Flipboard ja sen puutteet! [Ohjelmat iPadille]

Toisena päivänä meillä oli yleiskatsaus RSS-lukijaan, ja iPadin toinen näytönohjaaja koputti ja hänen nimensä on Flipboardin henkilö. Monilla resursseilla on jo oma twitter-kanavat, jotka kertovat lukijoille uutisista tai täydentävät pääteippiä hyödyllisillä linkillä ja viesteillä, on olemassa yksi ja meillä on @macradar. Tilaa ja opi paljon muuta ????

Kuten kehittäjät vakuuttaa, Flipboard on sosiaalinen aikakauslehti, joka vetää ystävää Facebookista ja Twitteristä. Ensi silmäyksellä se muistuttaa voimakkaasti Pulse News Reader -ohjelmaa, mutta tämä on vain ulospäin suuntautuva. Flipboardin sisällön imeytyminen on erilainen, koska lähde eroaa täysin RSS-syötteestä.

Lokinäkymä alkaa kansi. Se näyttää viestejä, joiden sisältö on satunnainen. Kaikki tämä on liitetty muutoksen ja kasvun vaikutuksiin, mikä tekee kuvan elävän. Alareunassa on bändi nimeltä “Recent contributors”, joka siirtyy uutissivulle. Itse asiassa kansi ei ole harva, kunhan käyttäjä ihailla kaikkia näitä kauneutta on aika ladata suurimman osan uutisista. Kääntämme sivun ja pääsemme navigointi-valikkoon.

Alla on kuvakaappaus tuoreesta asennetusta ohjelmasta, josta käy ilmi, Flipboardilla on kaksi erikoissolua, yksi Twitterissäsi ja toinen FaceBook-tilille. Jäljellä olevat seitsemän solua annetaan käyttäjälle, ne voivat täyttää sen makuun, poistamalla standardikanavat Edit-painikkeella. Joten tilit ovat yhteydessä toisiinsa ja voit aloittaa sosiaalisen lehden käytön.

IMG_0258.PNG

Flipboard Inc käyttää käsikirjoitusta käsittelemään sisältöä sen palvelimilla ja siirtämään sen asiakkaalle. Ja todellakin kaikki tämä näyttää kiiltävästä aikakauslehdestä. Miellyttävä ulkoasu tyylikkäästi, kaikkialla kuvia ja ystävien ystäviä. Lisää tähän tilaisuus kirjoittaa arvosteluja, lisätä uutisia Suosikit twitteriin tai lähettää linkin sähköpostiin. Kyllä, no magazine ei seiso tämän razvlekuhoyn vieressä!

IMG_0254.PNG

Mutta silti Flipboardilla on rajoituksia. Ensinnäkin tämä ei ole viestintätapa. Voit lisätä mielipiteesi tallennuksesta, jakaa näyttökertoja, mutta vastausta ei saada. Sosiaalinen aikakauslehti ei ole korvaus Twitter-asiakkaallesi eikä täydentää sitä. Lisäksi tällaiset Twitter-ominaisuudet, kuten jonkun toisen profiilin katselu ja uuden henkilön seuranta (Seuraa Twitterissä), näkyvät selainikkunassa – tämä on ainakin eilen.

  Как да регистрирате американски Apple ID безплатно и без карта

IMG_0260.PNG

Okei, niin olkoon se. Sosiaalilehteä Flipboard joillakin paikoissa ei ole riittävän keskittynyt viestintään. Tämä voidaan antaa anteeksi, sitä voidaan jopa korjata. Mutta visuaalinen puoli on myös limping. Kaikki nämä kuvat, jotka on lähetetty Twitterissä, eivät useinkaan ole tarpeeksi suuria ja katsovat iPadin kuvaruutua kauheasti, eikä niitä aina seurata oikealla kuvanlaadulla.

Mene eteenpäin, Flipboard suodattaa tekstin siitä ulos poistetuista linkeistä. Esimerkiksi tässä tarkastelussa on linkkejä lisämateriaaleihin, joiden määrä on viisi kappaletta, mutta et näe niitä, nämä tiedot häviävät sinua ikuisesti. Kaikki tämä täydentää – tagien ja metatietojen leikkaaminen, joka saattaa olla näkymättömänä useimmille lukijoille, mutta se on epämiellyttävä yllätys joillekin. Huipentuma on joitain ongelmia koodauksessa, joka esiintyy täällä ja siellä.

Kyky päästä käsiksi piilotettuihin tietoihin käsittelemällä resurssin sisältöä omalla käsikirjoituksellaan aggregaatiota varten, joku haluaa, mutta ei sisällön omistajia. Tämä tilanne johtaa pian Flipboard Inc: n sovituksiin eikä kannattavien sopimusten tekemiseen. Pohdintaa laillisuuden asiasta Flipboard löytyy täältä (venäjäksi). Ja täällä (englanniksi).

Flipboard on mielenkiintoinen käsitys, joka sisältyy koodiin. Sovelluksella on suuri potentiaali, uusi ilme sosiaalisessa mediassa, kyky houkutella lisää ihmisiä sosiaaliseen verkostoon ja tehdä harrastuksista yksinkertaisempaa ja ymmärrettävää. Samanaikaisesti Flipboard ei pysty korvaamaan selainta, jossa on avoin sivu Facebookissa tai täysimittainen twitter-asiakas, tämä on sen tärkein haitta.

AppStore-sovellussivu (ilmainen)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top