Top 10 aplikacija za učenje engleskog jezika za iOS i Android

Svaki trenutak je obojen svaki trenutak, ali morate stisnuti nastavu engleskog jezika u svoj raspored zauzet. Ili propustite jezičnu praksu i leksička zaliha bi bila dobra zamjena za nadopunu?

“Nema vremena” je dosadno i banalno od svih razloga. Zapravo, čak i najzahtjevnija osoba na svijetu može naći vrijeme u svom rasporedu za engleski jezik. Nastava ne smije biti duga i iscrpljujuća, ali redovita – uvijek!

Učini engleski kao dobru naviku, ponovite riječi i naučite nove o putu za posao ili za šalicu kave pomoći će vam aplikacijama za učenje engleskog jezika (i drugih stranih jezika) za iOS i Android.

Voxy

Glavna razlika između ove aplikacije i svih ostalih je da se u stvarnom vremenu prilagođava vašim potrebama i željama. Želite li se pripremiti za TOEFL? Želite li naučiti izraze koji mogu biti korisni u putovanju? Želite li se pripremiti za intervju? Molim te! Mentori koji su izvorni govornici, brzo ćete pomoći u tome. Uz to, aplikacija se svakodnevno ažurira.

riječi

Editorial Apple smatra da je ovaj program najbolji u kategoriji “Obrazovanje” nije slučajan. Baza podataka programa sadrži više od 8 tisuća riječi, osim toga, aplikacija je dostupna u offline načinu rada. Glavna prednost: program se prilagođava određenom korisniku, au zadacima i testovima nudi upravo one riječi s kojima ste prethodno imali poteškoća. Napravili smo pogrešku pri određivanju značenja riječi – još nekoliko puta bit će vam upravo ta riječ, sve dok se ne sjetite.

Jednostavno deset

Uz pomoć programa svakodnevno možete ažurirati leksikon, zapamtivši 10 novih riječi. Zahtjev ne zahtjeva puno vremena – dovoljno da daju dan 20 minuta. Program sadrži više od 20 tisuća engleskih riječi, pomoći će vam da poboljšate izgovor zahvaljujući posebnim simulatorima. Osim toga, nove riječi mogu se podijeliti na tematske popise, pratiti napredak, koji služi kao dodatna poluga motivacije.

Saznajte engleski

Aplikacija koja će vam pomoći da poboljšate gramatiku i radite na pogreškama u izradi rečenica koje nisu neuobičajene čak iu govoru materinjeg govornika. Tekstualni materijali, audio datoteke i testovi omogućit će proučavanje slabosti i popunjavanje praznina u znanju.

Rosetta Stone

Ova aplikacija pomaže zapamtiti nove riječi zahvaljujući udrugama. Program vrednovanja izgovora pomoći će vam da naučite ispravno izgovoriti naučene riječi. Aplikacija je dostupna besplatno, ali postoje i plaćeni materijali.

Engleski gramatika u aktivnostima korištenja

Program iz Cambridge University Press, koji će vam pomoći da poboljšate svoje gramatičke sposobnosti. Korištenje članaka, nepravilnih glagola, imenica, možete donijeti automatizmu.

Memrise

Da biste učili engleski sa zadovoljstvom, a nove su riječi lakše pamćene, nudimo vam aplikaciju s neobičnim pristupom igri učenja. Kustosica izviđanja grupe Memrise će vas poslati na uzbudljivo putovanje kroz nepoznato engleski svemir koji je pun tajni, misterija, tajanstvenih neprijateljskih agenata i dobrih pomagača.

Phrasalstein

Zabavna aplikacija koja je osmišljena kako bi naučila ispravno upotrebljavati frazalne glagole. Stvoritelji Phrasalsteina pokušali su najbolje: 100 najčešće korištenih frazalnih glagola prate grafičke ilustracije iz filmova horor filmova. Jednostavno se ne možete dosaditi!

15500 Korisne fraze na engleskom

Aplikacija rječnika sadrži više od 15.500 zanimljivih idioma, koje se često koriste u procesu komunikacije uživo. Aforizme, riječi, usporedbe i još mnogo toga možete koristiti kada komuniciraju na domaćoj razini iu profesionalnoj i poslovnoj sferi.

WordBook – engleski rječnik leksikon sinonima

To blago, ne samo rječnik koji može biti na vašem smartphoneu: 15 tisuća riječi, etimologija 23 tisuće riječi, pravopis i sposobnost traženja riječi za izradu anagrama. Osim toga, svaki dan ćete se sjetiti riječi dana koje će vam program ponuditi. Rječnik je dostupan izvanmrežno.

Sve aplikacije namijenjene su osobama različite razine engleskog jezika. Možete postaviti razinu težine, naučiti jezik na način prikladan za vas i u svoje slobodno vrijeme. Dovoljno je odabrati barem jednu aplikaciju koju ćete svaki dan kontaktirati.

Program se može koristiti kao samostalni alat za napajanje vokabulara i pjevajući gramatike, a kao dodatni element koji će vam pomoći napraviti svoj tečajeve na engleskom ili učenje čak i učinkovitiji.

Učenje engleskog jezika je jednostavno!

Na temelju materijala Enguide, usluga za pronalaženje tečajeva engleskog jezika