Älä päivitä iPhone 4S: n iOS 8: een

Eilen lopulta julkaistiin iOS 8: n täydellinen versio, jonka voit asentaa iOS-laitteeseesi ilolla. Mutta on syytä huomata, että vuosi 2014 on omistettu iPhone 4S: lle, koska vuoden aikana hän ei kuten iPhone 4: llä pysty päivittämään ja menestyy hyvin ansaittua lepoa. Mutta kunnes neuvoo sinua päivittämään iPhone 4S: n iOS 8: een, iOS 7: n iPhone 4: n asennuksen jälkeiset ongelmat ovat yhä tuoreita muistiin.

iPhone 4S julkaistiin lähes 3 vuotta sitten, ja hän on, kuten, hän jatkaa pysyä hänen nuorempi veljensä, mutta teknisesti, valitettavasti, ei ole mahdollista säilyttää joitakin ominaisuuksia iOS 8, kuten Touch tunnus, Airdrop ja metalli.

Sen suorituskyky on 4 kertaa vähemmän kuin iPhone 5S, puhumattakaan kuuden uusimman sukupolven. Ja iOS 8 -sovelluksissa se toimii hitaammin, ja se lataa 50% enemmän aikaa. Animaatio näyttää erittäin raskasta johtuen kehysten ohittamisesta, lisäksi älypuhelin jumittuu jaksottavasti.

Kuvakaappaus 2014-09-18 klo 9.37.11

Ja pieni huomautus. iPhone 4S on uusin älypuhelin, jossa on 3,5 tuuman näyttö, joka voidaan päivittää IOS 8. Kun tämä koko pidetään kultainen suorakulmio älypuhelin, ja näyttö alkoi kasvaa, kerätä uutta riviä kuvakkeita. Ja nyt, kun tarkastellaan sovelluksia iPhone 4S, ensimmäinen asia, joka saaliit silmäsi on puute vapaata tilaa. Kun kirjoitat viestin, huomaat, kuinka vähän tilaa jää näytölle viestin itse.

Valokuva-Sep-13-2-12-39-AM

Kyllä, nyt voit päivittää vanhan iPhone 4S uuteen iOS 8 ja nauttia paljon mukavia uusia ominaisuuksia: erilaisia ​​näppäimistöjä ja hauskaa widgetit. Mutta ovatko ne arvokkaita nopeuden menetyksiä ja jatkuvia roikkuja? Joka tapauksessa, ei väliä kuinka vahva halu ei uusittu, ennen kaikkea, sinun täytyy odottaa ainakin version iOS 8.1, jossa tarvittavat muutokset normaalia toimintaa iPhone 4S tehdään.

  סנכרן את אנשי הקשר של Google עם iOS באמצעות פרוטוקול CardDAV

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top