Google Play -virheiden korjaaminen, kun asennat ja päivität sovelluksia

Oletko koskaan kohdannut virheitä, jotka näkyvät, kun asennat tai päivittelet sovelluksia Google Playssa? Mikään, se on vain ajan kysymys! Jos joutuisit ennakoimattomiin vaikeuksiin jonain päivänä, älä anna periksi. Katso oppaamme tavallisten virheiden torjumisesta!


Kukaan ei voi taata, että suositukset auttavat sinua pääsemään eroon asennusongelmista. Lisäksi tajuton toiminta voi vahingoittaa sekä älypuhelinta että siihen tallennettuja henkilötietoja. Suosittelen ehdottomasti, ettet mene veteen tietämättä kääntäjää. Vaikka suurelta osin ei ole mitään “rikollista”, sinun ei tarvitse tehdä. Mennään.

virhe 491 – virhe 491

Poista Google-tili. Voit tehdä tämän siirtymällä älypuhelimen asetuksiin, vierittämään tileihisi (tileihin), kirjautumalla Google-profiiliisi ja poistamalla sen. Käynnistä älypuhelin uudelleen ja yhdistä tilisi uudelleen. Siirry sitten asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -palvelut, valitse Tyhjennä tiedot ja Pysäytä.

virhe 498 – virhe 498

Ongelmana on, että laitteen välimuisti on täynnä. Poista tarpeettomat sovellukset ja tiedostot. Käynnistä älypuhelin takaisin elvytystoiminnossa – paina äänenvoimakkuusnäppäintä ja kotia (useimmissa Samsung-laitteissa) tai ääni- ja virtapainiketta (useimmissa muissa laitteissa) samanaikaisesti. Tässä tilassa on useita vaihtoehtoja. Valitse “Wipe välimuistin osio “käyttämällä äänensäätöpainikkeita ja vahvista toiminta painamalla virtanäppäintä.

virhe 919 – virhe 919

Ratkaisu 1. Älypuhelimessa ei ole vapaata tilaa. Päästä eroon tarpeettomasta musiikista, videoista ja laajoista sovelluksista.
Ratkaisu 2: Muuta APN-asetuksia.

virhe 413 – virhe 413

Jos käytät välityspalvelinta, muista, että tämä voi aiheuttaa ongelmia Google Play -kaupassa.

Siirry asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -palvelut, valitse Tyhjennä tiedot ja Lopeta. Tee samoin Google Play Kauppa -sovelluksessa ja tyhjennä Internet-selaimen välimuisti.

virhe 923 – virhe 923

Poista Google-tili ja poista tarpeettomat sovellukset, jotka tukkivat vapaata tilaa. Käynnistä sitten puhelin uudelleen R-tilassaecovery. Valitse “Pyyhi välimuistiosio” ja lataa laite tavalliseen tapaan. Älä huoli, henkilötietojasi ei poisteta. Aseta Google-tili uudelleen.

virhe 921 – virhe 921

Yritä poistaa Google Play Kauppa -sovelluksen välimuisti. Jos tämä toiminto ei toimi, poista kaikki Google Play -kauppasovelluksen tiedot, mutta muista, että tämä toiminto poistaa kaikki aiemmin määritetyt asetukset. Viimeisenä keinona poistaa Google-tilisi, käynnistä laite uudelleen ja liitä se uudelleen.

virhe 403 – virhe 403

Tyypillisesti tämä virhe liittyy kahden Google-tilin käyttämiseen sovellusten hankintaan yhdellä laitteella.

  Къде да изтегляте платени приложения за Android безплатно

Liitä Google Play Kaupaan kelvollisesta tilistä. Poista ongelman sovellus. Yritä asentaa sovellus uudelleen napsauttamalla “Osta” -painiketta.

virhe 492 – virhe 492

Siirry asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -palvelut, valitse Tyhjennä tiedot ja Lopeta. Tee samoin Google Play Kauppa -sovelluksessa. Jos ongelma ei poistu, poista Dalvik-välimuisti. Tämä ominaisuus on saatavana Recovery-tilassa, jos ROOT-oikeudet ovat läsnä. Jos sinulla ei ole ylivaraajaoikeuksia, sinun on suoritettava tietojen pyyhintä / tehdasasetusten palautus. Tämä vaihtoehto on kaikkien käytettävissä samassa palautustilassa. Ole varovainen, tämä toimenpide tyhjentää kaikki tiedot älypuhelimesta. Sinun on ensin tallennettava tiedot varmuuskopio.

virhe 927 – virhe 927

Odota muutama minuutti, jotta Google Play -kaupunki voi suorittaa päivitysprosessin. Jos ongelma ei ratkea, siirry asetukset kirjoittamalla sovelluksen valikosta välilehteä “Kaikki”, löytää «Google Play -palvelut” -sarja, klikkaa ‘Tyhjennä tiedot’ ja ‘stop’. Tee samoin Google Play Kauppa -sovelluksessa.

virhe 101 virhe 101

Tarpeellisten sovellusten banaanien poistaminen auttaa. Jos ei, tyhjennä Google Play -kaupan tiedot, poista Google-tili ja kirjaudu sisään uudelleen.

virhe 481 – virhe 481

Poista nykyinen Google-tili ja käytä jotakin toista.

virhe 911 – virhe 911

Ratkaisu 1: Tyhjennä Google Play Kaupan tiedot. Mene asetukset kirjoittamalla sovelluksen valikosta välilehteä “Kaikki”, löytää «Google Play Market”, johdonmukaisesti klikkaa ‘Stop’, ‘Tyhjennä tiedot’ ja ‘Tyhjennä välimuisti.’

Ratkaisu 2: Jos käytät WWW-sivulla olevaa lupaa edellyttävää WiFi-yhteyttä, todennäköisyys todennusta on käytetty loppuun. Kirjaudu APN: hen uudelleen mobiiliselaimellasi uudelleen. Avaa Google Play -kauppa ja suorita sovelluksen päivitys uudelleen. Jos tämä ei toimi, ongelma on itse WiFi-verkossa.

Ratkaisu 3. Liitä vain toinen WiFi-verkko ja suorita päivitys.

Tapa 4: Langattoman verkon päivittäminen langattoman verkon sijaan. Käytä kuitenkin tätä menetelmää vain päivittämään pieniä pelejä ja sovelluksia. Merkittävät päivitykset voivat osua taskussaan.

  Cómo convertir tu Android en Ubuntu Phone

virhe 920 – virhe 920

Ratkaisu 1. Sammuta WiFi. Käynnistä WiFi. Avaa Google Play -kauppasovellus ja käynnistä asennus tai päivitä sovellus.

Ratkaisu 2: Poista Google-tili. Käynnistä puhelin uudelleen ja kirjaudu sisään uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit lisätä toisen Google-tilin, käynnistää sovelluskaupan ja ladata sovelluksen.

Ratkaisu 3: Mene asetukset kirjoittamalla sovelluksen valikosta välilehteä “Kaikki”, löytää «Google Play Market”, poistaa päivityksen, klikkaa ‘Tyhjennä tiedot’ ja ‘Clear Cache’, käynnistä älypuhelin. Avaa Market ja asenna sovellukset.

virhe 941 – virhe 941

Mene asetukset kirjoittamalla sovelluksen valikosta välilehteä “Kaikki”, löytää «Google Play Market”, klikkaa ‘Stop’, ‘Tyhjennä tiedot’ ja ‘Tyhjennä välimuisti.’ Poista myös välimuisti ja poista käynnistyspäällikön tiedot. Avaa Market ja yritä päivittää. Jos ongelma ei ratkea, yritä lisäksi poistaa Google Play Kaupasta päivitykset.

virhe 504 – Virhe 504

Ratkaisu 1. Siirry asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -kauppaan, valitse Tyhjennä tiedot ja Tyhjennä välimuisti. Toista vaiheet “Google-palvelun puitteissa. “

Ratkaisu 2: Poista Google-tili. Lopeta, poista Google Play -kauppaan liittyvät tiedot ja välimuisti Google-palvelun puitteissa ja Download Managerissa. Lisää Google-tili ja käynnistä älypuhelin uudelleen.

virhe 495 virhe 495

Ratkaisu 1. Siirry asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -kauppaan, valitse Tyhjennä tiedot ja Tyhjennä välimuisti. Toista vaiheet “Google-palvelun puitteissa. ” Yritä päivittää päivityksiä. Jos virhe ponnahtaa edelleen, yritä ensin poistaa Google Play -kaupan päivitykset.

Ratkaisu 2: Poista Google-tili. Lopeta, poista Google Play -kauppaan liittyvät tiedot ja välimuisti Google-palvelun puitteissa ja Download Managerissa. Lisää Google-tili ja käynnistä älypuhelin uudelleen.

virhe rh01 – virhe rh01

Ratkaisu 1. Siirry asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -kauppaan, valitse Tyhjennä tiedot ja Tyhjennä välimuisti. Toista vaiheet “Google-palvelun puitteissa. ” Yritä päivittää päivityksiä.

  ¿Por qué prefiero Google Keep a todas las demás notas y listas de tareas pendientes?

Ratkaisu 2: Poista Google-tili. Pysäytä, poista Google Play -kaupan, Googlen palvelukehyksen ja Lataahallinnan tiedot ja välimuisti. Lisää Google-tili ja käynnistä älypuhelin uudelleen.

virhe rpc: s-5: aec-0 – rpc-virhe: s-5: aec-0

Ratkaisu 1. Siirry asetuksiin, siirry sovellusvalikkoon, napsauta “Kaikki” -välilehteä, etsi Google Play -kauppaan, napsauta Poista päivitykset ja Tyhjennä välimuisti. Poista välimuisti ja tiedot Googlen palvelukehyksestä ja Download Managerista. Yritä päivittää päivityksiä.

Ratkaisu 2: Poista Google-tili. Lopeta, poista Google Play -kauppaan liittyvät tiedot ja välimuisti Google-palvelun puitteissa ja Download Managerissa. Lisää Google-tili ja käynnistä älypuhelin uudelleen.

virhe -24 – virhe -24

Ratkaisu 1 (vaatii ROOT). Asenna tiedostonhallinta, esimerkiksi ROOT Manager. Sisäisessä muistissa siirry android / data / com.whatsapp kansioon ja poista se. Asenna whatsapp Google Play Kaupasta.

Ratkaisu 2: Asenna Cleanmaster. Poista Whatsapp. Poista jäljellä olevat tiedostot Cleanmasterilla.

Ratkaisu 3: Varmuuskopioi älypuhelimeen tallennetut sovellukset ja tiedot ja nollaa laite tehdasasetuksiin.

pakettitiedosto on virheellinen

Ratkaisu 1. Etsi sovellus laitteen asetuksista ja poista sen välimuisti ja tiedot.

Ratkaisu 2: Asenna sovellus Google Play -kaupan käyttöliittymän kautta.

Ratkaisu 3. Poista WiFi käytöstä ja asenna päivitykset langattomalla Internetillä.

Ratkaisu 4: Poista välimuisti ja tiedot Google Play -kaupasta ja Googlen palvelukehyksestä. Yritä päivittää. Jos se ei toimi, poista Google-tili. Käynnistä älypuhelin uudelleen ja kirjaudu sisään Google-tilillesi.

asennus epäonnistunut virhe

Ratkaisu 1: Poista sovellus ja asenna se uudelleen.

Ratkaisu 2: Tyhjennä Google Play Kaupan välimuisti.

Ratkaisu 3: Poista Google Play -kaupan päivitykset käytöstä.

Ratkaisu 4: Irrota SD-kortti ennen kuin asennat sovelluksen.

Ratkaisu 5. Poista .android_secure-kansio.

virhe rpc: aec: 0]

Poista Google-tili. Poista kaikki synkronoidut tilit. Tyhjennä Google Play Kaupan tiedot. Käynnistä älypuhelin uudelleen.

RPC: S-3

Poista Google-tili. Lisää se uudelleen tai liitä toinen profiili.

Millaisia ​​asennusvirheitä olet kohdannut Google Playssa? Voitko ehdottaa vaihtoehtoisia tapoja ratkaista ongelmia? Osta iPhone – ei lasketa!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤