6 tiedostonhallintaohjelmaa Androidille, joka voi korvata vioittuneen ES File Explorer -ohjelman

Hyvin kauan ES File Explorer väitti olevan paras Android-tiedostojen hallintaohjelma. Juuri siihen asti, kun ohjelmalla ei ollut uusia omistajia, jotka päättivät saada nopeasti ostoksensa mainonnan kautta eikä kukaan tarvinnut sisäänrakennettuja apuohjelmia. Tämä ylitti käyttäjän kärsivällisyyden, ja he alkoivat etsiä ES File Explorerin korvaamista. Päätimme auttaa heitä.

Solid Explorer

Solid Explorer – ensimmäinen hakija, joka kiinnittää huomiota ES File Explorerin pettyneistä käyttäjistä. Hän jopa muistuttaa tätä ohjelmaa – kuten se oli vanhoja vanhoja aikoja. Solid Explorer on tyytyväinen tyylikäs käyttöliittymä, täydellinen paketti toimintoja, vakaa toiminta ja nopeus. Jotta ohjelma olisi täysi käytössä, sen on ostettava, mutta olen varma, että et tule katumaan tällä hetkellä ostosta.

Total Commander

Tämä nimi on tuttu kaikille kokemattomille tietokoneen käyttäjille. Kyllä, tämä on Windowsin kuuluisimman tiedostonhallinnan mobiiliversio. Ohjelmalla on oma askeettinen käyttöliittymä, lisäksi se on täysin ilmainen ja ei sisällä mainontaa. Oletusarvon mukaan Total Commander mahdollistaa kaikkien perustoimintojen suorittamisen tiedostoilla, mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi, voit laajentaa ohjelman toimintoja erityisten laajennusten avulla.

Tiedostonhallinta ZenUI

Monet älypuhelinvalmistajat haluavat pakata gadgetit omilla ohjelmistollaan. ASUS: n ohjelmistoryhmä tuottaa melko arvokkaita sovelluksia, joita tämän tuotemerkin fanit eivät pidä pelkästään. Heidän tiedostonhallinta houkuttelee ensisijaisesti miellyttävä moderni käyttöliittymä ja työnopeus. Kuitenkin kauniin kuoren alla on melko tehokas ohjelma, joka voi kopioida, siirtää, luoda tiedostoja ja kansioita, hallita pilvimuistia, työskennellä arkistojen kanssa, analysoida muistin käyttöä ja paljon muuta.

X-plore File Manager

Tiedostopäällikön erityispiirteet ovat hakemistopuu ja kaksirivinen tila. Siksi tablettien omistajat rakastavat sitä niin paljon: suurella näytöllä X-plore on todella kätevä. Tavallisten tiedostojen suorittamisen lisäksi ohjelma voi käsitellä arkistoja, tarkastella monenlaisia ​​tiedostoja, siirtää tietoja tietokoneeseen ja tietokoneesta sekä muodostaa yhteyden useisiin suosittuihin pilvitiedostojen tallennuspalveluihin.

Tiedostonhallinta

Jos tarvitset yksinkertaisen ja luotettavan työkalun tiedostojen käsittelemiseen, kiinnitä huomiota tähän ohjelmaan. Se voi menettää toimintoja muissa tämän arvostelun osanottajissa, mutta se näyttää hyvältä ja toimii nopeasti. Erinomainen valinta aloitteleville käyttäjille, jotka eivät halua ymmärtää koko päivän asetuksissa vain kopioida tiedostoa jonnekin.

MiXplorer

Ja makeille meillä on yksi Android-sovelluksen parhaista tiedostojen ylläpitäjistä, joita et kuitenkaan löydä Google Play -sovelluskaupassa. Tämän ohjelman luomisessa kehittäjä otti näytteeksi käyttöjärjestelmän MIUI: n säännöllisen kapellimestarin. Siksi MiXplorerin ulkonäönä, kuten tiedätte, kaikki on kunnossa.

Toiminnallisuuden kannalta ohjelma ei myöskään aiheuta pettymystä. Edes summittaiseen kaikki MiXplorer mahdollisuudet veisi paljon tilaa, miksi tyydymme lausuntoon siitä et tosielämässä koskaan tavata tehtävä, joka olisi tiedostonhallintaohjelmassa epäonnistui. Lopuksi haluamme ilmoittaa, että MiXplorer ei sisällä mainontaa, on ilmainen ja kehittäjän mukaan aina vapaa.

MiXplorer MiXplorer-tiedostonhallinta

Lataa MiXplorer →

Mitä tiedostopäällikkö Android käyttää?

  7 μυστικά του Facebook Messenger που πρέπει να ξέρετε

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top