WiFi Analyzer – korisna aplikacija za WiFi na Androidu

Danas ću vam reći o vrlo prikladnom i korisnom, ali, iz nekog razloga, još uvijek nije poznat WiFi Analyzer za Android. Standardno sučelje za pronalaženje i odabir bežične mreže u androidu ne može se nazvati super informativnim. To je minimalistički i ne daje potpune informacije o dostupnim Wi-Fi bodovima. Naravno, netko može iskoristiti ovu značku s tri razine signala, ali postoji sredstvo kako bi ona bila ugodnija.

WiFi analizator WiFi analizator

Glavna značajka WiFi Analyzer je detaljan prikaz karakteristika svake dostupne WiFi točke. Prikazuje točnu razinu signala i kanala na kojima ova točka djeluje.

Govoreći o kanalima. Oni koji često moraju konfigurirati bežični usmjerivač, ili želite da biste dobili maksimalnu kvalitetu signala iz vašeg usmjerivača, sigurno će uživati ​​u priliku za trenutak za procjenu trenutnog stanja zapošljavanja svakog WiFi kanala i postaviti najmanje preuzeti na uređaj.

I ova će aplikacija pomoći pri odabiru optimalnog položaja usmjerivača u uredu, stanu i mnogim drugim mjestima. Ostavite našu androyd gdje god vam je potrebna najbolja kvaliteta signala, pomaknite usmjerivač, pratite promjenu kakvoće signala u aplikaciji, pomaknite usmjerivač. Ponovite nekoliko puta dok ne dobijete najbolji rezultat. Ako je potrebno, možete vidjeti statistiku razine signala sa svake dostupne točke.

WiFi analizator WiFi analizator

Za one koji još nisu vjerovali u korisnost, dat ću primjer: kroz standardni sučelje androidea pronašli ste 3 WiFi bodova s ​​razinom signala od 1 od 3. Koje odabrati? Ovim programom možete brzo procijeniti stabilnost čak i niskih signala, a odabrati najstabilniji.