5 nagy ingyenes rajzprogram az Android és az iOS számára

Az új idők újfajta kifejezőeszközöket szülnek, és ma senki sem lepődik meg azok a művészek, akik az asztali telefonok és a tabletta helyett hagyományos asztalokat cseréltek. Ezenkívül a speciális szoftverek lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen bonyolultságú alkotást készítsenek. Ma beszélünk a mobileszközökön létrehozott ilyen eszközökről.

1. Adobe Photoshop vázlat

Ez az alkalmazás még megpróbálja másolni a régebbi testvér – a Photoshop asztali programot. A fotók szerkesztése helyett a Photoshop Sketch fejlesztői úgy döntöttek, hogy a rajzra összpontosítanak. A program az érintőképernyők és a tollak teljes potenciálját használja, különösen tökéletesen érzi magát az iPad-en. Ugyanakkor erős érzést jelent a papíron való rajzolás.

Az alkalmazások gazdag arzenálja magában foglalja a virtuális ceruzát, golyóstollat, különböző keféket, keverőeszközöket és a perspektívához való munkát.

2. Adobe Illustrator Draw

Egy másik nagyszerű alkalmazás az Adobe-tól. A Photoshop vázlattal ellentétben az Illustrator Draw vektorképet hoz létre. Az eszközök és a programbeállítások a hatékony geometriai munkákhoz használatosak. Könnyedén rajzolhat mindenféle vonalat és bonyolult formát logókra, ikonokra és más hasonló elemekre. A többszörös nagyítás funkció lehetővé teszi a legkisebb részleteket.

3. MediBang festék

Japán alkalmazás, melyet az anime és a manga esztétikája impregnált. Ezeket a műfajokat a program illik legjobban. Ebben benne van különféle betűk, formák és keretek, amelyeket a képregények használnak. Ezenkívül a MediBang Paint minden szokásos eszközzel rendelkezik, mint a kefék és a vonalzók, valamint a rétegek kezelésére szolgáló rendszer. Ez utóbbit stílusok, valamint a Photoshop alkalmazható.

4. Autodesk SketchBook

Az Autodesk SketchBook gazdag ecset-, ceruza-, markerek- és egyéb eszközökkel van felszerelve, amelyeket könnyen lehet testreszabni az Ön igényeinek megfelelően. A rétegek, a keverési módok és a szimmetria-kezelés funkciói támogatottak. Csatlakozhat a DropBox vagy iCloud alkalmazáshoz, és tárolhatja remekeit a felhőben.

5. ArtFlow

Az ArtFlow 20 testreszabható eszközt kínál, beleértve a keféket és a kitöltőket. Egyszerre legfeljebb két réteget használhat, és törölheti az utolsó 6 műveletet. A program JPEG, PNG formátumban és akár réteges PSD fájlokban is képes exportálni a munkákat, amelyeket ezután megnyithat a Photoshopban. Egy egyszerű felületen ArtFlow még egy gyerek is kitalálhatja.

  "RuTracker.Search" - неофициален клиент за достъп до RuTracker от устройства с Android