A hirdetések eltávolítása az Android rendszeren

A mobil operációs rendszerek sajátossága, hogy nem engedik meg a felhasználónak, hogy ne kelljen bejutnia a fejlesztő okaira. Egyrészt magasabb szintű biztonságot és védelmet nyújt a bolondtól, de a korlátozások elkerülhetetlenül befolyásolják a funkcionalitást. Emiatt a legmenőbb reklámblokkolók, például az AdAway, gyökérkezelést igényelnek.

A gyökérszedés potenciálisan veszélyes foglalkozás. Egy okostelefon helyett egyszerűen kaphat téglát, és a garancia nem terjeszthető. Ezen okok miatt összeállítottunk olyan eszközöket, amelyek gyökér nélkül dolgoznak.

AdGuard alkalmazás

Fizetett hirdetés-blokkoló, amely nem igényel gyökér jogokat, és nem csak a böngészőben működik, hanem más alkalmazásokban, játékokban és így tovább. Az egyik Android-eszköz éves licencének ára 149 rubel.

Letöltés AdGuard for Android →

NetGuard alkalmazás

A NetGuard a hirdetésblokkolóval és anélkül is megtalálható. A második lehetőség alapvetően olyan tűzfal, amely nem igényel gyökér jogokat, és hivatalosan is elérhető a Google Playen.

A NetGuard a hirdetésblokkolóval ingyenes a GitHub segítségével. Az angol nyelvű telepítésre és konfigurálásra vonatkozó utasítások itt találhatók.

Töltsd le a NetGuard for Android-t a hirdetésblokkolóval →

AdBlock böngésző

Sajnos a Eyeo felfüggesztette egy külön Android AdBlock Plus alkalmazás támogatását és fejlesztését. Számos hiba, az operációs rendszer verziójától és a root-jogok jelenlététől függő korlátozások arra kényszerítették a fejlesztőket, hogy hagyják abba a megbízható eszközt a böngésző javára.

Az AdBlock Browser előnye, hogy az alkalmazás hivatalosan elérhető a Google Playen, és szinte semmi manipulációt nem igényel a telepítés után. Alapértelmezés szerint a böngésző lehetővé teszi az úgynevezett elfogadható hirdetések megjelenítését, de a felhasználó kikapcsolhatja ezt az opciót a beállításokban.

Opera Browser

Az Opera böngészője tartalmaz egy beépített hirdetés-blokkolót is. Aktiválásához lépjen a “Forgalommentés” szakaszra az alkalmazás beállításai között.

A Firefox böngésző kiterjesztései

A mobil Firefox Firefox böngésző támogatja a kiterjesztéseket, köztük vannak hirdetésblokkolók is. Telepítheti a népszerű AdBlock Plus-t, ha elégedett a “tisztességes” hirdetés, a “szigorú” uBlock Origin vagy bármely más analóg irányelvével. Figyelje meg a kiválasztott bővítmény minősítését és a felhasználók számát. Minél magasabbak ezek a mutatók, annál több minõségû és megbízható a telepítésre jelentkezõ jelölt.

  9 aplikacija koje pumpa Android fotoaparat

Töltse le az AdBlock Plus kiterjesztést Mobile Firefox-hoz →

Töltse le a mobil Firefox uBlock Origin kiterjesztését →

Mielőtt megszabadulna a hirdetésektől

Gondold át, miért ingyen és minden nap érdekes és hasznos tartalmat kapsz? Ezek a cikkek önmagukban nem jelennek meg. Ők írják az emberek, hogy neked a tapasztalat, a tudás, az idő és az erő. És vannak olyan lektorok is, amelyeknek köszönhetően a cikkek helyesen szerezhetők meg az írástudás és a stílus szempontjából. Vannak olyan tervezők, akik anyagokat készítenek és festenek mindent úgy, hogy a szeme kellemes legyen. Vannak fejlesztők és rendszergazdák, folyamatosan nyújtva és javítva a szerver, a webhely és a mobil alkalmazások hatékonyságát. Vannak olyan SMM-ek, amelyeknek köszönhetően közvetlenül a közösségi hálózatokban és az azonnali üzenetküldőknél kapnak cikkeket. És vannak olyan emberek is, akik támogatják a rendet és megszervezik ezeket a folyamatokat.

Ön nem fizet egy fillért a munkájukért, mert reklámoz. Nem valószínű, hogy egy banner valahol az oldal sarkában bántani fog, de kedvenc webhelyek továbbra is képesek lesznek folytatni azt, amit akarnak.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top