετε το αρχικό iPhone από ένα πλαστό: App Store Πώς να διακρίνετε το αρχικό iPhone από παραχάραξη: Google Play

Σε περίπτωση αμφιβολίας, και δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι το κατάστημα μπροστά σας, δοκιμάστε την αναζήτηση της Apple αποκλειστικές εφαρμογές όπως το Keynote ή GarageBand: στο Google Play και, φυσικά, δεν έχει και δεν μπορεί.

Μια άλλη εγγυημένη ρητή μέθοδος για τον προσδιορισμό της αυθεντικότητας του iPhone συγχρονίζεται με το iTunes.

Πώς να διακρίνετε το αρχικό iPhone από ένα ψεύτικο: iTunes

Ο συνδυασμός μέσων ανίχνευσης εντοπίζει αυτόματα τη συνδεδεμένη συσκευή, δείχνοντας όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν και, όπως μπορείτε να μαντέψετε, η πλαστογραφία θα είναι αντιληπτή κάθε φορά. Ακολουθήστε μια συνάντηση με τον πωλητή ενός φορητού υπολογιστή με το iTunes εγκατεστημένο και φροντίστε τη σύνδεση στο Internet.

Έχετε έρθει ποτέ σε κλώνοι iPhone και απατεώνες; Να είστε βέβαιος να πείτε στα σχόλια για την εμπειρία σας.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top