Miksi minä tarvitsen ja miten kova nollaus (laitteiston nollaus) älypuhelimella

Puhelimen tehdasasetusten palauttaminen voi olla hyödyllinen paitsi sen valmistelussa myös myynnissä. Paluu koskematon asetukset ovat hyödyllistä yhteensä jarrutus älypuhelin, täydellinen konversio putkien “tiili”, “menetys” avata salasanalla tai törmääminen epävakaa toiminta johtuu kaikenlaisia ​​syitä. Riippumatta siitä, kuinka epämiellyttävää on tilanne, on hyödyllistä tietää, miten toteuttaa kova nollaus erityisesti älypuhelimellasi.

Tästä artikkelista kerrotaan puhelimen asetusten laitteiston nollauksen seurauksista sekä siitä, miten voit tehdä sen käyttämällä erinomaisen online-ohjeen Hard Reset -vihjeitä.

Mikä se on?

Kova palautus  puhelimen kova uudelleenkäynnistys, jossa järjestelmä palaa tehdasasetuksiin ja suorittaa järjestelmän koko puhdistuksen. “Veitsen” alla ovat kontaktilistat, SMS-kirjeenvaihdon historia, hakukyselyt, asennettuja sovelluksia, puhelimen sisäiseen muistiin ladatut tiedostot sekä kaikki salasanat ja ulkonäkö. Näin tiedot poistetaan peruuttamattomasti. Joten älä unohda varmuuskopioida tärkeitä tietoja ja siirtää valokuvia ja videoita muistikortille  sen nollaus ei vahingoita, samoin kuin operaattorin SIM-kortin tiedot.

Miten tehdä

Helpoin tapa tehdä kova nollaus  Etsi sopiva vaihtoehto puhelimen asetuksissa. Paria nauhoja, jotka antoivat turvakoodin  prosessi käynnistyy.

hard-reset-pic1

Vaihtoehtoa on myös: nollaa painamalla näppäinyhdistelmää. Mitkä? Yksittäin jokaisen älypuhelinten valmistajalle. Mitä minun pitäisi tehdä? Stomp syrjään hardreset.info. Verkkopalvelussa on ohjeita aktivoidakseen kovaa nollausta lukuisille käsipuhelimille käsittämättömistä valmistajista. Olen vakavasti, kannattaa katsoa hardreset.info juuri haluamasta hauskaa.

hardreset.info_pic1
Ja voitko ylpeillä saada putki yhdeltä näistä valmistajista käsissänne?

Kaikille muillekin asioille hardreset.info antaa ohjeita tavallisille puhelimille, jotka ovat ikivanhoja painikkeilla.

hardreset.info_pic2
Tiesitkö, että nollaus voidaan tehdä paitsi älypuhelimissa?

Nollausprosessi itse vaatii käyttäjältä mahdollisimman vähän ponnistuksia. Riittää, että noudatat oppaan suosituksia. Joillakin puhelimilla on useita laitteiston nollausohjeita, mukaan lukien video.

johtopäätös

Jos et vieläkään löydä puhelimesi mallia, tutustu saman valmistajan tai saman matkapuhelimen ohjeisiin, jotka ovat todennäköisesti sopivia. Vaikka tämä ei todennäköisesti tapahdu  jotkut Samsung-puhelimet ovat yli tuhat. Oi joo, kaiken ikäiset iPhone ovat läsnä.

  Cómo aumentar la memoria interna de Android debido a la tarjeta SD

Joudutko tekemään kovaa nollausta? Kädet eivät ravista?

hardreset.info