Sådan aktiveres automatisk ansigtsgenkendelse i Google Fotos

Google Fotos har meget kraftige algoritmer til genkendelse af genstande i billeder. Han er i stand til at opdage på de indlæste billeder forskellige objekter, steder, situationer og så nemt at afgive tematiske valg i søgeresultater.

Denne funktion er især nyttig til filtrering af personer, der er afbildet på billeder. Med det kan du med et enkelt klik blandt titusindvis af filer vælge et foto af en bestemt person, selvom den er trykt på dem i forskellige vinkler og tøj. Desværre arbejder ansigtsgenkendelse kun i et begrænset antal lande.

Sådan aktiveres ansigtsgenkendelse i dine Google Fotos

For at aktivere funktionen til at genkende mennesker i billeder i Google Fotos, vent ikke til den når køen til dit land. Du skal følge disse trin.

1. Åbn indstillingerne for din smartphone eller tablet, der kører Android. Find programmet Google Fotos i afsnittet Programmer.

Google Fotos-appen Google Fotos slette data

2. Åbn egenskaberne for Google Fotos og klik på knappen “Slet data”. Bekræft denne handling.

3. Gå til Google Play Butik og installer et VPN-program på din mobilenhed for at skjule placeringen. Jeg brugte TunnelBear.

TunnelBear aktivering TunnelBear USA

4. Kør det installerede program og opret en VPN-forbindelse. Som et resultat vil alt se ud som om du er i USA.

5. Åbn appen Google Fotos og gennemgå den oprindelige installationsproces igen. I programmets muligheder vil du nu se et nyt element “Gruppe lignende ansigter”. Aktivér det.

Google Foto Ansigtsgenkendelse Google Fotos står overfor

Vi har medtaget funktionen til automatisk anerkendelse af personer på billederne både i mobilapplikationen og i webtjenesten. Programmet TunnelBear kan nu slettes, hvis du ikke har brug for det, og bruger Google Photos på den sædvanlige måde – den funktion du aktiverede vil stadig være tilgængelig.