Endomondo: az egyik legjobb alkalmazás a futás és egyéb sportok (+ forgalmazása promóciós kódok)

A sport egyik fő problémája a motiváció fenntartása, és ideális esetben – növeli. Bizonyára mindenki volt olyan élethelyzetet, amikor elkezdett aktívan vegyenek részt a futás vagy a nordic walking, síelés vagy kerékpározás, majd dobta az edzés. Számos különböző jó alkalmazás van, amelyek sikeresen kezelik ezt a problémát. Azt mutatják, akkor a statisztika, hogy hány kalóriát elveszett lehetővé teszi, hogy egymástól függetlenül beállítható a célok és azok eléréséhez, beleértve rovására a szociális szempontok. Az Endomondo az egyik legjobb alkalmazás. Alkalmas professzionális és tapasztalt sportolóknak, valamint azoknak, akik csak az egészséges életmód eléréséhez járnak.

Tehát, Endomondo, írja nemcsak a szakma, „telt” az utat (a dal), a kalóriák számát, lépések, illetve az átlagos sebesség. Bemutatja a szociális versenyképes összetevőt (Kezdőlap → Válasszon edzést → Beat egy barátot). És ha nincs barát, aki használja, akkor képes lesz arra, hogy motiválni magad másképp: cél beállításához (idő, az elégetett kalóriák vagy céltávolságokat amelyben meg kell leküzdeni, a cél, hogy megverte a saját rekordot).

IMG_0446 IMG_0465

A szép dolog az volt, hogy megtalálja pályák a közelben (rá kell kattintani az ikonra oldalán csúszka, válassza az Útvonalak, majd a közelben lap), és használja őket az edzés, miközben kedvenc pályája a kedvencek (Kedvenceim).

IMG_0455 IMG_0473

Az engedélyezés rendkívül egyszerű. Elmehetsz egy fiókot a facebook-ból, vagy hagyományosan egy e-mailt hagysz. Amint felhatalmazást kaptál, javaslatot fogsz kapni barátok felvételére. Használd azt, ebben az esetben a barátok meghívása az Ön számára további versenyképes és szociális motivációként fog működni.

IMG_0434 IMG_0436

A fő képernyő rendkívül egyszerű, tiszta és gyönyörű. Két módja van, a második egy térkép formájában, és egy nagy zöld gomb, amely elkezdi az edzést.

IMG_0445 IMG_0444

Csak egy mezőt érdemes kitölteni a képzés megkezdése előtt – ez az a fajta sport, amit meg fogsz csinálni (az alapértelmezett fut). A többi mezőt a telefon tulajdonosának kérésére is testreszabhatja. Megjelenítheti a főképernyőn edzés időt, távolságot, aki legyőzte, elégetett kalóriát, a szívfrekvenciát (impulzus kimenet használata esetén ext. Eszköz, amely összeköti az alkalmazás, sebesség, átlagsebesség, folyadékvesztés, a lépcsőfokok számát, lépések száma per perc).

  Endomondo:跑步和其他运动的最佳应用之一(+促销代码的分发)

IMG_0461 IMG_0463

Az edzés végén, elegáns kézmozdulattal, megnyomjuk a stop-t és megnézzük a képzésre vonatkozó statisztikákat, amelyeket megoszthat a facebook-on.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Balra futás a helyemen a teljesítményemben, a jobb oldalon – az alkalmazás képernyője egy igazi sportolótól ????

Az alkalmazásban van egy intervallumos szakasz is (három előre telepített edzés és a saját program létrehozásának lehetősége).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Az önéletrajzom, amit az alkalmazással való első ismerkedés után tehetek: az 5/5-ös kényelem, kellemes és könnyen kezelhető felület. Az alkalmazás megéri a pénzét. Olyanokat kérünk, akik hosszú ideje élnek az alkalmazással, hogy megosszák tapasztalataikat és benyomásaikat a megjegyzésekben.

Tényleg azt szeretnénk, hogy élvezze a sportot, és kedvenc eszközeinket és alkalmazásainkat segítse ebben! Ezért készek vagyunk négy promóciós kódot adni az Endomondo számára. A feltételek általánosak: megoszthatsz egy linket ezt a bejegyzést barátaiddal a Twitteren, és megküldhetsz egy linket a tweetedhez a hozzászólásokban. Négy szerencsés véletlenszerű mintát készítünk és promóciós kódokat adunk. Ne felejtsük el, hogy zafolovit @MacRadar, mert a promo kódokat egy személyes üzenetet, és küldje el az üzenetet nem folovveru lehetetlen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top