6 τρόποι υπολογισμού μιας διαφήμισης από έναν μεταπωλητή αυτοκινήτων

1. Κοιτάξτε ποιος είναι ο πωλητής

Σχεδόν σε όλες τις τοποθεσίες των ανακοινώσεων είναι δυνατό να τοποθετηθεί το φίλτρο στον πωλητή: η εταιρεία ή ο ιδιωτικός έμπορος. Επιλέγοντας μόνο το κρασί, σίγουρα θα εξαλείψει σαλόνια των επίσημων εμπόρων, αλλά οι αντιπρόσωποι είναι ενιαία και άτυπες σαλόνια, είναι πιθανό να είναι η τελευταία να προσποιούνται για τους ιδιώτες επιχειρηματίες. Έτσι δεν χαλαρώνουμε.

Συνήθως οι ιδιωτικοί έμποροι υπογράφουν πάντα το πραγματικό τους όνομα και γράφουν με κεφαλαίο γράμμα. Redials και “γκρι” αντιπροσώπους αυτοκινήτων, κατά κανόνα, γράψτε “πωλητής”, “ιδιοκτήτης”, “ιδιώτης” και ούτω καθεξής.

2. Δώστε προσοχή στον τόπο επιθεώρησης

Ένας άλλος δείκτης είναι ο τόπος επιθεώρησης. Οι ιδιώτες ιδιοκτήτες αναφέρουν πάντα την ακριβή διεύθυνση, ή τουλάχιστον την περιοχή στην οποία θα γίνει η επιθεώρηση, ή το σταθμό του μετρό. Οι μεταπωλητές περιορίζονται απλώς στην πόλη.

3. Διαβάστε την περιγραφή

Οι μεταπωλητές και περισσότερο οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων γράφουν πολύ άσχημα, χωρίς λεπτομέρειες. Αυτό είναι αμέσως εμφανές. Οι αγαπημένες φράσεις: “Το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση”, “Όλες οι ερωτήσεις στο τηλέφωνο” και ούτω καθεξής. Συχνά οι μεταπωλητές γράφουν γενικές πληροφορίες για το μοντέλο: “Ένα εξαιρετικό οικογενειακό αυτοκίνητο, οικονομικό, πρακτικό, ποτέ δεν απέτυχε.” Ή απλά καταγράψτε τις επιλογές με κόμμα.

4. Δείτε τις φωτογραφίες

Η διάκριση μεταξύ της αυτόματης έκθεσης, η οποία προσποιείται ότι είναι ιδιωτικός έμπορος, από έναν πραγματικό ιδιώτη έμπορο είναι αρκετά εύκολη στις φωτογραφίες. Οι μηχανές δείχνουν συχνά φωτογραφίες αυτοκινήτων στο φόντο ενός λευκού τοίχου, στο φόντο του κέντρου εξυπηρέτησης αυτοκινήτων ή στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Μερικές φορές ακόμη και υπάρχουν φωτογραφίες στο φόντο του brand-valla.

Επίσης, auto ετικέτα θα δώσει το κλειδί επεξεργασμένο λεωφορείο chernitelem, διαμονή, κρύσταλλο-καθαρό εσωτερικό, το προστατευτικό χαρτί για το χαλάκι, πλύθηκε το διαμέρισμα του κινητήρα.

Και οι έμποροι αυτοκινήτων σπάνια φορτώνουν περισσότερες από επτά φωτογραφίες. Επιπλέον, οι εικόνες που έχουν σχεδιαστεί, κατά κανόνα, προέρχονται από παραδοσιακά παραγεμισμένα: εμπρός, πίσω, αρκετές φωτογραφίες με τρισδιάστατη θέα, φωτογραφία του σαλόνι. Ποτέ δεν θα υπάρχουν λεπτομερείς φωτογραφίες προβληματικών περιοχών ή άλλων χαρακτηριστικών. Αυτό εξηγείται εύκολα από το γεγονός ότι οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων απλά δεν έχουν χρόνο να καταλάβουν τα μικρά πράγματα και η φωτογραφία τίθεται σε λειτουργία.

Η διάκριση μεταχειρισμένων εμπόρων-ιδιωτών εμπόρων, που έχουν μόνο ένα ή δύο αυτοκίνητα στον κύκλο εργασιών, είναι πιο δύσκολη. Μερικές φορές είναι αδύνατο να το κάνετε χωρίς να καλέσετε. Παρ ‘όλα αυτά, βρήκα για τον εαυτό μου ένα τέτοιο μοτίβο: εάν η μηχανή είναι φωτογραφηθεί στο φόντο του ανεφοδιασμού, τότε με πιθανότητα 80% είναι ένας μεταπωλητής μεταχειρισμένου. Δεν ξέρω γιατί, απλώς μια εμπειρία. Και περισσότερο: οι μεταχειρισμένοι έμποροι καλύπτουν αριθμούς αυτοκινήτων. Και παρόλο που οι ιδιωτικοί έμποροι κάνουν συχνά αυτό, οι αντιπρόσωποι ζωγραφίζονται πάντα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Για παράδειγμα, έκανα αρκετά στιγμιότυπα οθόνης διαφημίσεων, τα οποία δείχνουν αμέσως ότι προέρχονται από μεταπωλητές. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι τα συμπεράσματα σχετικά με το εάν ένας διανομέας διαφήμισης είναι ή όχι διαφημιστική εταιρεία πρέπει να γίνονται μόνο με βάση πολλά σημάδια. Αν η διαφήμιση δεν σας ενοχλούσε ή δεν σας άρεσε, αλλά αμφιβάλλετε, ήρθε η ώρα να καλέσετε.

Υπάρχουν αμέσως τέσσερις ενδείξεις ότι η ανακοίνωση από το μεταχειρισμένο αντιπρόσωπο:

  1. Αντί ενός ονόματος δεν είναι ξεκάθαρο τι.
  2. Αντί της διεύθυνσης της επιθεώρησης, αναφέρεται μόνο μια πόλη.
  3. Οι αριθμοί στη φωτογραφία κλείνουν με μια λευκή πλάκα.
  4. Στην περιγραφή δεν υπάρχουν καθόλου λεπτομέρειες, μόνο ό, τι μπορεί να λεχθεί για το αυτοκίνητο από την πρώτη ματιά και σύμφωνα με τα έγγραφα αναφέρεται.

Υπάρχουν δύο εμφανείς ενδείξεις ότι το αυτοκίνητο πωλείται από μεταχειρισμένο αντιπρόσωπο:

  1. Στο πεδίο “Πωλητής” γράφεται “στο solaris”. Αυτό καθιστά αμέσως σαφές ότι ο μεταπωλητής διαθέτει πολλά αυτοκίνητα διαθέσιμα ταυτόχρονα.
  2. Στα σχόλια του πωλητή πάλι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, καμία στίξη, σχεδόν τα πάντα με ένα μικρό γράμμα. Οι ιδιώτες συνήθως προσπαθούν να δημιουργήσουν με ακρίβεια διαφημίσεις.

5. Καλέστε το τηλέφωνο

Ποτέ μην τραβάτε με ένα κουδούνι, κάντε το αμέσως. Όταν καλώ, συνήθως λέω κάτι σαν “Γεια σας, καλώ για ένα αυτοκίνητο”.

Αν καθορίσετε, για ποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο καλείτε, μπορείτε να κλείσετε αμέσως: είναι μεταπωλητής.

Αν η διαφήμιση υποδεικνύει το όνομα μιας γυναίκας, για παράδειγμα τη Ναταλία, καλέστε και αλλάξτε το όνομα με πρόθεση. Ξεκινήστε μια συζήτηση, για παράδειγμα, όπως αυτή: “Γεια σας, Όλγα. Καλώ για το αυτοκίνητο. ” Εάν το κορίτσι δεν σας διορθώσει, τότε, κατά πάσα πιθανότητα, είναι ο χειριστής του τηλεφωνικού κέντρου κάποιου “γκρίζου” αντιπροσώπου αυτοκινήτων. Αν και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Και εδώ είναι μια άλλη εκδοχή της εξέλιξης των γεγονότων. Στην αγγελία ως πωλητής, το όνομα του ατόμου εμφανίζεται και η γυναίκα απαντά στην κλήση. Λέει ότι είναι αδερφή, σύζυγος ή κόρη, που μπορεί να πει για το αυτοκίνητο, αλλά ο ιδιοκτήτης θα έρθει να επιθεωρήσει. Τις περισσότερες φορές είναι πάλι ένας χειριστής τηλεφωνικού κέντρου. Για να το ελέγξετε, ρωτήστε το πότε μπορείτε να καλέσετε για να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη (με τον άνθρωπο που περιλαμβάνεται στη διαφήμιση). Εάν δεν σας απαντήσει σίγουρα, μπορείτε να τερματίσετε τη συζήτηση.

6. Ζητήστε ερωτήσεις

Πολλοί για κάποιο λόγο διστάζουν να κάνουν ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου. Μην ντρέπεστε. Όσο περισσότερο μαθαίνετε τηλεφωνικά, τόσο καλύτερα για εσάς και για τον πωλητή (αν αυτό φυσικά δεν είναι μεταπωλητής μεταχειρισμένου).

Ρωτήστε συγκεκριμένα πράγματα. Για παράδειγμα, όταν η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε η τελευταία φορά που έγινε στο αυτοκίνητο, ποια είναι τα προβλήματα και τα κοπάδια, τα οποία εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, τι επιλογές υπάρχουν στο αυτοκίνητο. Το καλύτερο από όλα, αν τηλεφωνούσαν για πολλές διαφημίσεις, να καταγράψει τις απαντήσεις σε μια προσωπική συνάντηση για να τους ελέγχουν (έτσι θα έχετε ένα λόγο να πιστεύει ή να μην πιστεύει στον πωλητή ως σύνολο).

Να είστε βέβαιος να ρωτήσετε αν ο ιδιοκτήτης μιλά σε σας ή απλά έναν βοηθό προς πώληση (αδελφός, σύζυγος, γιος, σύζυγος, φίλος, ενδιάμεσος). Σχετικά με το πόσοι ιδιοκτήτες του οχήματος, είτε το πρωτότυπο PTS είτε το διπλότυπο είναι πρωτότυπο. Μη διστάσετε να ρωτήσετε και τι είναι γραμμένο στη διαφήμιση.

Η σημασία αυτού του σταδίου είναι ότι οι έμποροι μιλούν σαν απρόθυμα. Κατά κανόνα, δεν γνωρίζουν τα πάντα για το αυτοκίνητο, επομένως σπάνια ακούνε κάτι συγκεκριμένο. Συχνά λένε: “Ελάτε στην επιθεώρηση, θα πω τα πάντα” ή “Όλα είναι γραμμένα στην ανακοίνωση”.

Ένας ιδιωτικός θα απαντήσει σχεδόν πάντα υπομονετικά σε όλα τα ανόητα και ασήμαντα ερωτήματά σας.

Ωστόσο, πολλοί απαντώντας σε ερώτηση, μόλις μπω σε λεπτομέρειες, που δεν έχετε ζητήσει: πού και πώς θα αλλάξει Gadget που αναφέρουν ότι το πρατήριο, το οποίο χύθηκε το πετρέλαιο, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Είναι με αυτούς τους πωλητές ότι πρέπει να συμφωνήσουμε σε μια συνάντηση.

Loading...