5 καλύτερα μικρόφωνα για iPhone και iPad

Σήμερα στην κατηγορία iLike μια επιλογή καλών μικροφώνων για το iPhone και / ή το iPad. Η επιλογή ήρθε όχι μόνο υψηλής ποιότητας μικρόφωνα, αλλά και μεγάλη πρωτότυπα, πόσο αστεία εμφάνιση μικρόφωνο για μεμονωμένες ήπια και φιλική προς το καραόκε.

1. Μικρόφωνο iPhone Boom από τη Belkin

Αρκετά μικρό μικρόφωνο (μόνο 4 ίντσες σε μήκος), η οποία υπόσχεται καλύτερα από το ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα χαρακτηριστικά ηχογράφηση φωνής, για να καταστείλει το θόρυβο του περιβάλλοντος και δύο τρόποι για την καταγραφή εγγύς και απώτερο πηγές ήχου. Τοποθετείται απευθείας στο τηλέφωνο και συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών. Φάτε μια μπαταρία ΑΑΑ.

Τιμή: $ 40 | Αγοράστε τώρα

2. Μικρόφωνο για καραόκε με “σιγαστήρα”

Το μικρόφωνο είναι αξιοσημείωτη προσκόλληση του με τη μορφή του μπολ ουρεθάνη, το οποίο θα σας επιτρέψει να τραγουδούν, φωνάζουν, φωνάζω, και πώς θέλετε να αμόκ με την επιφύλαξη των άλλων. Συνδέεται σε iPhone ή iPad χρησιμοποιώντας ένα απλό καλώδιο USB. Η εφαρμογή καραόκε Segakara διατίθεται δωρεάν από το iTunes. Αυτό το μικρόφωνο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς ακροφύσιο όπως ένα κανονικό μικρόφωνο.

Τιμή: $ 80 | Αγοράστε τώρα

3. iRig MIC Cast για το iPhone / iPod touch / iPad

Το iRig είναι ένα φορητό και πολύ συμπαγές μικρόφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή podcasts, διαλέξεων, συνεντεύξεων, φωνητικών σημειώσεων και πολλά άλλα. Αυτό το μοντέλο, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ελαχιστοποιεί πολύ καλά τον θόρυβο του περιβάλλοντος και έχει καλά χαρακτηριστικά. Στο κιτ υπάρχουν πολλά χρήσιμα πράγματα, για παράδειγμα, ένας μίνι διακόπτης που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ καταγραφής κοντινών και απομακρυσμένων πηγών.

Τιμή: € 29.99 | Ιστοσελίδα

  Как да добавяте ефекти, маски, текст и стикери към снимките в Snapchat

4. Stereo μικρόφωνο IM2 για iPhone από τη Tascam

Το IM2 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, προενισχυτή και αναλογικό μετατροπέα για δύο μικρόφωνα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεστε προσαρμογείς. Το μικρόφωνο διαθέτει μια είσοδο USB για την τροφοδοσία του iPhone κατά τη διάρκεια μακράς εγγραφής ή λήψης συνεδριών, η οποία είναι επίσης πολύ βολική και πρακτική.

Τιμή: $ 79.99 | Ιστοσελίδα

5. Διεπαφή ήχου Fostex AR-4i για iPhone 4 / 4S και iPod touch 4G

Αν ψάχνετε για ένα μικρόφωνο που είναι συνδεδεμένο απευθείας στο τηλέφωνο, τότε ίσως αυτή η λύση να σας ταιριάζει. Το σύστημα χρησιμοποιεί υποδοχή σύνδεσης αντί για στερεοφωνική θύρα 3,5 χιλιοστών. Το σύστημα διαθέτει δικό του μετατροπέα αναλογικού ψηφιακού σήματος για καλύτερη ποιότητα ήχου.

προσαρμογέας Fostex’a έχει τρεις λιμάνι στερεοφωνικά γραμμή και έρχεται με δύο μικρόφωνα που μπορούν να τοποθετηθούν κατά βέλτιστο τρόπο: Ο προσαρμογέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντια ή κατακόρυφη λειτουργία, η βάση μικροφώνου – ιδανικό για podcasting ή voice-overs.

Τιμή: $ 99 | Ιστοσελίδα | Αγοράστε τώρα

Μοιραστείτε τα σχόλια, τι χρησιμοποιείτε και τι εντυπώσεις σας από τη συσκευή.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top