Τι είναι το AliExpress Club και ποια προνόμια δίνει;

Τι είναι η βαθμολογία των πελατών;

Οι αγοραστές του AliExpress, όπως και οι πωλητές, έχουν βαθμολογία. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όχι μόνο βάζετε τους αστερίσκους στον πωλητή, αλλά σε εσάς. Εάν ο αγοραστής έχει πιάσει απάτη ή συχνά ανοίγει παράλογες διαφωνίες, μπορεί να πάρει στη μαύρη λίστα του AliExpress. Αυτό δίνει στους πωλητές το δικαίωμα να αρνηθούν να το αντιμετωπίσουν.

Για να μάθετε πόσα μετάλλια, κορώνα ή ζαφείρια έχετε, ρίξτε μια ματιά στην καρτέλα “My AliExpress”.

AliExpress Club: Αξιολόγηση αγοραστών
Ο αριθμός 135 σημαίνει ότι έχουν ληφθεί τόσα θετικά σχόλια κατά τους τελευταίους έξι μήνες

Κάνοντας κλικ στο στοιχείο “Αξιολόγηση αγοραστών”, μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλιά σας και τα σχόλιά σας από τους πωλητές (Σχόλια αριστερά για πωλητές και σχόλια που ελήφθησαν ως αγοραστές).

Η αξιολόγηση για το AliExpress είναι απαραίτητη, ώστε οι πωλητές και οι αγοραστές να είναι σίγουροι ο ένας στον άλλο και να κάνουν εσκεμμένες, αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες. Η αξιολόγηση είναι η φήμη των συμμετεχόντων στο AliExpress ως πλατφόρμα συναλλαγών. Μην το συγχέετε με το Ali-μπόνους.

Ποιες είναι οι πόντοι μπόνους

Τα μπόνους AliExpress είναι ένα σύστημα που ενθαρρύνει τους χρήστες. Για να τα λάβετε, πρέπει να είστε ενεργός αγοραστής.

  • Για κάθε δολάριο που δαπανάται, έχετε ένα σημείο μπόνους, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της παραγγελίας είναι πάνω από δύο δολάρια. Για παράδειγμα, εάν ένα πράγμα κοστίζει $ 10, θα λάβετε 10 πόντους. Αν η αγορά σας κοστίσει 50 λεπτά, τα σημεία δεν θα συγκεντρωθούν.
  • Για κάθε αναθεώρηση του προϊόντος θα λάβετε ένα σημείο το καθένα.
  • Για κάθε ημέρα που αγοράσατε κάτι, έχετε πέντε βαθμούς. Για παράδειγμα, αν έχετε αγοράσει ακουστικά σήμερα, και αύριο μια περίπτωση για το τηλέφωνο, τότε σε δύο ημέρες θα έχετε 10 πόντους. Εάν και οι δύο συναλλαγές δεσμεύονται την ίδια ημέρα, θα υπάρχουν μόνο πέντε μπόνους.
  Αξιόπιστες κινεζικές μάρκες: 100 ελάχιστα γνωστές, αλλά πολύ cool πωλητές με AliExpress
AliExpress Club: πόντοι μπόνους
Στο τμήμα “AliExpress Club” → “Γενικές Πληροφορίες” μπορείτε να δείτε πόσα σημεία και τι έχετε

Για παραγγελίες που έχουν ακυρωθεί, δεν απονέμονται πόντους. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε ατελείωτα. Αλλά αν ο αγοραστής δεν εμφανίζει δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του έτους, τα σημεία καίγονται.

Επίπεδα αγοραστικής δραστηριότητας

Ανάλογα με τον αριθμό των πόντων που συλλέγονται, οι αγοραστές του AliExpress χωρίζονται σε πέντε ομάδες.

AliExpress Club: Επίπεδα Προνομίων

  • A0 (0 βαθμοί) – το χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο κατανέμεται σε όλους τους χρήστες αμέσως μετά την εγγραφή.
  • A1 (από 1 έως 99 μονάδες) – αποδίδεται σε χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία αγορά πάνω από δύο δολάρια.
  • A2 (από 100 έως 499 μονάδες) – το μέσο επίπεδο, δίνοντας, όπως και τα προηγούμενα, δύο προνόμια.
  • A3 (από 500 έως 1 999 μονάδες) – το υψηλό επίπεδο που οι άνθρωποι που αγοράζουν πολλά και συχνά λαμβάνουν.
  • Α4 (από 2.000 σημεία και άνω) – Υψηλότερο επίπεδο με το μέγιστο σύνολο προνομίων.

Η επίτευξη ενός ή άλλου επιπέδου δίνει ορισμένα προνόμια.

Τα προνόμια των μελών του “Club AliExpress”

Υπάρχουν τρεις τύποι προνομίων.

1. Κοινοποίηση των εκπτώσεων

Διατίθεται σε επίπεδα A1, A2, A3 και A4.

Το προνόμιο είναι ότι εάν η τιμή ενός προϊόντος στο καλάθι ή η λίστα επιθυμιών σας μειωθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση γι ‘αυτό σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

2. Επιταχυνόμενη επιστροφή

Διατίθεται σε επίπεδα Α3 και Α4.

Φανταστείτε ότι αγοράσατε ένα σακάκι στο AliExpress, αλλά χάσατε το μέγεθος. Για να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων, πρέπει να ανοίξετε μια διαφορά και να στείλετε το πράγμα πίσω στον πωλητή. Σε αυτήν την περίπτωση, η διαφορά δεν θα κλείσει και τα χρήματα δεν θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας μέχρι ο πωλητής να επιβεβαιώσει την παραλαβή του σακάκι.

  6 ειδικά δώρα για τους λάτρεις της μπύρας σε οποιοδήποτε πορτοφόλι

Η ταχεία επιστροφή σάς επιτρέπει να μην περιμένετε το αγροτεμάχιο να φτάσει στον πωλητή. Απλά πρέπει να δώσετε έναν αριθμό παρακολούθησης και θα λάβετε πίσω τα χρήματα. Όχι άμεσα, αλλά σύμφωνα με τους όρους του συστήματος πληρωμών σας. Για παράδειγμα, εάν στην κάρτα σας πραγματοποιούνται αντιστρεπτέες συναλλαγές σε 3-5 ημέρες, τότε τα χρήματα θα έρθουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Οι αγοραστές στο επίπεδο Α3 μπορούν να λάβουν επιταχυνόμενη επιστροφή έως και $ 25. Αγοραστές επιπέδου Α4 – πληρωμές έως και 100 $.

3. Επιτάχυνση της διαφοράς

Διατίθεται σε επίπεδο A4.

Για τους πιο δραστήριους αγοραστές, η AliExpress ξεχώρισε μια ξεχωριστή ομάδα συντονιστών, η οποία καλείται να εξετάσει γρήγορα τις διαφορές.

Αν το επίπεδο σας Α4 και ανοίξετε μια διαφορά, μπορείτε να τον ακονίσετε ζητώντας μια επιταχυμένη αναθεώρηση.

Η διαδικασία αναθεώρησης θα επιταχυνθεί για 5 ημέρες.

Προσωπική γνώμη

Προηγουμένως, οι χρήστες του AliExpress είχαν καθεστώς Silver, Gold και Platinum. Αλλά δεν έδωσε κανένα προνόμιο. Τώρα στον ιστότοπο επιχειρείται η δημιουργία ενός πλήρους συλλόγου αγοραστών. Και είναι υπέροχο.

Έχω αγοράσει για AliExpress για περισσότερα από τρία χρόνια και πιστεύω ότι οι πιστοί χρήστες του site θα πρέπει πραγματικά να έχουν προνόμια. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, τα οφέλη που παρέχονται τώρα είναι απολύτως άχρηστα.

Οι ειδοποιήσεις έκπτωσης παίρνουν τα πάντα, ανεξάρτητα από το πόσα παραγγελίες κάνατε. Η ταχεία απόκτηση είναι μια χρήσιμη επιλογή, αλλά μπορεί να προκαλέσει απάτη σε ανέντιμους πελάτες. Νομίζω ότι για μερικούς θα είναι δελεαστικό να στείλει στον πωλητή έναν αφρό αντί για ένα πραγματικό προϊόν. Και για να επιταχύνετε τη διαφορά θα πρέπει να συγκεντρώσετε πάρα πολλά σημεία.

  50 δροσερά προϊόντα με το AliExpress για τους λάτρεις των αυτοκινήτων

Ελπίζω ότι το AliExpress θα βελτιώσει τη λέσχη του, θα τελειοποιήσει το σύστημα και θα εισαγάγει νέα προνόμια.

Και τι νομίζετε για το “Club AliExpress”; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.