Nem elérhető alkalmazás telepítése a Google Playről

Leggyakrabban a Google Play megtagadja az alkalmazás telepítését az alábbi okok miatt:

  1. A fejlesztők szerint a készülék hardveres töltése nem nyújt kényelmes alkalmazást.
  2. Az alkalmazás nem érhető el az országában történő telepítéshez.
  3. Az operációs rendszer nem megfelelő verziója van.

Eszközmodul kézi módosítása

A hardverkorlátozások megkerülhetők önmagától és további szoftverek használata nélkül, ha Ön felhatalmazói jogokkal rendelkezik.

Minden okostelefonok futó Android van egy speciális fájl build.prop, amely meghatározza az eszköz modellje. Ha root-jogokkal, akkor módosítsa ezt a fájlt, és nyújtson be a készüléket, mint egy teljesen más eszköz. Persze, fizikailag a költségvetést smartphone nem lesz csoda márkás kiemelt, de lehet telepíteni a programokat, amelyeket megjelölt kompatibilis az eszközével.

Piaci segítő

A Market Helper segédprogram gyorsabbá, könnyebbé és biztonságosabbá teszi az eszköz modell cseréjét, mivel ez nem érinti a build.prop fájlt. Az alkalmazáshoz root-jogok szükségesek és nyilvánvaló okok miatt nem állnak rendelkezésre a Google Playen. Ezért a programot a fejlesztő webhelyéről kell letöltenie.

A hardverkorlátozások megkerülése mellett a Market Helper lehetővé teszi, hogy kovácsolja a használt operátort. Ha azt állítja, hogy olyan ország lakója, amelyben a megfelelő alkalmazás elérhető, telepítheti a segédprogramot az eszközön.

Piackutató →

VPN

Bizonyos esetekben a regionális korlátozások megkerülése lehetséges egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával, amely helyettesíti a valós helyet.

A VPN használatához nincs szükség gyökér jogokra, és a “Hogyan keressük meg a webhelyek és nyomkövetők blokkolását?” Című cikkünkben segít megtalálni az Androidhoz megfelelő VPN-klienst.

4PDA

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy a kívánt alkalmazás használata nélkül superuser – töltse le a csomagot formájában APK-fájl 4PDA oldalon. Csak írja be a Google lekérdezés a nyomtatvány „[alkalmazás neve] 4pda».

Mielőtt letöltené a fájlt, győződjön meg róla, hogy pontosan ezt a 4PDA weboldaláról. Az interneten sok erőforrás található, amelyek “módosított” terjesztéseket továbbítanak rosszindulatú kóddal.

  Cómo digitalizar una foto de una negatividad con un teléfono en Android

A letöltött APK-fájl használatához engedélyeznie kell, hogy az eszköz harmadik féltől származó forrásokból telepítse az alkalmazásokat.

Felhívjuk a figyelmet: még a 4PDA hírneve ellenére sem garantálhatja az elosztott termékek biztonságát. Az alkalmazás telepítése egy nem hivatalos forrásból mindig kockázatos. Csak Ön felelős a következményekért.

APK Downloader

Vannak olyan webes szolgáltatások, amelyek közvetlenül APK-fájlokként tölthetnek le alkalmazásokat a Google Playről.

APK-DL →

APK Downloader →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤