Top 5 καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για Android

Ακόμα πριν από πέντε χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι για ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων ένα κινητό τηλέφωνο θα γίνει το πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό αθλητικό gadget. Με τη βοήθειά τους αποδείχθηκε ότι είναι πολύ βολικό να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας, να συλλέγετε στατιστικά στοιχεία, να προγραμματίζετε μελλοντικές συνεδρίες. Με μια λέξη, τώρα το smartphone σας είναι σε θέση να αντικαταστήσει έναν προσωπικό εκπαιδευτή. Σήμερα, το κατάστημα εφαρμογών του Google Play διαθέτει προγράμματα για κάθε γούστο – για τρέξιμο, κολύμπι, αδυνάτισμα, ποδηλασία και μόνο περπάτημα. Έχουμε επιλέξει τους πέντε κορυφαίους και τους προσφέρουμε στην προσοχή σας.

Endomondo Sports Tracker

Αυτό το πρόγραμμα, όπως πολλοί άλλοι αθλητικοί ιχνηλάτες, κατά την εμφάνισή του προοριζόταν αποκλειστικά για δρομείς. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά προστέθηκαν, και σταδιακά το Endomondo έγινε ένα βολικό εργαλείο για τον καθορισμό σχεδόν οποιασδήποτε σωματικής σας δραστηριότητας. Προσθέστε σε αυτό το κοινωνικό στοιχείο, τη διαθεσιμότητα των πελατών για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, τον εκπαιδευτή ήχου, τη δυνατότητα ανταγωνισμού με εικονικούς και πραγματικούς αντιπάλους και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Η κριτική μας.

Σκουπίστε

Η αξία αυτού του προγράμματος είναι ότι είναι ένας προπονητής τσέπης όχι μόνο για μια τόσο ενδιάμεση εκπαίδευση, η οποία είναι τόσο δημοφιλής σήμερα, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην πραγματοποίηση μαθημάτων γιόγκα, τέντωμα, προθέρμανση πριν από το κύριο μέρος της εκπαίδευσης. Όλες οι ασκήσεις εδώ πραγματοποιούνται χωρίς την ανάγκη για εξοπλισμό και ποτέ δεν επαναλαμβάνονται, κάτι που δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτή η ευελιξία καθιστά τον Sworkit τον καλύτερο προπονητή τσέπης για τα μαθήματα στο σπίτι. Επισκόπηση.

Nike Training Club

Πριν μας είναι ένα πλήρες εκπαιδευτικό συγκρότημα, το οποίο περιλαμβάνει σχέδια για περισσότερες από 60 συνεδρίες σχεδιασμένες από επαγγελματίες αθλητές και προπονητές της Nike. Ο συνολικός αριθμός των ασκήσεων που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι πάνω από 100 κομμάτια, τα περισσότερα εκτελούνται μόνο με το βάρος του δικού τους σώματος. Με την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος και την έναρξη πρακτικής υπό την καθοδήγηση ενός εικονικού εκπαιδευτή, θα λάβετε λεπτομερείς περιγραφές για κάθε συγκρότημα και τις ασκήσεις του, συμπεριλαμβανομένης μιας επίδειξης βίντεο. Καθώς προχωράτε, θα λάβετε πρόσθετες οδηγίες και ακόμη και ανταμοιβές για να κάνετε τις ασκήσεις.

RunKeeper

Αυτή η εφαρμογή είναι ο πλησιέστερος ανταγωνιστής της Endomondo και έχει περίπου την ίδια λειτουργικότητα. Επί του παρόντος, η εφαρμογή χρησιμοποιείται από περισσότερα από 25 εκατομμύρια άτομα, και αυτό δείχνει την ποιότητα και τις δυνατότητές της. Με τη βοήθεια αυτού του προπονητή τσέπης, μπορείτε να δείτε το λεπτομερές ιστορικό των προπονήσεων σας, να παρακολουθήσετε τα νέα σας προσωπικά αρχεία και να καταρτίσω ένα λεπτομερές σχέδιο των τάξεων. Η εφαρμογή έχει μια ισχυρή κοινωνική συνιστώσα, χάρη στην ενσωμάτωση με το Facebook και το Twitter.

Μόλις 6 εβδομάδες

Στο κατάστημα εφαρμογών αρκετά προγράμματα που υπόσχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα για να σας διδάξουμε να στρέψετε 100 φορές, τραβήξτε 20 φορές και ούτω καθεξής. Στο υπόβαθρό τους, μόλις 6 εβδομάδες ξεχωρίζει για την όμορφη, καλά σχεδιασμένη διεπαφή, το πραγματικό χρονοδιάγραμμα προόδου και την ευελιξία, καθώς περιέχει πέντε βασικές ασκήσεις ταυτόχρονα. Υπάρχει επιλογή του επιπέδου δυσκολίας με βάση τα αποτελέσματα της δοκιμής φυσικής κατάστασης, το πρόγραμμα των εκπαιδεύσεων με υπενθυμίσεις, τα λεπτομερή στατιστικά στοιχεία των ασκήσεων.

Σε αυτή τη λίστα με καλές εφαρμογές για φιλάθλους, φυσικά, δεν τελειώνει, και είμαι βέβαιος ότι θα το συμπληρώσετε με τα σχόλιά σας.