6 legjobb ingyenes videó szerkesztő az iPhone-hoz

A felhasználók gyakran használják az iPhone-t videókameraként, és érdekes pillanatokat képeznek az életből. Mondanom sem kell, hogy a forgatás után a film szerkeszteni szeretne, felesleges töredékek eltávolításával, zenék hozzáadásával és gyönyörű sablonokkal. Elkészítettük Önnek az iPhone 6 legjobb videószerkesztőjét, amelyekért nem kell fizetnie.

iMovie

Az iMovie egy ismerős program. Az Apple rendszeresen frissíti az iMovie-t, és nemrég hozzáadta a 4K videó szerkesztését és a 3D Touch technológia támogatását. Az iMovie-ban van néhány szép sablon a videók készítéséhez, a háttérzene hozzáadásához és az ebből eredő videók iCloud és AirPlay használatához.

VivaVideo

Talán ez a legjobb alternatíva az iMovie-hez. Klipeket szerkeszthet, speciális effekteket és szűrőket alkalmazhat. Az interfész nem nevezhető ideálisnak, de összességében mindenki elsajátíthatja.

Video Trim vágás

Ennek a programnak van egy konkrét feladata – kivágni a nem kívánt részeket a videóból. Itt nem talál sablonokat, szűrőket és hatásokat, de az alkalmazás kiváló munkát és teljesen ingyenes.

Magisto

Videószerkesztő, amely lehetővé teszi néhány perc alatt egy gyönyörű filmet. Egyszerűen válasszon ki egy sablont és egy zenei hátteret, és kapjon olyan videókimenetet, amely gyorsan feltölthető a közösségi hálózatokba. Ez az alkalmazás nem mindenkinek szól: tehát ha fontos a videó minden pillanatát szerkeszteni, akkor jobb, ha figyelni fog más programokra.

splice

Egy meglehetősen funkcionális, de egyben egyszerűen használható alkalmazás. A funkciók standardok: vágás, effektek, zene. Jó kombináció a funkciók és a kényelem.

visszajátszás

Egy népszerű videószerkesztő, gyönyörű sablonokkal, melyet komoly felhasználói beavatkozás nélkül élesítenek a reklámok automatikus létrehozásához. Csak válasszon videókat, fotókat és sablont – a Replay többi része megteszi az Ön számára. Igaz, a program beépített vásárlásokkal rendelkezik, és egy sor sablon és hatás meglehetősen korlátozott, de az alapvető készlet elég ahhoz, hogy megértse, szükség van-e valami többre vagy sem.