10 nyttige MX Player-funktioner til videoentusiaster på Android

MX Player – den bedste videospiller på enheder, der kører Android. Han ved, hvordan man åbner alle de populære formater af mediefiler, har beskedne systemkrav og indeholder et stort antal forskellige indstillinger.

1. HW +

MX-afspiller: HW + MX-afspiller: HW + 2

MX-afspilleren understøtter både hardware og software dekodning. I slutningen af ​​2016 omfattede programmet også en HW + dekoder. Når den er aktiveret, bruges de codecs, der er udviklet af afspillerens skaber, til at afspille videoen, og dekodningen foregår på bekostning af videoens accelerator på din enhed, ikke processoren. Takket være dette understøttes flere videoformater, og det er muligt at foretage en jævn afspilning.

2. Baggrundsafspilning

MX Player: Background Playback MX Player: Background Playback 2

Som standard afspiller MX Player video, når applikationsvinduet er aktivt. Men i indstillingerne er der en mulighed, der tillader baggrundsafspilning. Takket være dette kan du starte en video og minimere afspillervinduet. Afspilningen afbrydes ikke.

3. Indstilling af undertekster

MX Player: Indstil undertekst display MX Player: Indstil undertekst display 2

Undertekst support er en af ​​styrken af ​​MX Player. Med deres hjælp kan du se nye blockbusters og serier, før de er officielt lokaliseret. Men alle ved ikke, at visning af undertekster i afspilleren kan finjusteres: Vælg skrifttype, angiv dets størrelse, angiv placeringen af ​​linjerne på skærmen.

4. Online video

MX Player: online video MX Player: online video 2

MX Player kan ikke kun afspille lokale filer, men også online video. For at gøre dette skal du åbne menuen i hovedprogramvinduet, vælge “Netværksstrøm” -elementet og angive et link til den slettede fil.

5. Husk visningspositionen

MX Player: Husk visningspositionen MX Player: memorere visningspositionen 2

I vores travle tid er det ikke altid muligt at se filmen fra start til slut. Der er altid noget presserende spørgsmål eller opkald, der vil forstyrre dig. For ikke at kigge efter det øjeblik du stoppede, skal du aktivere indstillingen “Fortsættelse” i MX Player-indstillingerne.

  Peers.TV – free online TV on your smartphone

6. Lydafspilning

MX Player: Lydafspilning MX-afspiller: Lydafspilning 2

Hovedformålet med MX Player er at afspille videofiler. Men hvis du vil, kan du bruge dette program og som musikafspiller. For at gøre dette, skal du bare aktivere “Audio Player” i “Audio” sektionen. Derudover glem ikke at aktivere baggrundsafspilningsfunktionen til lyd på “Player” -siden.

7. Temaer

MX Player: Temaer MX Player: Temaer 2

Mange brugere kan lide at tilpasse udseendet af programmer til deres smag. I MX Player er alt dette nødvendigt. På siden “Interface” kan du se et stort antal tilpasningsindstillinger, fra temaerne til placeringen og udseendet af kontrollerne.

8. Synkronisering af indstillinger

MX Player: Synkroniser indstillinger MX Player: Synkroniser indstillinger 2

Hvis du brugte meget tid på at tune MX-afspilleren, ville det være fornærmende at miste det i tilfælde af fejl. For at forhindre dette sker, skal du gemme alle programindstillinger med kommandoen “Eksporter”. Du kan uploade den resulterende fil til din skylagring og bruge den til at synkronisere indstillinger, når MX Player er installeret på flere enheder.

9. Beskyttelse mod børn

MX Player: beskyttelse mod børn MX Player: Børnebeskyttelse 2

Hvis du vil tage et barn et stykke tid, så tænd tegningerne. Så længe han ikke begynder at skifte filer eller studerer indholdet af smartphone, skal du aktivere låsen. De findes i programmet af flere typer, og en af ​​dem er specielt designet til børn.

10. Skjule filer og mapper

MX Player: Skjul filer og mapper MX Player: Skjul filer og mapper 2

Som standard scanner MX Player indholdet i hukommelsen og viser alle tilgængelige videoer i afspilningslisten. Hvis du vil skjule nogle videoer fra programmet, skal du markere disse filer eller mapper og vælge kommandoen “Skjul”.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top