Kako blokirati oglase na Androidu (aplikacije, igre, internet)

Želim odmah zapaziti da je oglašavanje neophodno zlo. Stvoritelji programa nam omogućuju besplatnu upotrebu svojih proizvoda u nadi da će barem skromni prihodi od oglašavanja ispuniti vrijeme i trud koji su potrošili. Međutim, oglašavanje se može blokirati. Ja, na primjer, na bebinom tabletu potpuno sam blokirao reklame kako ne bi odvratio beskrajne ponude za igranje nove igre ili recepata za povećanje grudi na web stranicama. Iz ovog članka saznat ćete kako to možete učiniti na bilo kojem pametnom telefonu ili tabletu s Androidom.

Adblock Plus

Najpopularniji dodatak preglednika ima i verziju za Android, ali ga nećete pronaći u Trgovini Google Play zbog Googleovih ograničenja. Međutim, možete ga instalirati kao zasebnu aplikaciju preuzimanjem s ove stranice. Prije instaliranja programa provjerite jeste li smjeli instalirati iz nepoznatih izvora.

Program radi i na ubrzanim uređajima, i uobičajeno, ali ima neke razlike. U prvom slučaju (root), morat ćete dati aplikaciji prava nadređenog korisnika i možete ga koristiti. U drugom slučaju, morat ćete napraviti neke dodatne korake konfiguracije čiji slijed je detaljno opisan ovdje. Nakon toga Adblock Plus počinje blokirati oglašavanje. Možete promijeniti neke opcije u postavkama.

Adblock Plus

Ako želite blokirati oglase samo u pregledniku, morat ćete pogledati mobilnu verziju Firefoxa jer Adblock Plus ima proširenje samo za ovaj preglednik. Ovdje možete preuzeti mobilni Firefox, a zatim otvoriti stranicu proširenja i instalirati ga na uobičajeni način. Ponovo pokrenite preglednik kako biste pokrenuli proširenje.

Adblock Plus

Blokirajte oglase pomoću datoteke hostova

Ova metoda koristi posebnu datoteku hostova (što je to?) Za blokiranje oglasa. To se odnosi na sve bannere na vašem uređaju, uključujući različite aplikacije i igre. Primjenjivo samo na izbrisanim uređajima.

Preuzmite ispravnu datoteku hostova s ​​registriranim adresama glavnih mreža na ovim stranicama (jedan, dva i tri). Samo slijedite vezu i spremite sadržaj kao tekstualnu datoteku pod nazivom domaćini.

S bilo kojim prikladnim načinom za vas, proslijedite tu datoteku na svoj mobilni uređaj. Zatim otvorite upravitelj datoteka koji ima root privilegije, na primjer Root Explorer i spremite datoteku na /itd ili / sustav / itd.

  Yleiskatsaus Remix OS: Android-työpöytä, joka voi korvata Windowsin

domaćin Android

Vrlo je pametno prvo spremiti izvornu verziju datoteke, jednostavno dajući mu drugo ime. Ovo je korisno ako nešto pođe krivo ili želite vratiti sve što je bilo. Ponovo pokrenite uređaj i uživajte.

Zaključno, želim vas još jednom podsjetiti da korištenje tih metoda ne znači da nema potrebe za kupnjom dobrih programa. Plaćanje 1-2 $ za neku aplikaciju koja vam se sviđa i da ste koristiti na dnevnoj bazi, ne samo da ćete zahvaliti programer, ali i ulagati u budućnost razvoja, tako da je Vaša omiljena igra ili program će biti još bolje.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top