Snapchat: a legteljesebb útmutató a legmegfelelőbb üzenetküldőhöz

Mi a Snapchat (rövid változat)

A Snapchat azonnali üzenetküldő, amely iOS és Android operációs rendszereken működik. Legfontosabb feladata az elküldött üzenetek önpusztítása.

Mi a Snapchat (a verzió hitelesebb)

A Snapchat egy alkalmazás a Zen stílusban. Itt van zen Wikipédia szerint:

Tágabb értelemben a Zen a misztikus elmélkedés iskolája.

Meggondolás és képtelen visszatartani – ez a Snapchat 100% -áról szól! Az alapok alapja az, hogy üzenetet küld barátainak, akik az önmegsemmisítés után. Nem nézel rájuk, pontosan ugyanúgy gondolod őket, mint egy buddhista gondolkodó környezetet, anélkül, hogy kijavítaná vagy megváltoztatná. A Snapchat üzenetek videók, fényképek és szövegek. A hangsúly természetesen a videó.

A fotók és videók minden módon szerkeszthetők, és csak függőlegesek lehetnek (meghallgatom a YouTube szakértőit). Az elküldött tartalom nem zárolja a telefon memóriáját, nem tárolja az Ön tudta nélkül, és nem marad a címzett telefonján.

A kommunikáció a Snapchat-ban mind tetszőleges, mind pedig minden előfizetőn sugárzott. Itt nincsenek kedvelők (nincsenek osztályban), az előfizetők száma, megjegyzések. Ez elsősorban a hírnök.

A Snapchat-ban a legtöbb illogikus az interfészeket látta. Ez teljesen más, és szinte semmilyen korábbi tapasztalat a VK, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, WhatsApp és Co. nem segít. De a felhasználók úgy érzik, hogy a Snapchat interfész a legkényelmesebb és élvezetesebb. Beleszeretve ezzel az alkalmazással, ugyanúgy gondolkodni fog. Ezt egy heti használat után megtettem. Ne hazudj.

Még nincs:

 • import kapcsolatok;
 • cross-kiküldetés;
 • a többi hálózatból származó követők túlterheltsége;
 • szűrők klasszikus értelemben;
 • fényképeket és videókat küld a Camera Rollból;
 • felhasználói profilok;
 • webes rész és egyéb integráció bármilyen módon;
 • verzió a Windows Phone-hez.

És most mindent rendben. Itt van egy sematikus kép mindazról, ami a Snapchat-ban történik: a navigáció és az ablakok célja.

Snapchat ablakszerkezet
Snapchat ablakszerkezet

Amikor elkezdi a hírnököt, mindig eléri a kamerát. Ha átmegy az értesítésen, akkor a megfelelő részre jut, megkerülve a fényképezőgépet. A kamera a leginkább funkcionális, ami elérhető a Snapchat-ban. Beszéljünk részletesen.

  PROMT Offline: traductor, diccionario y libro de frases que no necesitan internet

fényképezőgép

A fényképezőgép az alkalmazás központi eleme, és itt fotókat és videókat készíthet, hogy kapcsolatba léphessen, vagy kitölthesse az előzményeit. Úgy döntöttem, hogy megmutatom a Snapchat kamera képességeit, mivel meglehetősen nehéz továbbítani …

Ha ki kell távolítania egy matricát vagy egy szöveget, egyszerűen tegye meg:

Stickers2-666631866

A fényképezőgép képes azonnal elküldeni a létrehozott “remekművet” egy vagy több névjegyre a listából.

Lehetőségek üzenet küldésére a Snapchat-ra
Lehetőségek üzenet küldésére a Snapchat-ra

történet

A legtöbb felhasználó töltse fel történeteiket. A történelem egyfajta szalag bármely közösségi hálózatban. Benne fotói és videói 24 órán át tárolva, majd törölve. Itt van a kapcsolataim története:

Kapcsolatfelvételi előzménye
Kapcsolatfelvétel

A legfontosabb dolog a “pizza” az avatarokon. Ez azt az időt mutatja, amelyen keresztül a felhasználó története megsemmisül. Nagyjából elmondható, hogy minden üzenet csak 24 órában él. Amint 24 óra eltelik minden egyes üzenetben, a történet teljesen megsemmisül.

A történelem megtekintése a legmenőbb. ???? Megtekintheti a szerző által beállított videókat és képeket a kiküldetés idején, vagy csak megérintheti a képernyőt és továbbléphet a következő elemre. Így néz ki:

Ami a történetét illeti, a jeleneteket szétválaszthatja (kattintson három pontra), vagy töltse le az összeset egy csapásra a Camera Roll-ban. Ha több videó és fotó van ott, akkor mindegyiket külön fájlok tárolják. A történelmi elemek melletti számra kattintva megtekintheti a klipszet, és megnézheti, ki pontosan átnézte a kreativitást.

Természetesen nem tarthatja meg a kapcsolataik történeteinek történeteit és elemeit.

A videó vagy fotó kettős megérintése után válaszolhat a felhasználóra. Ez nem egy megjegyzés, hanem személyes üzenet. Emlékszel, hogy a Snapchat elsősorban hírnök?

Fedezze fel vagy a Tartalom 3.0

A Snapchat-ban nincsenek csak felhasználói tartalmak, hanem a kiválasztott médiumok paddockja is. Itt a BuzzFeed, a National Geographic, a People, a Vice és sokan mások. Önt tetszés szerint olvashatja el. Ezek ugyanazok a napi történetek, de sokkal meredekebbek, mint az egyéni Malyak Kalyak. Úgy tűnik, ez az új média különleges stílusa, és nagyon jól néz ki. Néhány másodpercig látsz egy csomó mindent, még akkor is, ha mindez szemetet. ????

  Moon + Reader: el mejor lector de Android con soporte para todos los formatos de texto

Vagyis megnyitod a kedvenc médiádat (persze, kivéve a Lifhhackert), tanulmányozd a cikkekhez rendelt borítót, és kössön velük a svaypami-val vagy egyszerű képernyőérintéssel. A borítók alatt lehetnek szöveges cikkek vagy videók, mint a fenti példában a BuzzFeedben. A tetszőleges fedőlapot elküldhetjük a kapcsolattartónak, miután korábban valamit készítettél a sajátjától. Nem tud közzétenni a Discover-ről a tartalmára. Mert ez a történeted! Légy kedves kipróbálni magatokat!

üzenetek

A fő üzenet szabály – az olvasás után azonnal törlődnek! Ha egy barátodtól kinyitott egy videót, de zajos volt és nem hallottál semmit, akkor semmit nem fogsz hallani. Ugyanez a szöveg. Egyébként a Snapchat legmagasabb szintű felismerése az üzeneted képernyőképe, amelyet az értesítéstől megtudhatsz. Ez egyfajta husky.

De van egy életfogadó: ha ujjad az üzenetben, akkor védett és nem tűnik el, amíg el nem engeded a védnökségednek.

Védje a csevegési üzeneteket törléstől
Védje a csevegési üzeneteket törléstől

De a legérdekesebb dolog az ikonok, amelyek a csevegőpartnerek névjegyei mellett vannak. Valóban valamit jelentenek, de hiszem, mi az, teljesen irreális a támadásban.

Titokzatos chat ikonok a Snapchatban
Titokzatos chat ikonok a Snapchatban

Állapot ikonok küldése

support14.3 – hang nélküli üzenet.

support15.0 – üzenet hanggal.

support15.6 – Szöveges üzenet.

A felfedezés állapotának ikonjai

support14.6 – Egy barátom hang nélkül nyitotta meg az üzenetet.

support14.9 – Egy barátom hangot nyitott.

support15.5 – Egy barátom nyitott egy szöveges üzenetet.

készpénz-küldött-icon-154966063 – Egy barátom üzenetet nyitott pénzzel (csak az USA-ban).

Állapotikonok fogadása

support14.4 – egy vagy több üzenetet kapott hang nélkül.

support15.1 – egy vagy több üzenetet kapott hanggal.

support16.2 – egy vagy több szöveges üzenetet kaptunk.

Állapotikonok megtekintése

support14.5 – Az elküldött üzenet hang nélküli volt.

support15.2 – Megvizsgáltuk az elküldött üzenetet hanggal.

support16.1 – Megvizsgáltuk a szöveges üzenetet.

– bármilyen üzenet várja a turnjét, és törölhető.

Képernyőképek ikonjai

support14.7 – A hanganyagból készített egy képernyőképet az üzenetéből.

support15.3 – A képernyőképet hang nélkül készítették az üzenettel.

support15.9 – Egy képernyőképet készítettek egy szöveges üzenetben.

  Как да споделите приложение в Google Play с приятели и семейство

Profil, barátok hozzáadása és törlése

A profilt a fényképezőgép módból találhatja meg, egyszerűen másolva.

Add nekem barátként, csak beolvassa a kódot a Snapchat kamerával. Próbálja ki, nagyon jól működik. Irányítsd a kamerát, tartsd ujjal a kódot – és bam, barátok vagyunk!

Szkennelje a kódot a Snapchat alkalmazással
Szkennelje a kódot a Snapchat alkalmazással

Könnyen törölhet barátait is. Keresse meg a barát nevét a névjegyzékben vagy a történetek listájában, tartsa ujját rá, majd kattintson a megjelenő ablakra a sebességváltón és törölje.

Barátok törlése Snapchatban
Barátok törlése Snapchatban

megállapítások

Tehát mi van a száraz maradékban? Kinek kell kipróbálnia az alkalmazást, és miért jobb, mint minden, ami most van?

 1. Könnyű elindítani. Nincsenek követők száma, nincsenek kedvelői és nincsenek megjegyzések. Itt csak regisztráltál egy fiókot, és néhány Instagram-kitas nem különbözik azoktól, akik hozzáadnak hozzád. Mindent a kreatív és minőségi tartalom határoz. Keményebben próbálkozz, és saját közönséged lesz. Ezt megmérheted a történeteid megtekintésével, amelyeket csak te látsz. Nincsenek adatok, amelyek nem akadályozzák meg az embereket abban, hogy komolyan vegyenek komolyan az első szakaszban.
 2. Biztonság. Az üzeneteket az olvasás után azonnal törlik. Senki nem fog megtalálni a telefonjában és a Camera Roll-ban a tegnapi nem túl jó vagy őszintén durva fotókat, ahogy ez szinte minden modern hírnöknél történik. Ha valaki készít screenshotot a képernyőről, akkor tudni fog róla, és megkérheti egy személyt, hogy ne tévessze meg a “tartalmat”. A részeges SMS elküldése Snapchat-nak időnként biztonságosabb!
 3. Speed. Természetesen nem rendelkezem a legrégebbi telefonnal, és a Snapchat késedelem nélkül működik rajta. De az Android-okostelefonokon is 100 dollárért dolgozik. Ez nem ritka a modern azonnali üzenetküldőknél, de itt a videó és az összes ilyen síp … És mégis Snapchat repül!
 4. Zen. Lásd a kezdet kezdetét, ha hiányoltad.

Akkor miért nem adod a Snapchatnek egy esélyt? Hirtelen tetszik? És biztonságosabb lesz!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top