Sådan skifter du din Android-tablet til en fotoramme

For nogen tid siden var digitale fotorammer ganske populære. Tanken om, at du kan lægge på din bord en lille skærm, der ikke kun erstatter dit yndlingsfoto i rammen, men også kan vise hele albums af billeder, godt lide meget. Udseendet af tabletter reducerede denne boom lidt, især da der er applikationer, der let kan omdanne en tablet til en “intelligent fotoramme”.

Dagdrøm for Android-drevne enheder giver dig mulighed for at bruge tavlen til at vise smukke billeder. Og kilden til disse billeder kan være som dine personlige billeder fra sociale netværk og fotohosts (Facebook, Instagram, Twitter, Flickr, Tumblr, 500px, Dropbox og Google+) og lokale mapper på enheden. Derudover (og mange som denne funktion er mest) kan du udnytte den endeløse strøm af de bedste billeder fra populære fotoservices.

Daydream

Umiddelbart efter lanceringen af ​​programmet vil du blive bedt om at angive dine interesser, på grundlag af hvilket fotografisk tape vil blive dannet.

Daydream

Derefter kommer du til skærmen med mindre forhåndsvisninger af fotos. Træk denne skærm til venstre, du kan ændre rækkefølgen eller kilderne til fotos. Klik på pilen i øverste højre hjørne for at starte showet.

Daydream

Billeder vises på en fuld skærm med en smuk panorereffekt. Over billedet ser du et ur (ved at klikke på dem får du alarmopsætningsdialogboksen) og korte oplysninger om forfatteren af ​​øjebliksbilledet. Som standard vises hver ramme i 10 sekunder, men du kan ændre denne værdi i indstillingerne. På samme sted vil du være i stand til at godkende Daydream i dine sociale netværkskonti, hvis du ikke vil overveje det smukke arbejde af billedførere, men dine fotos fra Facebook, Instagram eller Google+.

Daydream-programmet gør din tablet til en spektakulær fotoramme, som kan downloade og vise arbejdet hos verdens bedste fotografer i baggrunden. Nu vil din tablet selv i idle minutter arbejde for at tilfredsstille dine æstetiske behov.