A podcastok meghallgatása: 5 nagyszerű Android alkalmazás

1. Podcast Republic

Sokoldalú podcastmenedzser gazdag szolgáltatáskészletével. A Podcast Republic támogatja az előfizetések exportálását és importálását, valamint az eszközök közötti adatszinkronizálást. Az alkalmazás automatikusan letöltheti az új epizódokat, lehetővé teszi a lejátszási sebesség beállítását és az alvó üzemmód időzítését. A kényelem érdekében egyesíti a kiadásokat a lejátszási listákba.

A Podcast Republic segítségével rádiót hallgathatsz és video-podcastokat nézhetsz. Ráadásul az alkalmazásban van egy equalizer és a beépített lejátszó részletes beállításai és a felület megjelenése.

A Podcast Republic teljes verzióját ingyen használhatja. Ha el akarja távolítani a hirdetéseket, akkor fizetnie kell.

2. Pocket Casts

A Pocket Casts minden olyan eszközzel rendelkezik, amellyel könnyedén hallgathatja kedvenc programjait. Ez az alkalmazás lehetővé teszi az eszközök közötti előfizetések szinkronizálását, a lejátszási sebesség szabályozását, az időzítő engedélyezését és lejátszási listák létrehozását. Támogatja a video podcastokat, és általában nem kevésbé rosszabb a Podcast Köztársaságnál.

A Pocket Cast-ben azonban nincs rádió és beépített hangszínszabályozó. De a program növelheti a beszéd hangerejét, háttérbe szorítva a háttérhangokat. Emellett intelligens szűrők is rendelkezésre állnak a felhasználó számára, amellyel kényelmesen szabályozhatja az epizódok áramlását.

A Pocket Casts alkalmazás fizetésre kerül. De nem talál semmilyen hirdetést vagy beépített vásárlást.

3. “Podcast-lejátszó”

A “Podcast lejátszó” program már azért is figyelmet érdemel, mert nem tartalmaz hirdetést és teljesen ingyenes. Ez nem akadályozza meg, hogy az alkalmazás stílusos és funkcionális podcastkezelő legyen, és aktívan fejlődjön.

Között a chips’ Podcast Player „szerepel sync előrelépés az eszközök között, az import és export előfizetések Indítás epizódok, az időzítés, és a lejátszási sebességet, a szerkesztő kategóriákba szervezni áramlások és így tovább. Az alkalmazás tudja, hogyan kell lejátszani a videó podcastokat.

4. CastBox

A CastBoxot olyan felhasználóknak ajánljuk, akik szeretik az egyszerűséget, és nem akarják megérteni a beállításokat és a funkciókat. Telepítésével ez a program, akkor kap egy szabványos képességek nélkül a harangok és a síp: Startup kérdések, elalváskapcsoló, sebességszabályozó, támogatja az export előfizetések, szinkronizálás eszközök között, és a képesség, hogy néz videofelvételek.

A CastBox alap verziója ingyen elérhető, de a felhasználói előfizetések menüje nem a program kezdőképernyőjén található. Ezt csak úgy módosíthatja, ha feliratkozik egy fizetett előfizetésre. A prémium felhasználók további lehetőségeket is kapnak a Podcastok támogatására a CastBox platformon.

5. TuneIn Rádió

Mivel ez könnyen kitalálható név szerint, ez az alkalmazás elsősorban az internetes rádiók lejátszására szolgál: széleskörű katalógus áll rendelkezésre a világ minden tájáról. Emellett a TuneIn Radio hozzáférést biztosít az audio könyvek online könyvtárához, és persze lehetővé teszi a podcastok előfizetését.

A program csak a podcast menedzser alapvető funkcióit tartalmazza, például az előfizetések szinkronizálását, az alvó időzítését és az epizódok automatikus feltöltését. A lejátszó részletes beállításai, a video exportálásának és lejátszásának támogatása nincs itt. De ha a podcastok mellett szereted a rádiót, akkor a TuneIn egyike a legjobb formátumú programoknak.

A TuneIn Rádió olyan hirdetéseket tartalmaz, amelyeket előfizetéssel lehet eltávolítani. Feliratkozáskor az audiokönyvek és a prémium rádióadások teljes könyvtárához is hozzáférhet.

Olvassa el:

  • 8 podcast az angol nyelvtanuláshoz →
  • A Narro az olvasási listát egy podcast-ba konvertálja →
  • 10 podcast az induló vállalkozásokról, az informatikai üzletről és az online marketingről
  Smart TV avec Android complet et clavier sans fil pour 2 400 roubles