Πόνος και ομορφιά: τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε ένα τατουάζ

Τα τατουάζ έχουν πάψει να αποτελούν αξεσουάρ αποκλειστικά για ναυτικούς και φυλακισμένους. Φορούν από εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους να εκφραστούν, να τονίσουν κάποιο μέρος του σώματος ή, αντίθετα, να κρύψουν την ουλή. Ακριβώς για την ομορφιά, τελικά. Αλλά εκτός από τα γνωστά γεγονότα (πόνος, σημασία των υγειονομικών συνθηκών όταν εφαρμόζονται), η τέχνη του τατουάζ είναι πολλή εικασία. Και πληροφορίες που δεν είναι προφανείς για τους περισσότερους.

Το μέγεθος έχει σημασία

Ένα μικρό τατουάζ σπάνια είναι καλό. Αν είναι σφιχτά σφυρήλατο μαύρο κύκλο με διάμετρο 2 εκατοστών – ακόμα όλα τα δεξιά, αλλά η περισσότερη λεπτομέρεια στο Σχήμα (περιγράμματα, χρώμα μεταβάσεις, κλπ …), Όσο μεγαλύτερη θα πρέπει να είναι.

Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο λόγω της αισθητικής. Ένα λεπτό περίγραμμα (λιγότερο από δύο χιλιοστά) διατηρείται χειρότερα και τελικά θα “επιπλέει”. Αν το τατουάζ είναι μαύρο, αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί.

Το μέγεθος του σχεδίου, με τη σειρά του, υπαγορεύει τον τόπο εφαρμογής, και υπάρχουν μορφές που, με όλη την επιθυμία, δεν θα γίνονται με λεπτό τρόπο. Εάν θέλετε ένα ρεαλιστικό πορτρέτο, ετοιμάστε τον ώμο, την πλάτη ή άλλη μεγάλη περιοχή.

Οι πλοίαρχοι επιλέγουν κατά χαρτοφυλάκιο

Πόνος και ομορφιά: τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε ένα τατουάζ
Ksenia Voskresenskaya

Τα τατουάζ, όπως οι σχεδιαστές ή οι εικονογράφοι, σχεδόν πάντα ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο στυλ. Αξίζει να το χρησιμοποιήσετε. Ο γνωστός καλλιτέχνης τατουάζ σας μπορεί να δώσει έκπτωση, αλλά πρόκειται για το σχέδιο για τη ζωή. Εάν χρειάζεστε ένα ιαπωνικό δράκο, αναζητήστε έναν πλοίαρχο που λειτουργεί ακριβώς με αυτό το στυλ και το κάνει εκπληκτικό.

Θα βλάψει, το ερώτημα είναι πόσο

Το όριο του πόνου για όλους είναι διαφορετικό. Υπάρχουν άνθρωποι που ουρλιάζουν από την πρώτη ένεση και μερικοί μπορούν να βρεθούν κάτω από την γραφομηχανή για τρεις ώρες, να γράψουν SMS και να παρακολουθήσουν ταινίες από το tablet χωρίς να κερδίσουν ακόμη. Και οι δύο είναι εξαιρέσεις. Σε γενικές γραμμές, ένα τατουάζ – επώδυνη, αλλά, κατά κανόνα, ανεκτή διαδικασία.

Η δύναμη των αισθήσεων επηρεάζεται από το χρόνο της συνεδρίας (τόσο μακρύτερος, όσο πιο οδυνηρός), η παρουσία ή απουσία αναισθησίας (αναισθητική κρέμα χρησιμοποιείται), τα ατομικά χαρακτηριστικά του ατόμου και η θέση του σχεδίου. Υπάρχουν χώροι όπου θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο. Και σε άλλους για να νικήσει ένα τατουάζ είναι απλά άσκοπη, και δεν είναι καν στον πόνο. Μόνο το δέρμα αλλάζει πολύ γρήγορα και η εικόνα σύντομα θα μετατραπεί σε χάος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από το τατουάζ σας
Yurchenko Yuliay / Shutterstock.com 10 χρήστες του διαδικτύου που θα βρουν μια γάτα

Ένα καλό τατουάζ είναι ακριβό

Το κόστος του τατουάζ μετράται συνήθως σε ώρες εργασίας του πλοιάρχου, και το “πιρούνι” της τιμής είναι πολύ ευρύ. Ο τελικός αριθμός επηρεάζει την εμπειρία του πλοιάρχου, τη φήμη του και το φόρτο εργασίας του, τη θέση του σαλόνι, το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της εικόνας, το κόστος των υλικών. Περιστασιακά, οι δάσκαλοι μπορούν να κάνουν τατουάζ δωρεάν (ή με έκπτωση), εάν έχουν τα χέρια φαγούρα για να συμπληρώσουν ένα συγκεκριμένο σκίτσο, αλλά πρέπει να αναζητηθούν, και αυτό είναι μάλλον σπάνιο.

Κατά μέσο όρο, οι καλοί πλοιάρχοι της Μόσχας παίρνουν μεταξύ 3.000 και 6.000 ρούβλια την ώρα.

Αυτό θα πάρει χρόνο

Ο χρόνος που ο κύριος θα καλέσει είναι ένα χρονικό πλαίσιο κατά προσέγγιση καθαρή εργασία σε ιδανικές συνθήκες. Πόσο ένα τατουάζ θα λάβει στην πραγματικότητα – κανείς δεν θα πει. Ίσως θα πρέπει να σταματήσετε να ξεκουραστείτε και να αποκτήσετε δύναμη για μια νέα ανακάλυψη. Ίσως να αρρωστήσετε. Ίσως να έχετε ένα δέρμα στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να νικήσει (αυτό συμβαίνει) ή στο οποίο το χρώμα πέφτει άσχημα (και αυτό).

Εδώ είναι ένα οριακό (πολύ κατά προσέγγιση) ορόσημο:

“Μανίκι” (που καλύπτει από την κορυφή
σημεία του ώμου στον καρπό)
6 συνεδρίες για 4 ώρες (ελάχιστο)
Ώμος / ώμος 6 ώρες
Πλαίσιο 4 ώρες (άγκυρα με τριαντάφυλλο),
6 ώρες (κρανίο με ρολόι)

Η πλήρωση ενός τατουάζ είναι μόνο το μισό έργο

Όταν λένε ότι «αυτό είναι για τη ζωή», δεν είναι μόνο η ίδια η εικόνα. Το τατουάζ είναι μέρος του σώματός σας, πέρα ​​από το οποίο πρέπει επίσης να φροντίσει.

Κύριος εχθρός σας είναι ο ήλιος. Το τατουάζ πρέπει να προστατεύεται από αυτό είτε με ρούχα είτε με αντιηλιακό (SPF 50+). Διαφορετικά, το σχέδιο (ειδικά το χρώμα) θα εξασθενίσει γρήγορα.

Ο δεύτερος εχθρός είναι η δική του τεμπελιά. Ένας καλός κύριος θα σας δώσει μια σειρά οδηγιών για τη φροντίδα για ένα “νέο πράγμα”. Τους ακολουθήστε χωρίς επιφυλάξεις, γιατί οι δύο πρώτες εβδομάδες είναι καθοριστικές. Θεωρήστε αυτό ως μετεγχειρητική περίοδο. Θα καθίσετε σε ποδήλατο με μη ασφαλισμένο πόδι; Μην αμφιβάλλετε, ένα τατουάζ είναι ένα τραύμα. Χιλιάδες ενέσεις ανά λεπτό, διεισδύοντας στην επιδερμίδα και τοποθετώντας την χρωστική ουσία στο χόριο. Μόλις αποφασιστεί, είναι καλύτερα να προσεγγίσουμε σοβαρά το ζήτημα.

Στη σημείωση

  • Το δέρμα είναι ένας ζωντανός ιστός. Αλλάζει και τεντώνει. Ακόμη και με τέλεια φροντίδα, το τατουάζ πρέπει να ενημερωθεί περίπου μία φορά κάθε 35 χρόνια. Θα κοστίσει τόσο πολύ ώστε να γεμίσει καινούργιο. Και θα βλάψει με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι μοσχοί όταν σχεδιάζουν ένα τατουάζ παρακάμπτονται και κρύβονται στην εικόνα.
  • Τα μαλλιά στο χώρο του τατουάζ συνεχίζουν να αυξάνονται.
  • Εάν έχετε ουλή ή ουλή, πρέπει να περάσετε όχι λιγότερο από ένα χρόνο μετά από τραυματισμό, πριν ο χώρος αυτός μπορεί να κλείσει.
  • Πρέπει να έρθετε στη σύνοδο νηφάλιος, γεμάτος και υπνηλία. Την παραμονή της κατανάλωσης, επίσης, δεν μπορεί να είναι: θα είναι πιο οδυνηρό, η αιμορραγία θα αυξηθεί, η διαδικασία επούλωσης θα επιβραδυνθεί.
  • Η θερμοκρασία του φωτός και η ζάλη μετά από μια συνεδρία τατουάζ είναι φυσιολογική και αυτή είναι η μόνη παρενέργεια (εκτός από πόνο και οίδημα) που είναι δυνατή με όλες τις υγειονομικές συνθήκες και τους κανόνες περίθαλψης.
  • Μεταξύ συνεδριών σε μια ζώνη (για παράδειγμα, εάν κάνετε “μανίκι”), πρέπει να περάσετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
  • Μπορείτε να κόψετε ένα τατουάζ με ένα λέιζερ για 9095%. Θα είναι ασθενέστερη, μεγαλύτερη και ακριβότερη, από το ίδιο το τατουάζ.

Οδηγός μίνι στυλ

Διακοσμητικό-εθνοτικό στυλ (Ωκεανία, Βόρνεο κ.λπ.)

Παλιά Σχολή
Παραδοσιακά αμερικανικά τατουάζ με σφιχτό περίγραμμα και περιορισμένη παλέτα χρωμάτων (τυπικές εικόνες: ινδικά μοτίβα, pin-ups, άγκυρες, γοργόνες, τριαντάφυλλα, αετοί).

Neotrad (ζωντανός)
Εξέλιξη του προηγούμενου στυλ. Περισσότερες εικόνες, περισσότερα χρώματα. Newskool (Νέα Σχολή) – μια άλλη επιλογή για την ανάπτυξη του παλιού σχολείου, αλλά χρησιμοποιεί περισσότερες αναφορές σε κωμικά βιβλία και γκράφιτι.

Ανατολικό (ιαπωνικό στυλ)
Η κληρονομιά των παραδοσιακών τατουάζ yakuza. Ένα ιδιαίτερο στυλ σχεδίασης: ο δράκος στο Neotraditional θα φανεί αρκετά διαφορετικό από τον ιαπωνικό δράκο.

Ρεαλισμός

Σκουπίδια Polka
Νέοι, αλλά κερδίζοντας στυλ δημοτικότητας, που δημιουργήθηκε από δύο Γερμανούς πλοιάρχους. Πολύ δυναμικό και “κακό”. Οι δισδιάστατες εικόνες αλληλοσυνδέονται με τρισδιάστατες εικόνες σε ένα είδος κολάζ. Τα σχέδια συχνά έχουν βαθύ ιδεολογικό ή φιλοσοφικό χαρακτήρα. Χρώματα: μαύρο, γκρι, λευκό, κόκκινο, αλλά υπάρχουν και άλλα.

Dotwork
Αυτή είναι μια τεχνική που καθορίζει το ύφος. Το Dotwork σημαίνει κυριολεκτικά «εργασία στο σημείο»: το τατουάζ εφαρμόζεται στο σώμα σε ένα σημείο κάθε φορά. Dotwork-τατουάζ δεν μπορεί να συγχέεται με τίποτα, και τα σχέδια με απόλυτα ευθείες γραμμές σε άλλο ύφος απλά δεν το κάνουν.

Χάρη στην κυρία Xenia Resurrection για τη βοήθειά της στην προετοιμασία του υλικού και για όλους τους καλλιτέχνες που παρείχαν τις φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλά άλλα στυλ και πολλές αποχρώσεις της ίδιας της διαδικασίας. Δώστε ερωτήσεις – θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε.

Loading...