Smart TV täydellä Android- ja langattomalla näppäimistöllä 2400 ruplaa

AliExpress, lataa TV

Layfhakeran toimistossa roikkuu tavallisin “aivottomasti” laajakuva-TV HDMI-liitännällä. Aiemmin se oli kiinni pilli Google Chromecastin, joka tosin mahdollistaa lähettää sisältöä valkokankaalle mobiililaitteella ja selaimella, mutta ei itsenäinen mediakeskus, joten ryhdyimme etsimään häntä edistynyt vaihtojärjestelmä.

AliExpressin lähellä on satoja budjettia (ja ei niin) tv-sarjoja. Halusimme sen toimivan täydellä Android-laitteella eli Google Playssa, sovelluksissa, peleissä ja niin edelleen.

Tarkasteltuaan arvosteluja ja tutkinut aiheen Internetissä hieman, ratkaistimme MK809IV-mallin. Kiinan talousarvioteknologiaa voi olla melko vaikea ymmärtää. Saman tuotteen tuottavat useat yritykset, eri laatikoissa, eri käyttöjärjestelmä ja kuori. Meidän tapauksessamme valmistaja osoittautui Transpeediksi, mutta yleensä ei ole mitään eroa toisen valmistajan valinnassa.

MK809IV – tämä itse asiassa Android-tietokone ilman oheislaitteita, pieni järjestelmäyksikkö. Jos myyjältä on alennusta, voit ostaa sen hintaan 1 700-1 800 ruplaa.

Mediakeskuksen yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi lisäsimme langattoman näppäimistön 500 ruplan ostoon. Näppäimistön tekijä on vielä vaikeampi. Emme ymmärtäneet, kuka teki sen, joten kutsutamme sen, kuten se on kirjoitettu pakettiin: MINI-näppäimistö.

Jos ostat sarjan, saat noin 2400 ruplaa (nykyisen alennuksen koosta riippuen).

AliExpressin tilaaminen, sinun on oltava valmis yllätyksiin, mukaan lukien kuukausittaiset odotukset tilauksen saapumisesta. Kiinnitä huomiota myyjien tietoihin. Valitse ne, jotka ovat käyneet kauppaa pitkään ja saavat paljon positiivista palautetta.

Mitä MK809IV voi tehdä

MK809IV on avaimenperä, jonka mitat ovat 102 × 40 × 9 mm ja paino 35 g.

MK809IV

MK809IV: ulkonäkö

Etupaneelin punaiset yksityiskohdat ovat itse asiassa sisäänvedettävä Wi-Fi-antenni.

MK809IV: sisäänvedettävä Wi-Fi-antenni

MK809IV on liitetty televisioon HDMI-liittimellä, joka on kiinteästi kiinnitetty koteloon.

MK809IV: liitin

Mukana on 20 cm: n HDMI-jatkojohto, mikä on hyödyllistä niissä tapauksissa, joissa TV: n tai lähiverkkojen rakenne eivät salli MK809IV: n kytkemistä suoraan.

MK809IV: jatkojohto

MK809IV laajennuksella

Hänen avustuksellaan voit sijoittaa avaimenperän TV: n takana harkintasi mukaan tai vain jättää sen hengailemaan kuten kuvissamme.

  “RuTracker.Search” – an unofficial client for accessing RuTracker from Android-devices

MK809IV: Asenna televisioon

MK809IV on liitetty televisioon

Yksi USB-portti oheislaitteiden on MK809IV kotelo (USB-muistitikku, langallinen hiiri tai näppäimistö, Bluetooth-sovitin langaton hiiri tai näppäimistö), microSD-korttipaikka (tukee jopa 32 Gt mukana), sekä kaksi porttia microUSB.

MK809IV: Käytettävissä olevat portit

MK809IV

Yksi microUSB (valitse mikä tahansa) on kiireinen syöttöavain. Virransyötössä voit käyttää vapaata USB-TV: tä (USB-kaapeli – microUSB “Papa-Papa” mukana) tai pistoke pistorasiaan sovittimen kautta 2 A (sisältyy myös).

kaapeli

sovitin

USB: n erityispiirre on, että virta voi olla erilainen. Jos olet kytkenyt MK809IV: n televisiosta USB: n kautta, mutta kaukosäädin ei kytkeydy päälle, sen hetkinen voimakkuus ei riitä ja pistokkeen on oltava kytkettynä. Meidän tapauksessamme TV: n virta oli tarpeeksi.

Toista microUSB-korttipaikkaa käytetään myös USB-oheislaitteiden kytkemiseen täydellisellä microUSB-sovittimella – USB “isä-äiti”.

MK809IV: sovitin

Sisällä MK809IV Rockchip RK3188T quad on 1,4 GHz ja grafiikka Mali 400, 2 Gt muistia ja 8 Gt vakio sovellusten asentamisen ja datan tallentamiseksi, joka sijaitsee 1 Gt järjestelmä esiasennettuja sovelluksia. Avainnippu tukee Wi-Fi 802.11 b / g / n ja siinä on sisäänrakennettu Bluetooth 4.0.

MK809IV: n suorituskyky riittää lähettämään sisältöä Full HD: nä 60 kuvaa sekunnissa, mutta oletusarvoisesti keyfob toimii tilassa [email protected]

Käyttöjärjestelmä asennetaan MK809IV vanha, mutta vakaa Android 4.4.2 KitKat MBOX-kuten kuoren, tukea Miracast ja AirPlay.

MK809IV: Käyttöjärjestelmä

AnTuTu-testi osoitti 16 000 pistettä, mikä on täysin siedettävää tällaiselle halpalle, mutta se ei selvästikään riitä raskaille 3D-peleille.

Esiasennettuja sovelluksia ei ole, mutta useimmat niistä ovat hyödyllisiä.

MK809IV: Asennetut sovellukset

MK809IV: Sovellukset

  • Google Play (ensimmäistä kertaa se alkaa päivittää itsensä nykyiseen versioon ja päivittää muut esiasennetut sovellukset ja ladata puuttuvat tiedostot).

MK809IV: app-myymälä

  • Koodi (aiemmin XBMC).
  • YouTube.

MK809IV: YouTube-sovellus

MK809IV: YouTube-sovellus

  • Netflix.
  • Sosiaalialalla.
  • Tiedostonhallinta, mediagalleria, oletussoittimet, selain, jota et voi avata ja asentaa Chrome kerralla ja jopa erillinen apk-tiedostojen asennusohjelma.

MK809IV: selain

Aluksi MK809IV: n kaakeloitu käyttöliittymä voi tuntua epätavalliselta, mutta se on erittäin kätevä, kun käytetään kauko-ohjainta nuolipainikkeilla. Meidän tapauksessamme MINI-näppäimistön langaton näppäimistö siirtyy.

  如何在Android上进入恢复模式以及您需要它的原因

näppäimistö

Laitteen muoto ja tunne kädet muistuttavat peliohjainta.

näppäimistö

Smart TV: n näppäimistö

Käytetään kahdella AAA-paristolla (ei mukana), jotka sijaitsevat takapaneelin kannessa. Langaton sovitin on myös tietokoneen liittämistä varten.

Näppäimistön takaosa

Virta-näppäimistö

Langaton sovitin

Langattoman liittymän lisäksi näppäimistö voidaan liittää microUSB: n kautta, mutta tämä vaihtoehto ei ole täysin mielenkiintoinen meille.

Kyky yhdistää microUSB: n kautta

Smart TV, jossa on täysin Android ja langaton näppäimistö

Painikkeet ovat kumia, venäläinen ulkoasu (kiinnitä huomiota siihen, kun tilaat, AliExpressin monilla samanlaisilla näppäimistöillä vain englanninkielisiä kirjaimia).

nappi

Vasemmanpuoleinen ohjausnäppäin vastaa äänen ja toiston ohjaamisesta ja oikealla navigoinnilla. Keskellä on pieni kosketuslevy ylhäältä, ja se on rehellisesti huono.

ohjauslevy

Suhteellisen vaatimattomalla koollaan hänellä on erittäin herkkä herkkyys. Se tapahtuu näin: siirrä kohdistinta, poista sormi ja kohdistin hyppää takaisin kohtaan, josta liike alkoi. Joskus tapahtuu vääriä tapoja. Tämä on pelottavaa.

Ainoa syy siihen, ettemme heittele tätä laitetta pois, on tekstitietojen syöttö. Kun olet tottunut laitteeseen vähän, kirjoittamaan viestejä ja kirjoittamalla hakukyselyjä, se osoittautuu todella nopeasti. Prosessia nopeutetaan lisäämällä avaimet (esimerkiksi haku), jotka Android tunnustaa oikein.

Syöttömyyden sopivuus

Täysin paljastava näppäimistön potentiaali ilmenee vain työpöydän käyttöjärjestelmissä, erityisesti Windowsissa. Kaikki lisäpainikkeet ja yhdistelmät luotiin juuri tätä järjestelmää varten.

yhteensä

Vietimme 2,400 ruplaa. Täytyykö meidän kääntää tavallinen televisio Smart TV: hen? Kyllä. Onko hänen kätevä käyttää valitulla näppäimistöllä? Ja kyllä ​​ja ei. Tekstinsyöttöllä ei ole ongelmia, mutta miellyttävän hiiren korvaamiseksi on etsittävä jotain erilaista tai käytettävä navigoinnin nuolia.

Voitko neuvoa jotain parempaa samaa tai vertailukelpoista rahaa varten? Keskustellaan tästä huomautuksissa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top