4 hűvös Android alkalmazások blogozáshoz

utazás

Sokkal könnyebb a digitális naplófájlokat a számítógépen ülni, mint a mobiltelefon miniatűr billentyűzetén. Ebben az értelemben a Journey alkalmazás szinte tökéletes: a jegyzetek az Android, a MacOS és a Windows rendszeren keresztül érhetők el a Google Drive tárhelyen. Ebben az esetben telepítheti a programot, a Chrome kiterjesztését vagy a webes felületet.

A Journey rekordokban geometrikus, időjárás-összefoglalót, képeslap matricát, fényképet vagy videót hagyhat. Érdemes megjegyezni, hogy az alkalmazás automatikusan érzékeli a mozgást, és javasolja a tevékenység növelését, például a kocogást vagy a repülést egy repülőgépen. Rendkívül szokatlan lehetőség, amely egyszerűen nem rendelkezik versenytársakkal.

A Journey fizetős változata még érdekesebb funkciókat nyújt. Így a felhasználó további szöveges formázóeszközöket, a design egy éjszakai témáját és a Google Fittal való szinkronizálást kapja. Ezenkívül használhatja a műszerfalat, ahol a napok rögzítettek, és amelyekről a jegyzeteket megtekintették.

A pályázat az Anyagtervezés kanonjai szerint készül, és teljesen lefordítva oroszul.

Penzu

A napló valóságos krónika az életedben. Számos leírása a komikus helyzetekről, a sors sötét csavarjairól és a napóleoni tervekrõl a jövõ számára. Természetesen egyelőre mindezen információknak titokban kell maradniuk, nem szükséges tudni sem közeli, sem alkalmi megfigyelőről. Hogyan lehet elrejteni a jegyzeteket a kísérteties szemekből?

A Penzu szerzői ezzel 256 bites titkosítást használnak. Ez a lehetőség egyszeri díj ellenében áll rendelkezésre. Azonban a szokásos PIN-zárat használhatja a teljes alkalmazáshoz és az egyedi naplókhoz.

A Pro verzió feloldja a naplók, személyes borítók, címkék és betűkészletek számát, és lehetővé teszi, hogy jegyzeteket küldjön a Penzu személyes dobozában található levélben.

Napi folyóirat

Egy és ugyanaz a személy egyszerre több naplót is tarthat: személyes, családi, munka. A címkével való rendezés nem könnyű. Ezért a Nap naplója rendezi az eseményeket mappákba. Ez nagyon kényelmes, ha nem akarsz emlékeket rakni kaotikus kamrába.

A napló további előnyeit a diákok és a tömegkommunikáció területén dolgozó emberek értékelik. Először is, a Day Journal jó szövegszerkesztőt kínál. Ebben van egy számláló szimbólumok és szavak, szöveg formázás és teljes képernyős mód. Másodszor, akár két percig is csatolhat egy diktafon rekordot. Igaz, a média beruházások csak fizetett előfizetők számára nyitottak. Harmadszor, minden tucatnyi hangulatban van, valamint különös jelentőségű jelvény.

Ellenőrizze a napi napló beállításait az elrendezés kiválasztásához, a betűkészletek beállításához, a mellékletek maximális méretéhez vagy a Dropbox csatlakozáshoz. Sok lehetőség van, érthetetlenek lehetnek a referencia szakaszban.

Diaro

A napilapok rajongói tudja, milyen nehéz megszervezni a jegyzeteket, hogy szükség esetén ésszerű időn belül megtalálhatók legyenek. Általában a kurzus könyvjelzők és színes matricák. De nem mindig segítenek, ezért meg kell nyitnia az első oldalt, és mindent át kell fordítania. Diaro alkotói ismerik a problémát, és megoldást kínálnak.

Tehát az alkalmazásnak van egy nagy teljesítményű rendszere a rekordok kategóriák, címkék, a létrehozás dátuma és helye szerint. Ezenkívül van egy keresési karakterlánc, amely az eseményeket kulcsszavak szerint szűrheti. Mind a címeken, mind a jegyzetek tartalmán ugyanúgy működik, mint a regiszter.

A fizetett változat a Diaro szinkronizálja az adatokat az iOS és a Kindle Fire eszközökkel, valamint eltávolítja a hirdetéseket. Sajnos a napló tiszta és nagyon vonzó felülete hígítható a bannerrel. Ez biztosan nem fogja megakadályozni a felhasználókat, különösen, ha megemlítjük a lokalizáció és a finomhangolás minőségét.