5 skjulte funktioner i Chrome-browseren til Android, som vi anbefaler at bruge

For at aktivere de skjulte funktioner i mobil Chrome skal du åbne browsers service side, som er placeret på krom: // flag. Så du spilder ikke tid på at søge efter den ønskede indstilling, for hver mulighed giver vi den nøjagtige adresse, som simpelthen kan kopieres fra denne side og indsættes i adressefeltet i din browser. For at aktivere ændringerne, glem ikke at genstarte Chrome.

Læser tilstand

Chrome: // Flag / # Aktiver-Læser-Mode-Værktøjslinje-Ikon

 Chrome Android læsningChrome Android-læsningstilstand

Denne mulighed tilføjer en ny knap til browserens værktøjslinje, hvor du klikker på, hvem der viser den åbne side i en letlæselig form. Det vil sige, det vil kun have tekst og illustrationer, og alle reklame- og distraherende designelementer vil blive slettet.

Hurtigere surfing

krom: // flag / # deaktiver-klik-forsinkelse

Følgende indstilling kan gøre browseren mere lydhør og fremskynde dit arbejde. Programmet standser som standard 300 millisekunder, efter at du har klikket på et link for at sikre, at dette ikke er et dobbelt tryk, som du forsøger at ændre skærmens skala. Hvis du deaktiverer denne forsinkelse, åbnes linkene øjeblikkeligt, men du skal nøje vælge placeringen for dobbelt tapa.

Øjeblikkelige resultater i værktøjstips

krom: // flags / # answers-in-suckes

Chrome Android søgningChrome Android-søgetips svarer

Dette er en meget bekvem funktion, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at modtage svar på mange af dine spørgsmål. Hvis du for eksempel indtaster spørgsmålet “Argentinaens hovedstad” i søgefeltet, vil du straks se svaret – Buenos Aires.

Hurtigere søgningen

chrome: // flag / # enable-instant-search-klik

Denne skjulte funktion giver dig mulighed for hurtigt at åbne de websteder, som Google har givet dig på søgeresultatsiden. Det aktiverer den foreløbige parallel download af links fra denne side, hvilket kan spare dig fra 100 til 150 ms. Dette er ikke meget, men med konstant brug vil det give en god mængde i alt!

Forbedre jævn drift

krom: // flag / / max-fliser-for-interesse-område

Chrome Android RAM Chrome Android RAM 512

Som standard er Chrome konfigureret til at forbruge så lidt RAM som muligt. Du kan dog ændre mængden af ​​hukommelse tildelt af browseren ved at indstille denne værdi manuelt. Denne indstilling ændrer ikke downloadhastigheden for websteder, men kan forbedre glatheden af ​​scrolling og skifte mellem åbne faner. Det skal bemærkes, at din enhed skal have nok RAM, ellers vil andre blive losset i baggrunden af ​​programmet. Den optimale værdi bør vælges af dig selv efter at have forsøgt et par forskellige muligheder.

Vi ønsker at henlede opmærksomheden på, at ovenstående indstillinger stadig er eksperimentelle. Det betyder, at de i nogle tilfælde kan medføre fejl i programmet eller endda have den modsatte virkning. Men i hvert fald kan du altid vende tilbage til standardindstillingerne ved hjælp af en speciel knap på siden for eksperimentelle indstillinger.