Τα καλύτερα κινητά παιχνίδια όλων των εποχών σύμφωνα με το TechAdvisor

1. PUBG Mobile

Αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται ειδική αντιπροσώπευση, είναι η καλύτερη βασιλική μάχη, αναδημιουργηθεί σε κινητές συσκευές στην εικόνα και την ομοιότητα του αρχικού επιτραπέζιου υπολογιστή. Το παιχνίδι μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν, αν και χωρίς ενσωματωμένες αγορές δεν θα μπορούσε να κάνει. Για όλους τους νεοφερμένους στην PUBG, ετοιμάσαμε έναν ξεχωριστό οδηγό με πολύτιμες συμβουλές για την επιβίωση.

2. Τελική έκδοση Fantasy XV Pocket Edition

Αυτό το παιχνίδι είναι ένα πραγματικό δώρο για όλους τους οπαδούς της σειράς Final Fantasy. Και δεν είναι τόσο η απόδοση της έκδοσης για κινητά και ενός μάλλον μεγάλου κόσμου παιχνιδιών, όπως και στην ιστορική συνιστώσα και τη σύνδεση με τα γεγονότα του πρωτότυπου της κονσόλας. Για να εκτιμήσετε το πρώτο κεφάλαιο των περιπετειών είναι δυνατόν να είναι δωρεάν, αλλά για τις επόμενες είναι απαραίτητο να πληρώσετε.

3. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2

Συνέχιση της εξαιρετικής noir του 2014. Το παιχνίδι προσφέρει την ίδια μηχανική του παζλ με το στυλ των κινούμενων comics, όπου εσείς ο ίδιος θα πρέπει να προσθέσετε ένα παζλ με μια περίπλοκη και ενδιαφέρουσα ιστορία. Μια συναρπαστική οπτική σειρά και ατμοσφαιρική μουσική τονίζουν το FRAMED 2 στο φόντο των πιο σύγχρονων αναλογιών.

4. Pokémon GO

Αυτό το παιχνίδι, το οποίο έχει γίνει πραγματικό φαινόμενο, εξακολουθεί να είναι δημοφιλές σε πολλές χώρες. Οι προγραμματιστές υποστηρίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών προσθέτοντας νέα Pokémon, διάφορα τουρνουά και αλλαγές στο gameplay. Στη Ρωσία, ωστόσο, το Pokémon GO δεν εμφανίστηκε επίσημα, οπότε οι οδηγίες λήψης εξακολουθούν να ισχύουν.

5. Minecraft

Μια κινητή έκδοση του παιχνιδιού γνωστού σε πολλούς, το οποίο σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τυχαία παραγόμενους κόσμους και να δημιουργήσετε ανεξάρτητα τα πάντα που μόνο vzbredet στο κεφάλι. Οι σχεδόν ατελείωτες δυνατότητες της βιοτεχνίας παρέχουν τεράστια ελευθερία δράσης και σας επιτρέπουν να δείξετε τη δημιουργικότητα.

6. Super Mario Run

Ο πρώτος επίσημος “Mario” σε κινητές πλατφόρμες. Χαρακτηρίστε ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι ένας συνδυασμός δρομέας και εξόδου, συμπληρωμένου με ένα ζευγάρι μη τυποποιημένων τρόπων λειτουργίας. Στο Toad Rally πρέπει να συναγωνιστείτε με χρήστες από όλο τον κόσμο και στο Kingdom Builder μπορείτε να συλλέξετε διαφορετικά αντικείμενα και να διακοσμήσετε το βασίλειό σας μαζί τους.

7. Το Sims FreePlay

Ενώ το κινητό δεν βγήκε Το SIMs Mobile, το οποίο θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αρχικό υπολογιστή, οι οπαδοί της σειράς μπορούν να απολαύσουν το The Sims FreePlay. Αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικούς χαρακτήρες, να χτίσετε σπίτια ονείρου, να οργανώσετε την καθημερινή ρουτίνα και να ορίσετε τις δικές τους παραγγελίες.

8. slither.io

Αυτό είναι ένα πραγματικό “Φίδι” μιας νέας γενιάς, η οποία το 2016 εξερράγη το Διαδίκτυο. Η έκδοσή της για κινητά εμφανίστηκε μετά το πρόγραμμα περιήγησης και αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του έτους, κάτι που αξίζει τον κόπο. Η αρχή του παιχνιδιού είναι απλή και ξεκάθαρη – μην συντρίβετε σε άλλους παίκτες, αναγκάζοντάς τους να συντρίψουν σε σας. Μετά από μια σύγκρουση, ο ηττημένος μπορεί να καταναλωθεί και να αυξηθεί σε μέγεθος. Δεν υπάρχει όριο ανάπτυξης.

9. Crossy Road

Αυτή η συναρπαστική στοά βασίζεται στη μηχανική του κλασικού παιχνιδιού Frogger, που κυκλοφόρησε το 1981. Σε αυτό πρέπει να διασχίσετε δρόμους, ποτάμια, σιδηρόδρομους και άλλα εμπόδια. Μπορείτε να το κάνετε επ ‘αόριστον μέχρι να κάνετε λάθος. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός χαρακτήρων για να διαλέξετε, ξεκινώντας από το κοτόπουλο και τελειώνοντας με το Dracula.

10. Jetpack Joyride

Απεριόριστος οριζόντιος δρομέας με πακέτο τζετ πίσω από την πλάτη του. Κατά τη διάρκεια της διαφυγής από το πειραματικό εργαστήριο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεράστια μηχανικά φίδια, φτερωτά ρομπότ και άλλα μηχανικά τέρατα. Πολλές προσαρμογές και μεταφορές φέρνουν μεγαλύτερο μερίδιο της ποικιλομορφίας στο παιχνίδι.

11. Φυτά εναντίον Ζόμπι 2

Μια ασυνήθιστη περιστασιακή στρατηγική στο στυλ του Tower Defense, όπου χρησιμοποιείτε φυτά και μερικά ζώα για να προστατεύσετε το σπίτι από τα ζόμπι. Καλλιεργημένα ηλιοτρόπια, μπιζέλια, βουλγαρικό πιπέρι και άλλα χόρτα – το κλειδί για την επιτυχή άμυνα. Κάνοντας μια κάρτα πίσω από το χάρτη, θα πλησιάσετε τα αφεντικά, καθένα από τα οποία απαιτεί μια ειδική προσέγγιση.

  Just Dance Now – ένας δημοφιλής προσομοιωτής χορού

12. Βίαιοι τρόποι να πεθάνεις 2: Οι αγώνες

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει μια σειρά από διάφορα μίνι-παιχνίδια στα οποία πρέπει να προστατεύσετε τους χαρακτήρες σας και να τους προστατέψετε από το θάνατο. Κάθε νίκη στη δίκη μας επιτρέπει να ανακαλύπτουμε νέους ήρωες και μαζί τους νέες και ακόμα πιο ανόητες και απειλητικές για τη ζωή αναζητήσεις. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στο όνομα του παιχνιδιού, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί ως “ηλίθιοι τρόποι να πεθάνουν”.

13. Grand Theft Auto: Σαν Αντρέας

Το κινητό παιχνίδι για όλες τις εποχές, μεταφέρθηκε σε Android και iOS από προσωπικούς υπολογιστές. Η ελευθερία δράσης είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς. Οδηγήστε αυτοκίνητα, πετάξτε σε αεροπλάνα, φυλάξτε καταστήματα και σκοτώστε όλους προς τα δεξιά και προς τα αριστερά – όλα είναι στη διάθεσή σας. Υπάρχει, φυσικά, μια ιστορία που θα πει την ιστορία του Carl Johnson, ο οποίος επέστρεψε στο λανθάνων Los Santos.

14. Τελευταία μέρα στη Γη: Επιβίωση

Ένα από τα καλύτερα κινητά MMORPG στη ρύθμιση μιας αποκάλυψης ζόμπι. Σε αυτό θα πρέπει να κυριαρχήσετε προσεκτικά την περιοχή, να χτίσετε σπίτια και οχυρώσεις, να κάνετε όπλα και εξοπλισμό. Είναι η δημιουργία εξοπλισμού και η αναζήτηση εξαρτημάτων για αυτό θα πρέπει να δίνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

15. Άσφαλτος 8: Απογείωση

Παρά την περίεργη φυσική και την μη ρεαλιστική συμπεριφορά των αυτοκινήτων, αυτό το παιχνίδι θεωρείται ένας από τους καλύτερους αγώνες σε κινητές πλατφόρμες. Η άσφαλτος 8 αξίζει τον έπαινο για ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών θέσεων και ενός τεράστιου στόλου αυτοκινήτων, που περιλαμβάνει όχι μόνο το σειριακό σπορ αυτοκίνητο αλλά και πειραματικές έννοιες.

16. Αγωνιστικά ποδηλασίας 2

Συνέχιση της εντυπωσιακής αγωνιστικής στοάς, ευχάριστη για όλους τους οπαδούς του αγωνιστικού αγώνα, του μοτοκρός και της δοκιμής. Το παιχνίδι απευθύνεται αποκλειστικά σε θετικά συναισθήματα, τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν με οπτικό ύφος και συνοδευτικά ήχου. Συμμετέχετε σε αγώνες με απίστευτους λόφους, προσαρμόζετε τον χαρακτήρα και ανταγωνίζεστε άλλους παίκτες.

17. Πολεμικά φτερά

Ένας από τους καλύτερους προσομοιωτές πτήσης με online μάχες σε πραγματικό χρόνο. Σε μια επιλογή από πάνω από 70 μοντέλα αεροσκαφών του Δεύτερου Κόσμου με δυνατότητα προσαρμογής και ανασυγκρότησης. Εκτελέστε εργασίες, αντλήστε τα αεροσκάφη σας και μάθετε για την ηγεσία στην παγκόσμια κατάταξη των πιλότων των War Wings.

18. Super Stickman Golf 3

Το καλύτερο δισδιάστατο γκολφ, όπου κάθε επίπεδο μοιάζει περισσότερο με ένα σύνθετο παζλ, το οποίο μπορεί να λυθεί με ένα ακριβό χτύπημα στην μπάλα. Από την κλασική παραλλαγή του παιχνιδιού, το Super Stickman Golf 3 διαθέτει διάφορα κόλπα και σούπερ σταρ, καθώς και εξωπραγματικά κινούμενα επίπεδα διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

19. Bejeweled Blitz!

Κλασικό παζλ “τρεις σε μια σειρά” με χρονικό όριο 60 δευτερολέπτων για κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορο έλεγχο της αντίδρασης και της φόρτισης για τον εγκέφαλο. Οι παίκτες διαθέτουν ένα μικρό σύνολο κερδών και καθημερινών εργασιών, οι επιδόσεις των οποίων θα ανεβαίνουν στην κατάταξη.

20. Candy Crush Saga

Αυτό είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στο είδος των παζλ “τρία στη σειρά”. Σε αυτό περιμένετε εκατοντάδες διαφορετικά και μερικές φορές πολύπλοκα επίπεδα στα οποία πρέπει να εκτελέσετε τελείως διαφορετικά καθήκοντα. Διακοσμημένο παιχνίδι σε ένα φωτεινό θέμα καραμελών, το οποίο μπορεί να απευθυνθεί σε χρήστες όλων των ηλικιών.

21. Σύγκρουση Κλανών

Η πιο δημοφιλής κινητή στρατηγική, πέρασε τη δοκιμασία του χρόνου. Ακόμη και μετά από μερικά χρόνια, προσελκύει νέους παίκτες, πρόθυμους να συμμετάσχουν στους πολέμους των φυλών. Ξεκινώντας από την ανάπτυξη ενός απλού χωριού, θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα πραγματικό βασίλειο και να δημιουργήσετε το δικό σας στρατό των βαρβάρων για εκστρατείες στα εδάφη άλλων παικτών.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top