10 hyödyllistä Android-sovellusta, jota et löydä Google Playsta

Ensinnäkin on syytä sanoa, että seuraavien ohjelmien asentamiseen sinun on aktivoitava erityinen asetus gadgetin asetuksissa. Sitä kutsutaan “Salli sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä”. Sen sijainti eri laiteohjelmistoissa voi olla hieman erilainen, joten etsi aihepiirikohtaisia ​​ohjeita aihefoorumeista.

Amazon maanalainen

Amazon maanalainen

Amazon Underground on toiseksi suosituin sovellusluettelo Google Playin jälkeen. Huolimatta siitä, että sen sisältö on huonompi kuin Google-myymälä, kaikki sen tunnetuimmat ohjelmat ovat läsnä. Joten jos olet aina kieltänyt Googlen, voit käyttää tätä hakemistoa vaihtoehtona. Mutta Amazon Undergroundin tärkein ominaisuus ovat tyylikkäät kampanjat, joiden aikana voit vastaanottaa monia ohjelmia ilmaiseksi.

Lataa Amazon Underground →

Xposed Framework Installer

Xposed Framework Installer Xposed Framework Installer

Xposed Framework on erityinen ympäristö runsaasti apuohjelmia, jotka on suunniteltu tekemään kosmeettisia tai toiminnallisia muutoksia käyttöjärjestelmään. Tätä varten tarvitaan ylivaraajaoikeuksia, mutta tuloksena olevat bonukset ovat sen arvoisia. Lisätietoja Xposed-projektista löytyy täältä.

Lataa Xposed Framework →.

MiXplorer

MiXplorer MiXplorer

Jotkut käyttäjät uskovat, että MiXplorer on nopein, kaunein ja toimiva tiedostojenhallinta Androidille. Kun olet tutustunut tähän ohjelmaan, ymmärrätte, että tämä lausunto ei ole perusteeton. Lisäksi MiXplorer on täysin ilmainen, eikä se sisällä mainontaa.

Lataa MiXplorer →

Videoder

Videoder Videoder

Tekijä Videoder väittää, että sen ohjelmaa käyttävät 20 miljoonaa käyttäjää. Älkäämme saa liian hämärää tämän kuvion uskottavuudesta, koska hyödyllisyys on todella hyödyllinen. Sen avulla voit ladata minkä tahansa videon YouTubesta haluamaasi laatuun, mutta myös säästää MP3-ääniraitoja.

Lataa Videoder →

ViPER4Android

ViPER4Android ViPER4Android

Tämä ohjelma tunnetaan hyvin kaikille hyvää äänen tuntemattomille Android-käyttäjille. Itse asiassa se on taajuuskorjain, jossa on niin paljon vaikutuksia, että tarvitset enemmän kuin yhden tunnin konfiguroimaan sen, samoin kuin suuren korvan. Mutta sen jälkeen älypuhelimesi musiikkisoittimesta kuuluu vain täydellinen.

Lataa ViPER4Android →

  Как да инсталирате Linux на смартфон или таблет с Android

TubeMate

TubeMate TubeMate

Ilmeisistä syistä Google kieltää sellaisten sovellusten sijoittamisen, jotka on tarkoitettu YouTube-videoiden lataamiseen sen luettelossa. Siksi TubeMate-apuohjelma voidaan ladata vain kolmannen osapuolen sivustoilta. Ja se on todella sen arvoista, sillä sen avulla voit helposti tallentaa minkä tahansa YouTube-videon oikeaan laatuun.

Lataa TubeMate →

NewPipe

NewPipe

Jokainen, joka päättää päästä irti Googlen yhä tiukemmasta omaksumisesta, joutuu valitsemaan korvaavan lukuisia yritystä koskevia sovelluksia. NewPipe on helppo ja ilmainen vaihtoehtoinen asiakas YouTubesta, joka ei käytä sovellusliittymiä ja Google-palveluita sen työlle.

Lataa NewPipe →

AdAway

AdAway

AdAway on radikaali työkalu lopulliseen ja peruuttamattomaan mainonnan tuhoamiseen Android-laitteellasi. Asenna vain tämä apuohjelma, paina vain yhtä painiketta ja unohda mainosbannerit ikuisesti kaikissa niiden ilmenemismuodoissa.

Lataa AdAway →

Mobdro

Mobdro Mobdro

Mobdro mahdollistaa useiden satelliitti- ja kaapelikanavien ohjelmien katselun. Kaikki ne ovat kätevästi jaettu maiden ja teemojen kesken, on mahdollisuus tallentaa mielenkiintoisimmat suosikit. Ohjelman premium-versio mahdollistaa TV-ohjelmien tallentamisen.

Lataa Mobdro →

SCR-näytön tallennin

SCR-näytön tallennin

En oikein ymmärrä, miksi tämä hieno ohjelma ei osunut Google Play -hallintoon, mutta se poistettiin virallisesta hakemistosta. Mikään scandalous SCR Screen Recorder ei, vaan yksinkertaisesti palvelee tallentamaan mitä älypuhelimen tai tabletin näytöllä tapahtuu videotiedostoon (screencast). Toisin kuin monet kilpailijat, apuohjelma voi työskennellä missä tahansa Android-laiteohjelmistossa, alkaen versiosta 4.0.

Lataa SCR Screen Recorder →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top