Google Voice Translator puhui venäjäksi

Viime aikoina Google kääntää blogiuutisia, että ääni kääntäjä Google nyt ymmärtää venäjän kielen. Lisäksi tukea tarjotaan Brasilian, Portugalin, Tšekin, Hollannin, Ranskan, Saksan, Italian, Japanin, Korean, Kiinan, Puolan ja Turkin kanssa. Android-käyttäjät voivat ladata Google-kääntäjän Android-version mobiiliversion ja tarkastella päivitetyn version ominaisuuksia. Sovellus edellyttää asennettua äänihakua Googlelta.

Google Voice Translator puhui venäjäksi Google Voice Translator puhui venäjäksi

Aikaisemmin Google lisäsi ominaisuuden, jonka avulla voit kommunikoida tulkin kanssa eri kielillä. Pyydä esimerkiksi englantilaista kuinka päästä metrossa. Tulkki lausuu kysymyksenne englanniksi. Keskustelija vastaa sinuun omalla kielellään ja tulkki antaa hetkessä käännöksen omalla kielelläsi.

Google Voice Translator puhui venäjäksi Google Voice Translator puhui venäjäksi

Ensinnäkin monet eivät pidä Internetin pakollisesta saatavuudesta tulkkeja varten, mutta käyttämällä Googlen palvelua käsittelemään ja analysoimaan käännettyjä sanoja ja lauseita, se lisää merkittävästi koko käännöksen laatua. Lisäksi voit käyttää kääntäjää missä tahansa Android-laitteesi avulla.

Googlen aktivointi puheentunnistuspalveluiden alalla on varsin ymmärrettävää. Kun Apple otti esiin äänensovittimen käsityksen ja julkaisi Sirin, tuli ilmeistä, että Googlen äänen haku menettää objektiivisesti Applen toiminnallisesta kehityksestä. Tuettujen kielten määrän kasvu voi viitata siihen, että Googlelta voi tulla entistä täydellisempi ja toimiva ääniohjaaja lähitulevaisuudessa.

  MacroDroid - Automatizace Android pro ready-made scénáře