Endomondo: едно от най-добрите приложения за бягане и други спортове (+ разпространение на промоционални кодове)

Един от основните проблеми в спорта е запазването на мотивацията и в идеалния случай – увеличаването му. Със сигурност всеки човек имаше ситуация в живота, когато започна активно да се занимава с джогинг или разходки, каране на ски или колоездене и след това обучение за душ. Има много различни добри приложения, които успешно се справят с този проблем. Те ви показват статистическите данни, броя на загубените калории, ви позволяват да зададете самостоятелно цели и да ги постигнете, включително за сметка на социалния компонент. Endomondo е едно от най-добрите от тези приложения. Подходящ е за професионални и опитни спортисти, както и за тези, които просто поемат пътя на здравословен начин на живот.

Така че, Endomondo, ще записва не само времето на сесията, пътя “преминал” (песента), броя на калориите, стъпките или средната скорост. Тя ще въведе социален конкурентен компонент (начален екран → Select Workout → Beat a friend). И ако нямате приятели, които го използват, вие ще бъдете в състояние да мотивират себе си по различен начин: да си постави за цел (време, изгорени калории или целева разстояние, което трябва да се преодолее, целта да бие собствения си рекорд).

IMG_0446 IMG_0465

Хубавото е, че можете да намерите пътеки в близост (вие трябва да кликнете върху страничен плъзгач икона, изберете пътя, а след това в близост раздела) и да ги използвате за вашата тренировка, запазвайки любимите си песни в бележник (Моите любими).

IMG_0455 IMG_0473

Разрешението е изключително просто. Можете да използвате акаунт от facebook, или по традиция, оставяйки имейл. Щом сте упълномощени, ще видите предложение за добавяне на приятели. Използвайте го, в този случай поканата на приятелите ще работи за вас като допълнителна конкурентна и социална мотивация.

  7个适用于驾驶者的有用iOS应用程序

IMG_0434 IMG_0436

Основният екран е изключително прост, ясен и красив. Има два режима, вторият под формата на карта и голям зелен бутон, който ви призовава да започнете тренировката.

IMG_0445 IMG_0444

Само едно поле си струва да се попълни преди началото на обучението – това е видът спорт, който ще направите (по подразбиране се изпълнява). Останалите полета също могат да се персонализират по искане на собственика на телефона. Можете да покажете на главния път на екрана тренировка, разстояние, който преодоля, изгорени калории, пулс (импулсен изход, ако използвате вътр. Устройство, което се свързва с молба, скоростта, средна скорост, загуба на течности, общият брой на стъпките, редица стъпки за минута).

IMG_0461 IMG_0463

В края на тренировката, с елегантно движение на ръката, натискаме спирачката и виждаме статистическите данни за тренировката, които могат да бъдат споделени на facebook.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Наляво бях на мястото си в моето изпълнение, вдясно – екранът на приложението от истински спортист 🙂

Също така в приложението има секция с интервално обучение (три предварително инсталирани тренировки и възможност за създаване на ваша собствена програма).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Резюмето, което мога да направя след първото запознаване с приложението: удобството на 5 от 5, приятен и лесен за използване интерфейс. Заявлението си заслужава парите. Поискаме от тези, които активно да използват приложението дълго време, да споделят своя опит и впечатления в коментарите.

Наистина искаме да играете спорт с удоволствие, както и любимите ни устройства и приложения, за да ви помогнем в това! Ето защо ние сме готови да ви предоставим четири промоционални кода за Endomondo. Условията са стандартни: споделяте линк към тази публикация с приятели в Twitter и давате линк към вашия tweet в коментарите за тази публикация. Ще направим произволна извадка от четири щастливи и ще дадем промоционални кодове. Не забравяйте да заблудите @MacRadar, защото промоционалните кодове се изпращат с лично съобщение и не можете да изпратите съобщение до не-фолвър.