6 най-добри приложения за запознанства и търсене на сексуални партньори

1. Badoo

Това е най-голямата мрежа за запознанства в света, където всеки нов потребител незабавно посочва целта на регистрацията си, независимо дали става въпрос за обикновена комуникация или желание да отиде на среща. Винаги можете да видите кой от потребителите на услугата се намира наблизо и с когото бихте могли да преминете случайно в града.

Badoo разполага с доста удобен за ползване интерфейс, функция за видео чат при поискване и уникален режим за намиране на дубликати. Последният ви позволява да намирате хора, подобни на вас, или, обратно, подобни на тези, които харесвате. Например, любимата си знаменитост.

2. Mamba

Тази услуга нарича себе си истински диригент на любовта, която привлича потребители, които търсят духовници. Особено за тази цел се прилага удобна система за търсене с възможност за избор само на параметрите, които представляват интерес. В този случай, самият потребител винаги се вижда от отделен списък на тези, които са го разглеждали.

Сред заслугите на “Мамба” са доста информативни въпросници, функцията на видео предавания и възможността да се скрие възрастта им. Можете да се регистрирате в която и да е социална мрежа.

3. MyLove

Проста и интуитивна услуга за общуване с противоположния пол или за търсене на сериозна връзка. Потребителите имат достъп до подробни профили, търсене по геолокация, коментари върху снимки и възможност да се запознаят без собствена снимка в профила, което е почти анонимно.

В опциите за кандидатстване можете да изберете държавата на търсене, ако някой иска да комуникира с тези, които са в чужбина. В приложението няма платени абонаменти, защото за истински пари можете само да увеличите популярността на профила си.

4. LovePlanet

В това приложение можете да посочите целта на вашата регистрация, т.е. кой и какво търсите. С тези настройки се има предвид, че лентата на потребителите, които са най-близо до вас, ще се формира. С всеки от тях можете да общувате анонимно, като скривате профила си от другите.

Приложението поддържа излъчвания, които автоматично ще се предлагат на голям брой потребители. Подобно на това не всички, но постоянно активните потребители в услугата изобилстват.

5. Tinder

Може би най-известната услуга за онлайн запознанства. Тя ви позволява да отидете на търсене и да прелиствате стотици и хиляди снимки на потребители с излишни действия и настройки, маркирайки само онези, които харесвате. Можете да скриете възрастта си, да допълвате профила с снимки от Instagram и да ви разкажем подробно за себе си.

Платените версии на Tinder имат редица уникални функции и неограничени харесвания, които можете да дадете на всички поред. Съществува и традиция тези услуги да привличат вниманието към техния профил. Може да се вдигне до върха, но това е платена опция.

6. Приятел на кръга

По отношение на възможностите, това е едно от най-модерните услуги. Абсолютно безплатно, той информира за тези, които са видели профила ви, и ви позволява да поставите отметка, за да се върнете по-късно на този човек. Можете да общувате анонимно, без да качвате снимката си.

Други функции на услугата – възможността да изпращате гласови съобщения, много ярки стикери и парола, така че никой да няма достъп до профила ви.

  如何在Google Play上成功购买应用或游戏获取资金

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top