Bedste Android-applikationer til taleoptagelse

Lydoptager

Pris: gratis.

Officiel ansøgning Sony Audio Recorder. En af de nemmeste muligheder for stemmeoptagelse. På trods af dette understøtter den binaural optagelse i høj kvalitet, hvis du tilslutter et headset eller en mikrofon, men kun til Sony Xperia-enheder, der understøtter egnede lydstik. Det har alle de grundlæggende funktioner: optagelse, opbevaring, download til forskellige platforme.

Enkel stemmeoptager

Pris: Gratis / 3,99 dollars.

Kernen i ansøgningen afspejles fuldt ud i sit navn. Med grundlæggende funktioner gør det fint. Du åbner programmet, klikker på optageknappen, gemmer eller sender den færdige fil og lukker programmet. Det har også flere funktioner, såsom evnen til at vælge en filtype. Og i den betalte version er der støtte til stereooptagelse, optagelse med en Bluetooth-mikrofon og så videre.

Evernote

Pris: gratis / $ 3,99 per måned / $ 5,99 per måned.

Evernote er en ansøgning om at tage noter, men det kan også optage stemme. Velegnet til musikere, studerende og alle, der har brug for at lave lyd noter og underskrive dem med tekst. Praktisk er platformen for denne applikation, såvel som valget af en af ​​to typer abonnementer.

google Keep

Pris: gratis.

Google Keep er et andet optagelsesprogram, der understøtter talememoer. At optage noget langt eller svært at lyde virker ikke, men det er godt for enkle hurtige noter. Derudover kan du administrere dine optegnelser: De vil være tilgængelige for dig fra hvor som helst, hvor der er Google Drev, det vil sige fra stort set enhver enhed.

Hi-Q

Pris: Gratis / 3,49 dollars.

Et af de mest kraftfulde applikationer til lydoptagelse i øjeblikket. Optagelsen er i MP3, så du kan afspille den på en hvilken som helst enhed. Der er også en automatisk downloadfunktion i Dropbox. Hi-Q understøtter widgets, mikrofonvalg, hvis der er mere end en af ​​dem i smartphone, Wi-Fi-dataoverførsel, lydstyrkekontrol. Der er en betalt version med mange funktioner. Minus en – Der er ingen support til optagelse af opkald.

RecForge II

Pris: Gratis / 3,49 dollars.

RecForge II er en anden kraftfuld applikation. Det har mange funktioner: styring af tempo, stemmehøjde og lydstyrke. Dette er en af ​​de bedste applikationer til lange optagelser, for eksempel musik eller forelæsninger. I denne applikation er der en indbygget rekordeditor, du kan skære de nødvendige dele ud. Til memorisering kan du tænde for en sløjfe afspilning af en fil.

Smart Voice Recorder

Pris: gratis / $ 1,49.

Smart Voice Recorder er en applikation, der er specielt lavet til lange optagelser. Det kan bruges til at registrere, hvad du siger i en drømme-, foredrags- eller repetitionsgruppe. Der er en funktion, der giver dig mulighed for automatisk at springe øjeblikke med stilhed for straks at gå til at lytte til vigtige dele af optagelsen. I Smart Voice Recorder er der andre nyttige funktioner, f.eks. Optagelse af et opkald og kalibrering af mikrofonen.

Snipback

Pris: gratis.

Snipback er en voice recorder med grundlæggende funktioner. Der er valg af optagekvalitet og støjreduktion. Hvad der gør denne applikation unik, er evnen til at indspille op til 30 sekunder lyd før starten af ​​optagelsen, som registrerer vigtig information, selvom du allerede har savnet det. For at gøre dette skal du lade programmet stå åbent og klikke på optageknappen umiddelbart efter at have hørt noget vigtigt.

diktafon

Pris: gratis.

“Diktafon” er en simpel applikation, der kan optage lyd i PCM (Wave), AAC og AMR formater, vælg bitrate. Dets grænseflade er enkel og giver dig mulighed for hurtigt at søge efter filer og styre dem. Du kan optage telefonsamtaler, hvis din enhed tillader det.

  YouTube Go: la aplicación oficial para descargar videos de Google