3 alkalmazás, amellyel el fogod felejteni a műanyag kártyákat

pénztárca

A program olyan könnyen használható, amelyet a gyermek meg fogja érteni.

Először telepítsd a “Wallet” -t. Flip a képernyővédőre, kattintson a “Befejezés” gombra – eljut az alkalmazás főablakába.

pénztárca

Kattintson a “Kép készítése a térképről”, és készítsen egy képet mindkét oldalon. Kész!

Most, amikor vásárol, mutasd meg a pénztáros már nem a kártya maga, hanem a digitális másolást az okostelefonon. Ha a kártyának nincs vonalkódja, vagy mágneses olvasót használ, akkor kézzel írhatja be a kártyaszámot a pénztárnál.

A kártyák kezelése mellett a “Wallet” segít Önnek abban, hogy tudatában legyenek a készleteknek, az értékesítésnek és a kellemes bónuszoknak. Ügyeljen arra, hogy nézze meg a “Kuponok” részt és kap egy további kedvezményt egy étteremben, fodrászban vagy autós show-ban. A vállalatok alapja folyamatosan frissül és kiegészül.

Ha az alkalmazás használata során probléma merült fel, a “Wallet” jól szervezett karbantartási munkák – nagyon kevés időt vesz igénybe a probléma elhárításához.

Stocard

Egy másik intelligens alkalmazás a műanyag kártyák virtualizálására. A működés alapelve ugyanolyan egyszerű, mint a “Wallet”, és egyes esetekben még kényelmesebb.

Közvetlenül a “Kártya hozzáadása” gombra kattintva a program a népszerű vállalatok listáját kínálja. Csak a megfelelő választás marad.

Stocard Stocard: vállalatok listája

Vizsgálja meg a kártya vonalkódját. Ha a fényképezőgép nem áll rendelkezésre, vagy nincs vonalkód a hátoldalon, kézzel írhatja be a kártya számát.

A vállalatok listáján nem találta szükségesnek? Válassza ki az “Egy másik kedvezményes kártya” elemet, és írja be magának az adatokat.

Miután hozzáadta a kártyát az “Ajánlatok” lapon, a cég kedvezményekre és promóciókra vonatkozó információ azonnal elérhető.

Stocard: javaslatok Stocard: kedvezmények és promóciók

Letöltötte az összes térképet? Most a vásárlás előtt sokkal kevesebb időt fordítanak a megfelelő keresésre, és elektronikus pénztárral mutatják be a pénzt.

Külön megemlítem a “asszisztens” funkciót. Ha engedélyezi a beállításokat, akkor azonnal hozzáférhet a kívánt kártyához, mihelyt az üzlet közelében tartózkodik. Még nem kell megnyitnia a Stocardot: az olvasásra vonatkozó összes információ megjelenik a zárolási képernyőn.

  How easy it is to memorize 100 English words a day

Cardved

Az alkalmazás funkcionalitása sokkal szélesebb, mint a Stocard és a “Wallet “é, de csak a további funkciókért fizetnie kell. Ezért volt a felülvizsgálat végén. De mindent rendben.

Közvetlenül a telepítés után a program felajánlja a meglévő fiók regisztrálását vagy bejegyzését – ez nélkül nem tudod folytatni a munkát. A regisztráció maga egyszerű és nem igényel sok időt. Írja be az e-mail címét, jelezze a jelszavát bonyolultabbá, és kattintson a “Regisztráció” gombra.

Cardved Cardved: regisztráció

Minden, megismerheti a programot.

A Cardved első előnye a diszkont kártyák csoportosítása. Ez kényelmes, ha sok kártyád van, és a listát hosszú ideig kell görgetni.

A következő érdekes kérdés: a fejlesztők Cardved nem felejtette el a névjegykártyákat. A róluk szóló információk ismerősen vannak megadva: mindkét oldalról képet kell készíteni, és kattints a “Mentés” gombra.

Nem tehetsz csak névjegykártyát az alkalmazásodba, hanem létrehozhatod sajátját is. Ehhez lépjen a “Saját térképek” pontra, válasszon ki egy fotót a névjegykártyához, és adja meg az adatokat. Ez történt.

Cardved: kártyaolvasás

Miután névjegykártyát készítettél, küldje el barátainak, kollégáinak és csak érdeklődnek. Ugyanolyan könnyedséggel vehetsz kártyát egy másik személytől.

Milyen szolgáltatásokat nyújt fizetett előfizetés?

  • Megszabadulhat a bosszantó hirdetésektől. Igen, ebben az alkalmazásban van.
  • Az ingyenes verzió lehetővé teszi, hogy korlátozott számú kártyát helyezzen el. Az előfizetés lehetővé teszi, hogy hozzáadhasson annyi számot, amennyire szüksége van.
  • A kártyák és névjegykártyák levélben, azonnali üzenetküldõkben és közösségi hálózatokban való elosztása csak fizetett változatban érhetõ el.

Előfizetés egy hónapra vagy évre 30, illetve 149 rubelre vonatkozik.

A diszkontkártyák digitális formában tartása kényelmes. Azonban nem mindenhol az eladók egyetértenek abban, hogy átvizsgálják az okostelefon képernyőjét, ahelyett, hogy egy műanyag kártyát mutatnának be. Érdemes megfontolni ezt az árnyalatot és ellenőrizni, hogy a dolgok a kedvenc üzleteidben vannak-e.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top