28 καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς στο Google Play

Κάμερες για όμορφες εγωιστές

BeautyPlus

Η εφαρμογή λειτουργεί με τις δύο κάμερες και προσφέρει για να κρύψει τις ατέλειες του δέρματος, να λευκαίνει το χαμόγελο και να δώσει στα μάτια φρεσκάδα, απομάκρυνση των σακουλών και άλλα προβλήματα. Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος – πολλαπλή αναγνώριση προσώπου, φίλτρα διασκέδασης και κινούμενα σχέδια.

Το YouCam Perfect

Έξι επίπεδα βελτίωσης του δέρματος (από φυσικό σε λαμπερό) μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικό χρόνο στην παραγωγή φωτογραφιών και βίντεο. Επίσης, υπάρχει μια βελτίωση των selfies της ομάδας με την επεξεργασία του κάθε ατόμου και πολύ χρήσιμη λειτουργία – κόβοντας περιττά αντικείμενα και υπόβαθρο.

B612

Αυτή η φωτογραφική μηχανή καταγράφει βίντεο, συνθέτει κολάζ από φωτογραφίες και σύντομα βίντεο και εφαρμόζει πολλά φίλτρα που βελτιώνουν την εικόνα. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους σας απευθείας στην εφαρμογή με τη μορφή κόμικ, προσθέτοντας φίλους και στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο με υπογραφές και αυτοκόλλητα.

FotoRus

Η κάμερα έχει τα πιο απαραίτητα εφέ που επιβάλλονται σε πραγματικό χρόνο και φίλτρα φωτογραφιών. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και αυτοκόλλητα, να δημιουργήσετε κολάζ. Επεξεργαστής χαρακτηριστικών σε προηγμένα ειδικά εφέ, όπως απομίμηση των γυρισμάτων μετατόπισης με κλίση και το αποτέλεσμα της “εικόνας στην εικόνα”.

Meitu

Ένας απλός επεξεργαστής φωτογραφιών θα βελτιώσει τη φωτογραφία με ένα κλικ: επανατυπώνει το δέρμα, μεγεθύνει τα μάτια, διορθώνει το σχήμα, προσθέτει εφέ, φίλτρα και κινούμενα αυτοκόλλητα. Σε κάθε στάδιο επεξεργασίας, μπορείτε να συγκρίνετε τις φωτογραφίες με το πρωτότυπο.

Μπέστυ

Με αυτήν την κάμερα, δεν θα χαθείτε στη σκοτεινή ώρα της ημέρας: υπάρχει λειτουργία νυχτερινής διασκέδασης. Και σε αυτό, φυσικά, γρήγορη ρετούς του χρώματος και ένα περίγραμμα του προσώπου, τα φίλτρα για μια φωτογραφία και βίντεο και μια ποικιλία αυτοκόλλητων που εφαρμόζονται.

BeautyCam

Η BeautyCam διακρίθηκε, πάνω απ ‘όλα, την ικανότητα να κάνει το AR-SELFI σε διαφορετικά όμορφα υπόβαθρα, αυτοκόλλητα και επεξεργασία φωτογραφιών σε στιλ anime. Πλεονεκτήματα: Ζωγραφίστε αυτόματα τη φωτογραφία και το βίντεο, ξεμπλοκάρετε και σκιάστε το φόντο, τον αυτόματο χρονοδιακόπτη και εργάζεστε με δύο κάμερες.

Θαυμάστε τη φωτογραφική μηχανή

Παραδοσιακό “βελτιωτικό” με λείανση και λεύκανση του δέρματος, διεύρυνση των ματιών. Στη φωτογραφία μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες, χρόνο και τόπο δημιουργίας φωτογραφιών, καιρό και υπέροχα χαμόγελα.

Κάμερα ομορφιάς

Εκτός από τη βελτίωση της επιδερμίδας, την εξομάλυνση του δέρματος, την εφαρμογή φίλτρων και την προσθήκη εμοδίων, η Κάμερα Ομορφιάς μπορεί να θολώσει το φόντο και να μιμείται το μοντέρνο εφέ bokeh. Επίσης στην εφαρμογή είναι εύκολο να συγκρίνετε τη φωτογραφία που έχετε επεξεργαστεί με την προηγούμενη έκδοση.

Ομορφιά Plus Ομαλή κάμερα

Η κύρια αποστολή του προγράμματος είναι να αφαιρέσει την ακμή, τις ουλές και τις φακίδες από το πρόσωπο. Και κρίνοντας με 50 πλέγματα για κολάζ και 40 εφέ φωτογραφίας, η κάμερα θα απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν κολάζ.

Επεξεργαστής ομορφιάς BestieCam Selfie

Απλός επεξεργαστής φωτογραφιών με πολλά φίλτρα, autoretic και αυτοκόλλητα. Υπόσχεται να αλλάξει το οβάλ πρόσωπο και να επιμηκύνει τα πόδια, αλλά το κάνει απαλά.

Κάμερα ομορφιάς

Αυτός είναι ο λόγος που ο σχολιασμός υπόσχεται: “Καθαρίστε τις φακίδες και τα μοσχάρια γρήγορα! Είναι εύκολο να εξαλείψεις μια αρκούδα που πρέπει να ανησυχείς! “Καλά συνειδητοποίησες: εδώ προσφέρονται βελτιωμένες φωτογραφίες σε φίλτρα απλής αφής και χρώματος.

Εφαρμογές που μπορούν να εφαρμοστούν μακιγιάζ

Μακιγιάζ YouCam

Εξισώσει τον τόνο του δέρματος, προσθέστε ρουζ, συνθέτουν βλεφαρίδες και τα χείλη, να προσπαθήσουμε για έτοιμα εικόνες και εφέ σε πραγματικό χρόνο, και όλα αυτά για να φωτογραφίσει ή να τραβάει βίντεο – αυτό είναι που YouCam μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε μυστικά ομορφιάς με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

InstaBeauty

Αν δεν υπάρχει χρόνος για βαφή, το InstaBeauty έχει πάνω από 50 στυλ μακιγιάζ και 100 φίλτρα, μεγέθυνση ματιών, καθαρισμό του δέρματος. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας στο βίντεο.

Εσείς μακιγιάζ

Το πρόγραμμα είναι τοποθετημένο ως γενικός επεξεργαστής φωτογραφιών μακιγιάζ. Εδώ υπάρχει άμεση αυτο-φροντίδα για selfie, δημιουργώντας το δικό σας στυλ μακιγιάζ και αστείο μακιγιάζ, φίλτρα τέχνης και ακόμη και αρσενικό μακιγιάζ.

Γλυκό Selfie

Θα λευκαίνει, θα καλύψει με το concealer, θα περιορίσει τη μύτη του, θα γυρίσει τα μάτια του και θα κάνει τα χείλη του. Θα βάλει φίλτρα για αυτοκόλλητα Selfie και επικόλληση. Και θα φωτογραφηθείτε σιωπηλά, έτσι ώστε κανείς να μην παρατηρήσει ότι κάνετε τον εαυτό σας.

Κάμερα ομορφιάς Selfie

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, αυτή είναι μια κάμερα HD που πυροβολεί βίντεο υψηλής ευκρίνειας και είναι εφοδιασμένο με όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσει όμορφα selfies. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, οι φωτογραφίες μπορούν να μειώσουν τη μύτη, να χάσουν βάρος, να βελτιώσουν το δέρμα, να επιλέξουν το κατάλληλο στυλ μακιγιάζ και να προσθέσουν επιγραφές και αυτοκόλλητα.

Κάμερα καραμελών

Φίλτρα, στένωση, λεύκανση, concealer, κραγιόν, ρουζ, eyeliner, μελάνι, κολλάζ – αυτή είναι η Candy Camera.

MakeupPlus

Εκτός από την εφαρμογή εικονικής μακιγιάζ σε δευτερόλεπτα, οι δημιουργοί εφαρμογή υπόσχονται αποκλειστική videotutorialy μακιγιάζ που έχετε μάθει να το κάνω στην πραγματική ζωή.

Cymera

Επεξεργαστής και κάμερα ομορφιάς σε ένα μπουκάλι. 130 selfie-φίλτρα 7 ασυνήθιστη φακού, θαμπάδα το φόντο με ένα μόνο άγγιγμα, 200 χτενίσματα και make-up στοιχεία, η διόρθωση λειτουργία, αυτοκόλλητα, κινούμενα σχέδια και μιμίδια, καλλιτεχνικά εφέ, εργαλεία επεξεργασίας.

Όμορφο μακιγιάζ με Cam Selfie

Η εφαρμογή υπόσχεται να κάνει τα πάντα όμορφα αυτόματα ή να προσφέρει μακιγιάζ για να διαλέξετε. Αν δεν λειτουργήσει, τα μεγάλα αυτοκόλλητα θα σώσουν την κατάσταση, όπως στο Snapchat.

Ομορφιά Selfie

Ομορφιά Selfie δεν μπορεί να καυχηθεί με ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων μακιγιάζ. Αλλά η άμεση βελτίωση, οι αλλαγές στο σχήμα του προσώπου, το χρώμα των χειλιών και των μάγουλων είναι αρκετές. Ειδικά αν προσθέσετε θόλωση εστίασης και φίλτρα.

Ομορφιά κάμερα

Και εδώ είναι το πλήρες σετ μακιγιάζ. Μια μάζα εργαλείων για την ισορροπία του τόνου και την εξάλειψη των δερματικών προβλημάτων, για μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε αξεσουάρ και περούκες.

Μόδα περιοδικά

Το Google Play προσφέρει μια πραγματική fashionistas περιηγηθείτε αρχική γυαλιστερά περιοδικά ELLE, Marie Claire, Madame Figaro, Στυλ L’Express και Femme Actuelle. Ακόμη και χωρίς να γνωρίζετε τα γαλλικά, μπορείτε να ακολουθήσετε τις καυτές τάσεις στις πηγές (δεν δημοσιεύονται όλα τα περιοδικά στη ρωσική γλώσσα).

Εάν περιορίσετε τις εικόνες ή βασανίζετε τον μεταφραστή – όχι την επιλογή σας, εγκαταστήστε τις εφαρμογές των ρωσικών εκδόσεων ορισμένων εκδόσεων μόδας.

Αυτές είναι οι συστάσεις του Google Play για θέματα ομορφιάς, μόδας και στυλ. Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε; Πείτε μας στα σχόλια.