Hogyan nézhetek TV-t ingyen az okostelefonon és a táblagépen: Peers.TV

Képzelje el, hogy többféle tucatnyi csatornát nézhet Android és iOS készülékein, különféle freemium prémium csapdák nélkül, beleértve az átutalások archívumát az elmúlt héten. Van otthoni IP-televíziója is, és a megvásárolt csatornacsomagot az okostelefonra és a táblagépére sugározhatja. Plusz korlátlan számú TV-csatornát minden elérhető IPTV lejátszási listáról. Nagyszerűnek hangzik, ugye? A Lifehacker ma arról fog szólni, hogyan kell végrehajtani az összes fent említett zsemlét egy alkalmazás használatával.

Peers.TV (Android | iOS) a ritka eset, amikor őszintén szólva kap egy ingyenes játékot, amit a fejlesztő ígért neked.

Screenshot_2014-02-18-15-07-22 Screenshot_2014-02-18-15-08-00

Screenshot_2014-02-18-15-08-12 Screenshot_2014-02-18-15-08-27

Tartósan megpróbáltunk olyan helyet találni, amelyben el akarnak becsapni minket, de valahogy nem sikerült. Elindítod az alkalmazást, elindítod, és itt vannak – több tucat TV-csatorna. Minden ízlésért, gyermekek és felnőttek számára, szalaghirdetés és egyéb gúnyolódás nélkül.

Screenshot_2014-02-18-15-17-18

Screenshot_2014-02-18-15-17-35

A Peers.TV-ben előre telepített minden csatorna nemcsak élő, hanem az archívumban is megtekinthető – a szolgáltatás az elmúlt 7 nap összes adását tárolja. Nem volt ideje a kedvenc csapatod mérkőzésére? Hiányzott a sorozat, amelyben Laura Palmer gyilkost kiderült? Ha képes egy hétre visszalépni a múltba, akkor általában megújíthatja az ismerős interaktív formátumot a tévével, érdekes kérdéseket és átvitelt figyelhet meg egy megfelelő időben.

Screenshot_2014-02-18-15-19-52 Screenshot_2014-02-18-15-20-29

Kedvenc csatornák ajánlottak a kedvencek listájához hozzáadásához (megérintés a csillag megtekintéséhez). Így mindig a lista tetején lesznek, és nem kell keresni őket. Saját kedvencek listáján kívül a felhasználó a “Népszerű” kategóriába is belenézhet. Itt fogadják el a legfrissebb programokat. Egyszerűen ez a naponta frissített TOP a nézetek számával.

Screenshot_2014-02-18-15-21-44 Screenshot_2014-02-18-15-10-05

Szintén fontos események előestéjén, mint például az Új Év vagy például a Sochi Olimpiai Játékok, a Peers.TV teszi tematikus gyűjteményeket és értesíti őket push értesítések.

IPTV és lejátszási listák

Elõre elmondható, hogy az elõre telepített csatornák alapértelmezés szerint eléggé elegendõek, de gyakran egy személy sajátos preferenciáival rendelkezik, amelyek túlmutatnak a nyilvános csatornákon. Valakinek feltétlenül szüksége van az Animal Planetre, és egy másik egyszerűen nem elalszik a Discovery informatív beszámolója nélkül. Valójában ezért az emberek IPTV-t kötnek össze. A Peers.TV szépsége az, hogy könnyedén és szabadon lehetővé teszi a csatornák eredeti listájának bővítését lejátszási listák segítségével a m3u és az xspf formátumban.

  Как да поставите паролата за приложения и функции на смартфона на Android

A hozzáadási folyamat rendkívül egyszerű – csak adja meg a lista címét, és adjon némi nevet. A lejátszási listán szereplő csatornák automatikusan hozzáadódnak a csatornák listájához az alkalmazás főmenüjében.

Screenshot_2014-02-18-15-21-33 Screenshot_2014-02-18-15-41-13

Ha a felhasználó internetszolgáltatóját sugárzó csatornákról beszél, azokat is felveheti a listára. Ha valamilyen oknál fogva nincsenek csatornák a szolgáltatótól, a Peers.TV támogatási szolgáltatás működik. A velük folytatott kommunikáció alapján a támogatás aktívan reagál a felhasználók azon kívánságaira, hogy hozzáadják a csatornákat, és megoldják a technikai kérdéseket az IPTV elérhetőségéről a szolgáltatótól.

A Peers.TV hihetetlenül egyszerűen és egyszerűen kezeli a felületét. Nincs olyan tucat gomb a teljes alkalmazáson, amelyet kattinthat.

ellenérvek

Nyilvánvaló, hogy a stream videó sok adat, amelyet zökkenőmentesen kell továbbítani. Ennélfogva magasabb követelményeket támasztanak a kapcsolat minőségével szemben. Gyengén instabil 3G-vel, blunt és megszakítások lehetségesek, ami persze nem növeli a megtekintés örömét.

Szintén csalódás várja az Android második verzióját. Peers.TV csak a zöld robotoknál működik 4.0+.

A többieknél nincs panaszunk, és nem lehetünk – köszönetet mondani a fejlesztőknek egy ilyen minőségi és teljesen ingyenes alkalmazáshoz.

Peers.TV Android – Google Play (ingyen)
Peers.TV az iOS – App Store-hoz (ingyen)
A Peers.TV szolgáltatás webes verziója a böngésző TV-nézéséhez

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top