Έλεγχος έντασης ήχου εφαρμογών: προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις ήχου στο Android

Τα βασικά εργαλεία Android δεν σας επιτρέπουν να ορίσετε έναν συγκεκριμένο όγκο ειδοποιήσεων όταν εργάζεστε σε μια εφαρμογή. Ιδιαίτερα εξευτελίζει, όταν βλέπει μια ταινία, ο δυνατός δυσάρεστος ήχος της ανακοίνωσης διανέμεται ξαφνικά. Φυσικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο, αλλά υπάρχει μόνο ο κίνδυνος να χάσετε μια σημαντική κλήση.

Σε τέτοιες καταστάσεις, ο έλεγχος έντασης εφαρμογών θα βοηθήσει. Το βοηθητικό πρόγραμμα σας επιτρέπει να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες για την έξοδο ήχου για κάθε εφαρμογή στο smartphone σας. Δεν απαιτούνται δικαιώματα υπερσύνδεσης. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία στις ρυθμίσεις του συστήματος.

Έλεγχος έντασης ήχου εφαρμογών: προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις ήχου στο Android photo_2016-03-28_10-24-53

Κατ ‘αρχάς, ο χρήστης περιμένει τη λίστα των εφαρμογών, οι οποίες βρήκαν έναν τόπο και ένα σύστημα. Είναι απαραίτητο να μετακινήσετε τον διακόπτη, ανοίγει ένα τεράστιο πεδίο ρυθμίσεων. Έχετε καλέσει να επιλέξετε τι θα κάνει η εφαρμογή όταν εμφανιστεί μια ειδοποίηση και τι συμβαίνει μετά.

Έλεγχος έντασης ήχου εφαρμογών: προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις ήχου στο Android Έλεγχος έντασης ήχου εφαρμογών: προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις ήχου στο Android

Όταν Εκκίνηση υπό τον τίτλο κρύβονται τέσσερις κατηγορίες: Την ομιλητής (ο ήχος από το ηχείο), στο ακουστικό (όταν συνδέεται με το ακουστικό), On Bluetooth (όταν συνδέεται με μια ασύρματη συσκευή ήχου) και ρυθμίσεις. Το τελευταίο στοιχείο αποκρύπτει το μενού στο οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την καθυστέρηση πριν από την αναπαραγωγή του ήχου. Ορίζεται σε δευτερόλεπτα και, παρεμπιπτόντως, εξαλείφει τους περιττούς ενοχλητικούς ήχους.

Οι άλλες κατηγορίες ρυθμίσεων είναι πιο ποικίλες. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ήχου για κάθε τύπο ήχου που αναπαράγετε: Ήχος πολυμέσων, ήχος κλήσης, συναγερμός, ειδοποίηση και σύστημα. Ο ολισθητήρας δίπλα στην αντίστοιχη γραμμή ορίζει την επιθυμητή ένταση. Για περαιτέρω προσαρμογή, χρησιμοποιώντας ακουστικά ή Bluetooth, ακουστικά, μπορείτε να πάτε με δύο τρόπους: είτε να ζητήσει από την ατομική συμπεριφορά των προφίλ ήχου για κάθε μία από τις προτεινόμενες επιλογές ή να χρησιμοποιήσετε ένα διακόπτη και να αντιγράψετε τις ρυθμίσεις κατά την αναπαραγωγή από το ηχείο.

  Yandex.Translation gegen Google Translate

Έλεγχος έντασης ήχου εφαρμογών: προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις ήχου στο Android Έλεγχος έντασης ήχου εφαρμογών: προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις ήχου στο Android

Στο μενού Παγκόσμια διαμόρφωση στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις εφαρμογής, όπως οι κραδασμοί και ο ήχος. Ορίζει επίσης την προτεραιότητα των ηχητικών ειδοποιήσεων κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Υπάρχουν δύο επιλογές. Το πρώτο αποθηκεύει τον όγκο της μουσικής και σας επιτρέπει να παίξετε μαζί το σήμα της εφαρμογής. Το δεύτερο παύει τη συσκευή αναπαραγωγής και ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς εξωτερικούς ήχους.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤