Как да инсталирате неприложимо приложение от Google Play

Най-често Google Play отказва да инсталира приложението по една от следните причини:

  1. Според разработчиците, хардуерното уплътнение на вашето устройство не осигурява удобна работа на приложението им.
  2. Приложението не е налице за инсталиране във вашата страна.
  3. Имате неподходяща версия на операционната система.

Ръчно променяне на модел на устройство

Можете да заобиколите сами ограниченията на хардуера и без да използвате допълнителен софтуер, ако имате право на суперпотребител.

Всички смартфони с Android имат специален файл build.prop, който определя модела на устройството. Ако имате права на root, можете да редактирате този файл и да представите устройството си като напълно различно устройство. Разбира се, физически бюджета си смартфон няма да стане чудо маркови флагман, но можете да инсталирате програмите, които са маркирани като съвместим с вашето устройство.

Пазарен помощник

Помощната програма Market Helper прави процедурата за подмяна на модела на устройството по-бърза, по-лесна и по-безопасна, тъй като не засяга файла build.prop. Приложението изисква права на root и по очевидни причини не е налице в Google Play. Следователно ще трябва да изтеглите програмата от сайта на програмиста.

В допълнение към заобикалянето на хардуерните ограничения, Market Helper ви позволява да изградите използвания клетъчен оператор. Предполагайки, че сте местно лице на държава, в която е налице правилното приложение, можете да инсталирате програмата на устройството си.

Помощник на пазара →

VPN

В някои случаи е възможно заобикаляне на регионалните ограничения, като се използва виртуална частна мрежа (VPN), която замества истинското ви местоположение.

За да използвате VPN не се нуждае от коренни права, както и да намерите най-подходящия VPN клиент за Android ще помогне на нашата статия “Как да заобиколите блокирани сайтове и тракери.”

  5 cool Android aplikacija za praćenje paketa

4PDA

Най-лесният и най-бързият начин да получите желаното приложение, без да използвате суперпотребител – изтеглите пакета под формата на APK файла 4PDA сайт. Просто въведете в Google заявка като “[име на приложението] 4pda”.

Преди да изтеглите файла, уверете се, че го правите точно от уеб сайта на 4PDA. В интернет има много ресурси, които разпространяват “модифицирани” дистрибуции със злонамерен код.

За да използвате изтегления файл APK, трябва да позволите на устройството да инсталира приложения от източници на трети страни.

Обърнете внимание: дори 4PDA, въпреки репутацията си, не може да бъде гаранция за сигурността на дистрибуциите, поставени върху него. Инсталирането на приложение от неофициален източник винаги е риск. Само вие сте отговорни за последствията.

APK Downloader

Има уеб услуги, които могат да изтеглят приложения като APK файлове директно от Google Play.

APK-DL →

APK Downloader →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤