Αρκετά χρήσιμα προγράμματα για τον ποδηλάτη (Android)

Σε αυτήν την κριτική:

BikeComputer – πλοηγός για περιηγήσεις με ποδήλατο, με δυνατότητα εργασίας με χάρτες σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Ταχύμετρο GPS SpeedView – ταχύμετρο για τους αθλητές.

Επισκευή ποδηλάτων – Ένας κινητός οδηγός για την επισκευή ενός ποδηλάτου.

Τα ίχνη μου – Ο εντοπιστής της δραστηριότητάς σας από την Google.

Φως ποδηλάτου – Μπροστινό και πίσω σήμα για οδήγηση στο σκοτάδι.

Δεν είμαστε η πρώτη φορά που κάνουμε το θέμα των χρήσιμων κινητών προγραμμάτων για τους ποδηλάτες (1, 2). Και δεν είναι απολύτως περίεργο, επειδή το ποδήλατο δικαιωματικά μοιράζεται με την εκτέλεση της πρώτης θέσης μεταξύ των πιο δημοφιλών και χρήσιμων τύπων σωματικής άσκησης. Επιπλέον, για πολλούς είναι φιλικό προς το περιβάλλον, βολικό και αγαπημένο τρόπο μεταφοράς ή απλά ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε. Επομένως, συνεχίζουμε να σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα προγράμματα για το Android, τα οποία θα μπορούν να ενδιαφέρουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους ποδηλάτες.

BikeComputer

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει ως πλήρης πλοηγός κατά τη διάρκεια των ποδηλατικών σας εκδρομών. Πρώτον, όπως και πολλοί άλλοι, είναι σε θέση να παρακολουθεί την ταχύτητα, την απόσταση που ταξιδεύετε, την απόσταση από το σπίτι, τον χρόνο οδήγησης, την χωρητικότητα της μπαταρίας και πολλά άλλα. Δεύτερον, το BikeComputer μπορεί να δείξει την τρέχουσα θέση σας στον χάρτη, οπότε σίγουρα δεν θα χαθείτε σε ένα άγνωστο μέρος. Όμως, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει με προ-φορτωμένα αρχεία χάρτη, οπότε δεν χρειάζεστε μόνιμη σύνδεση στο Internet. Συμφωνείτε ότι αυτό είναι μια πολύ χρήσιμη ιδιοκτησία, εάν ανέβηκε κάπου στη ζούγκλα. Καλά, στο τρίτο, το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι πριν από το ταξίδι, θα καθορίσετε μια αναρρίχηση και μήκος, έτσι ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε την πολυπλοκότητα του κομμάτι πριν από το ταξίδι. Η εφαρμογή είναι Russified.

Ταχύμετρο GPS SpeedView

Το κύριο καθήκον αυτής της εφαρμογής είναι η παρακολούθηση και ο καθορισμός της ταχύτητάς σας. Είναι σχεδιασμένο με τη μορφή κατάλληλου αισθητήρα από το ταμπλό του αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας. Εκτός από την τρέχουσα ταχύτητα, μπορείτε να εμφανίσετε το γράφημα της αλλαγής της στα προηγούμενα λεπτά, καθώς και τη σηματοδότηση ότι υπερβαίνετε τα όρια που έχετε ορίσει. Το πρόγραμμα θα ενδιαφέρει πρωτίστως τους αθλητές που πρέπει να παρακολουθούν με ακρίβεια την ταχύτητα της εκπαίδευσής τους.

Επισκευή ποδηλάτων

Ένα ποδήλατο, όπως και κάθε άλλη πολύπλοκη τεχνική συσκευή, τείνει να σπάσει μερικές φορές. Και, κατά κανόνα, αυτό συμβαίνει απροσδόκητα και στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Εάν οδηγείτε κατά μήκος των μονοπατιών γύρω από το σπίτι σας, τότε η βλάβη δεν αντιπροσωπεύει τίποτα φοβερό για σας. Αλλά αν θέλετε να οδηγήσετε σε απομακρυσμένα και ακατοίκητα μέρη, και ίσως ακόμη και να σχεδιάσετε ένα πραγματικό μεγάλο ταξίδι με ποδήλατο, τότε είναι καλύτερα να φροντίσετε τα πάντα εκ των προτέρων. Φυσικά, πρέπει να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα κιτ επισκευής και τα εργαλεία, αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να αλλάξετε, να διορθώσετε ή να αντικαταστήσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα. Η επισκευή ποδηλάτων είναι ένας εικονογραφημένος οδηγός για την επισκευή ενός ποδηλάτου, το οποίο σε μια βήμα-βήμα λειτουργία θα σας δείξει πώς να χειριστείτε τα σφάλματα. Ναι, χρειάζομαι αγγλικά.

Τα ίχνη μου

Παρά το κύμα κλείσιμο μη κερδοφόρων πλευρά των υπηρεσιών της Google, κάποια από αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν ήδη, με τη μορφή σχεδίων με ανοικτού κώδικα και υποστηρίζεται από την κοινότητα των χρηστών. Για παράδειγμα, ίχνη μου – η οποία είναι σε θέση να παρακολουθεί εξ αποστάσεως προγράμματος, το χρόνο, την ταχύτητα, την απόσταση και υψόμετρο. Τα δεδομένα μπορούν να προβληθούν σε πραγματικό χρόνο ή αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση. Υποστηρίζει την προσθήκη σημεία και διαθέσιμα ανακοινώσεις φωνή. Λοιπόν, ως προίκα από την εφαρμογή Google έχει λάβει μια εξαιρετική ενσωμάτωση με άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, όπως η αποθήκευση δεδομένων στο Google Drive, εξαγωγή στο Google Maps, ή Υπολογιστικά φύλλα Google, κοινή χρήση με το Google+.

Φως ποδηλάτου

κανόνες ασφαλείας, σας συνιστούμε σε κάθε ταξίδι έχει με το ποδήλατό επισκευαστούν ανακλαστήρες του και αναβοσβήνει προειδοποιητικά σήματα. Όποιος έχει ταξιδέψει ποτέ στο σκοτάδι στους δρόμους με τα φορτηγά, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το μέτρο αυτό θα μπορούσε πραγματικά να αποτρέψει ένα ατύχημα και να σώσει τη ζωή σας .. Ωστόσο, αν βρείτε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση όπου ο συναγερμός σημαίνει ότι σας λείπει ή σπασμένα, η μπορούν να αντικατασταθούν με ένα απλό πρόγραμμα το φως ποδηλάτων. Είναι προσομοιώνει το μπροστινό (λευκό) ή πίσω (κόκκινο) φωτεινό σήμα του ποδηλάτου σας.

  YouTube Go – l’application officielle pour télécharger des vidéos de Google

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top