Signal Private Messenger: privát hívások és üzenetek most az Android számára

Már írtunk a Signal alkalmazásról, amikor megjelent az iOS rendszeren. Edward Snowden korábbi amerikai hírszerző tisztviselő kinyilatkoztatása után végül megértették, hogy a magánélet most üres hang. Ha érdekel az engedélyezett struktúrák, akkor a titkos üzenetküldők és a titkosítás nem ment. Az Open Whisper Systems azonban megkérdőjelezte a hatalmas nagy testvért, és kifejlesztette saját technológiáját a telefonbeszélgetések és a privát levelezés védelme érdekében.

A Signal örököse a RedPhone és a TextSecure korábban ugyanazoknak a fejlesztőknek kiadott programok örökösei, biztosítva a hangos és szöveges kommunikációt az előfizetők között. Most e két program funkciói összekapcsolódnak, és a felületet jelentősen áttervezték az egyszerűsítés felé.

jel-android sms

Amikor először elindítja a programot, akkor a rendszer felkéri Önt, hogy kapcsolja be fiókját a telefonszámhoz, amelyhez speciális SMS-t küld a kóddal. Ezt követően kijelölheti a Signal programot üzenetek küldésére és hívások kezdeményezésére.

A jelzőfelület gyakorlatilag nem különbözik az alapértelmezett tárcsázótól, így bármilyen nehézség nélkül meg fogja érteni. Válassza ki a kívánt névjegyet a beépített telefonkönyvből és kattintson a ceruza gombjára, ha üzenetet szeretne küldeni, vagy a kézibeszélő képét, ha hívni szeretne. Természetesen a titkosított kommunikációhoz mindkét előfizetőnek szüksége van a Signal használatára. Abban az esetben, ha az előfizető olyan címjegyzékében választja, aki nem regisztrálva van a Signal-nak, akkor ajánlatot küld a program letöltésére és telepítésére.

Jelkapcsolat Jel szöveg

A jel-program és a meglévő versenytársak közötti fő különbség megbízható titkosítási algoritmusok és egy egyszerű interfész. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően az Open Whisper Systems technológiáit már használják a népszerű CyanogenMod rendszerben, ahol a privát üzenetküldő rendszer megvalósul, és a híres WhatsApp messenger. A szakértői közösségben a Signal titkosítási algoritmusok is nagyra értékelték. Christopher Soghoian kriptográfiai szakértő egyszer megjegyezte, hogy “minden alkalommal, amikor egy rendszeres felhasználó letölti és elkezdi használni a Signal-t, az FBI igazgató elindul egy könnycseppet.”

Töltse le és használja a programot A Signal teljesen ingyenes az Android 2.3 vagy újabb verziójú eszközökön.

  Android 4.4 KitKat:那么新的东西向我们展示了Google?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top