Google Карти за Android сега знае как да премине през няколко точки

Възможността за разработване на маршрут, като се отчитат междинни пунктове е един от най-популярните и дългоочаквани мобилен клиент Google Maps функции. По-рано, ако трябваше да отидете на няколко места, трябваше да направите нов маршрут към всеки от тях, което отне повече време и беше неудобно. Сега можете просто да посочите към картата всички точки, които трябва да посетите, и Google Карти ще проправи най-добрия начин, покривайки всички тези точки.

Google Карти Google Карти: Няколко местоназначения

За да добавите допълнителни точки към маршрута си, трябва да докоснете бутона за меню (три точки в горния десен ъгъл) и да изберете елемента “Add stop”. След това ще трябва да посочите точка от картата и да кликнете върху “Завършване”. Имайте предвид, че можете лесно да промените реда на посещаваните места, като просто ги плъзнете в списъка нагоре или надолу. След това приложението ще покаже нов маршрут, като вземе предвид направените промени.

Друга интересна нова функция, въведена в Google Maps, ви даде възможност да използвате това приложение, като един вид дневник. Вероятно знаете, че ако вашият смартфон е активирана система за позициониране, на Google Maps във фонов режим пази история с всичките си пътувания. Можете да го намерите в раздел “Timeline”.

Google Карти: хронология Google Карти: бележка

Сега можете да зададете подробно описание и заглавие за всяка от вашите разходки или пътувания. Това ще ви позволи да превърнете “хронологията” на програмата Google Карти от прост списък с посещените от вас места в пълен дневник за пътувания, в който можете да запишете вашите коментари и импресии.

Функциите, описани по-горе, ще се появят в мобилния клиент на Google Карти за Android в близко бъдеще. Ако не искате да чакате планирана актуализация, винаги можете да изтеглите последната версия тук.

  6 nejlepších aplikací pro seznamování a hledání sexuálních partnerů

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top